Отзывы покупателей о Столик для ноутбука UFT Т4 Red (UFTT4red)
- Станислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Получил то что ожидал покупал чтоб играть лёжа так как проблемы со спиной полностью доволен стол довольно крепкий
- Достоинства:
- Крепкий уверенно выдерживает ноутбук и мои руки
Представник постачальникаДоброго дня, Станіславе!
Дякуємо за відгук. Раді, що столик виправдав ваші очікування та виявився зручним і надійним у використанні.
Приємного користування та дякуємо, що обираєте нас!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Зі своїми функціями справляється.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію!
Дякуємо за відгук. Раді, що столик справляється зі своїми функціями та є корисним у використанні.
Приємного користування!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
пользуюсь уже 2 года и очень доволен, спасибо.
- Достоинства:
- приятный металл, вентиляторы охлаждают хорошо, -5,-10 градусов в зависимости от температуры окружающей среды, легкий
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук і за те, що користуєтеся нашою продукцією вже 2 роки!
Нам дуже приємно чути, що вам подобається якість матеріалів та ефективність охолодження.
Ваші слова — найкраща мотивація для нас підтримувати високий рівень сервісу та якості товарів.
Завжди раді бачити вас серед наших покупців!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Товар класний, вентилятори реально допомагають охолоджувати ноут.
- Достоинства:
- Колір, наче міцна конструкція
- Недостатки:
- Немає підставки під мишку
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Добрий день. Дуже очікувала на своє замовлення, бо це мав бути подарунок. Але нажаль, одне розчарування! Мені прийшов зовсім інший стіл - чорний, пластиковий, гіршої якості, модель, що майже вдвічі дешевше, ніж я замовляла. Зробила заяву на повернення, відправила стіл назад. Його прийняли, й от досі чекаю на якийсь зворотній зв'язок. Але поки ані зв'язку, ані товару, ані грошей!
Перший раз на Розетці стикаюся з таким жахливим обслуговуванням та обманом!
Клієнтоорієнтованість на нулі ((
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро вибачаємося за ситуацію, що сталася, і за всі незручності, які ви пережили. Ми розуміємо, наскільки важливо для вас було отримати товар у відповідності до ваших очікувань, тим більше, коли це подарунок.
Ми одразу передамо ваше звернення в службу підтримки, щоб швидко з'ясувати статус повернення та вирішити це питання. Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми обов'язково розглянемо цей випадок, щоб покращити наше обслуговування.
Будь ласка, зв'яжіться з нами безпосередньо, якщо у вас виникнуть додаткові питання чи запити, і ми докладемо всіх зусиль, щоб якнайшвидше вирішити ситуацію.
Дякуємо за терпіння та розуміння!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Отличная вещь.. Жене понравился. Легок в использовании.
- Наталя А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Даною підставкою користуюся вже рік, майже кожного дня. Підставка допомагає коли працюєш, або дивишся ноутбук, виставляєш градус наклона, що дуже полегшує коли довго працюєш. Вентилятор, хоть і примітивний, але зі своєю роботою справляється, в літку 2024р дуже актуальний був.
Колір на любителя червого, просто любов.
Рекомендую до покупки.- Достоинства:
- колір підставки, мобільність, легкий, міцний
- Недостатки:
- за рік праці, не виявила.
- Козяр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Перші враження позитивні. Добре тримає ноутбук. Фіксується у різних положеннях. Легкий, але міцний по відчуттях. Вентиляція працює нормально. Буду тестувати далі.
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
На сайті вказано, що usb кабель іде в комплекті, насправді його там немає
- Недостатки:
- В комплекті насправді немає usb кабеля для вентиляторів
Представник постачальникаДобридень, Ростиславе, напишіть у службу підтримки з посиланням на цей коментар, щоб вас зв'язали з сервісним центорм UFT, ми відправимо вам USB кабель.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Столик неплохой. Уверенно держит тяжелый игровой ноутбук 17,3 дюймов. Активное охлаждение снижает рабочую температуру ЦП и Видеокарты на 10 градусов.
- Достоинства:
- Крепкий. Красивый. Удобный.
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Єгор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
хтось скаже, що колір не чоловічий, а мені прям дуже подобається, стильово.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже зручно! Користуємось більше року, нарікань немає!
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість очікувана, всім задоволений.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
компактна підставка для невеликого лептопа або планшета. виглядає стильово
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На мой ноутбук 17' эта подставка достаточно хпюпенькая, ножки болтаются, устойчивость посредственная.
- Достоинства:
- Большой выбор положений.
- Недостатки:
- Качество, цена.
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний, виявився кращий ніж очікував. Брав для 14 дюймового ультрабука, бо літо попереду, а оперативна пам'ять під навантаженням гріється так, що наліпки відклеюються і зповзають і звісно ніякого охолодження не передбачено крім вентиляційної решітки. То ж 2 кулери дуже доречні. Та і зона процессора додатково обдувається. Протестував у повному навантаженні - температури впали з 90-92 до 77-78, зона оперативної пам'яті також суттєво холодніша. Те, що ніжки регулюються кожна окремо теж суттева перевага, бо можна встановити стільницю горизонтально на будь-якій поверхні, з любим нахилом. Зручно друкувати лежачи, сидячи.
Розмір стільниці чітко під розмір ноута.- Достоинства:
- Вже вказав
- Недостатки:
- Поки не помітив, можливо з часом конструкція зноситься, а можливо це буде швидше.
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду !
- Євген Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість. Шарніри - пластик, усе інше алюміній.
Стопор у передньому краї столешні дозволяє поставити ноутбук майже вертикально.
Є два вентилятори, але я їми не користуюсь: для звичайного ноутбука вони не потрібні, а для ігрового столик завузький.- Достоинства:
- Регульовані висота та кут нахилу столешні у широкому диапазон. Шкали кутів на з'єднаннях спрощують налаштування.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Григорий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
шкода червоного не було, дівчина дуже хотіла,
проте чорний теж стильно виглядає.
довго вибирали між надійністю і компактністю. Схоже зробили правильний вибір.
вже маю кронштейн для монітора від цієї ж фірми, тільки позитивні враження
- Мирослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
для мого 13" ейр те що треба
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Отличный стол. Очень удобно работать с ним на диване в положениеи лежа. Для меня это важно, так как много много работаю за компом и устаю в сидячем положение. Все положение кронштейнов надежно фиксируются. А наличие цифр на стопарах помогает запомнить и быстро выставить стол в нужное положение. Покупкой очень доволен.
- Достоинства:
- Добротный, из алюминия, продуманная конструкция
- Недостатки:
- не нашел
Приємного користування!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
компактна моделька, брала для нетбука, але бачу, що і з ноутбуком можна працювати
упорчик притримує нетбук щоб не з'їхав
кнопочки натискаються легко- Достоинства:
- упорчик для ноутбука, розмір
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали столик нашого бренду. Приємного користування!
- Бельченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Быстро прислали,кабель на месте;)
- Достоинства:
- Теперь можно комфортно работать с ноутбуком в кровати
- Недостатки:
- Без
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Зручний столик, можна виставити так як треба. Радий що придбав його
- Достоинства:
- зручна і компактна форма
Представник постачальникаОлександре, дякуємо що вибрали столик нашого бренду !
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже зручний столик. Можливість налаштування будь-якої конструкції. Вентилятори працюють відмінно.
- Достоинства:
- Якісний, зручний, привабливий. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Рекомендую! Працювати набагато зручніше
- Достоинства:
- Зручна, якісна, функціональна, ноутбук не ковзає, добре охолодження
- Недостатки:
- Відсутня інструція, не одразу зрозуміла як регулюється
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Обратите внимание на ширину, для большинства она будет не очень комфортна
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ножки люфтят и болтаются, нет бортика, чтобы придерживать ноутбук
- Рита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший столик для ноута. Собирается очень легко.
В квартиру вписался очень красиво, я осталась довольная.- Достоинства:
- Занимает мало места
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Рита!
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар соответствует описанию. Функциональный. Разные варианты сборки позволят выбрать удобное положение. Качество креплений хорошее, сам материал надежный.
- Достоинства:
- Очень удобно теперь за ноутбуком, лёжа на диване работать, кайф
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Артур!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Мне понравился, жене тоже) Особенно цвет)
Очень прочный, тяжелый, есть два вентилятора (честно говоря раньше я недооценивал их работу, но именно эта модель доказала обратное)
В целом - доволен преобретением)
Представник постачальникаДобрий день, Борис!
- Нина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Держится отлично. Никаких типо шурупчиков... Отлично все фиксируется. Пришел быстро. Спасибо. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Соответствует описанию, качество хорошее
Представник постачальникаВітаємо, Ніна! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Белла Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Кстати, в качестве стола для завтраков, обедов и ужинов в постели (кому как повезёт) этот стол тоже подходит очень неплохо. Он устойчив на одеяле, довольно широк, чтобы разместить на нём как минимум два блюда и чашечку кофе.
Представник постачальникаДобрий день, Белла!
- Белла Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Впрочем, даже если сидишь за рабочим столом, всё равно не избежать неприятного напряжения в мышцах. Так и тянет порой пересесть с ноутом на кровать или диван, вытянуть ноги, откинуть голову назад.. Именно это и стало причиной покупки этого стола. Теперь работаю как хочу и где хочу. Фантастика!
- Достоинства:
- Большим плюсом оказалось то, что он регулируется по высоте.
Представник постачальникаДобрий день, Белла!
- Лера П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Добрый день. В комплекте нет заявленного usb кабеля во-первых.
Во-вторых ножки вообще не двигаются никак, не сгибаются не разгибаются.
Что за товар вы отсылаете?
Представник постачальникаДоброго дня, Валерія!
Ми впевнені в нашому товарі і ретельно опрацьовуємо всі побажання, питання покупців. Тому, якщо виникла якась проблема з товаром - не поспішайте засмучуватися і оцінювати нас з негативного боку - це швидше за все непорозуміння, яке ми постараємося виправити.
Щоб прокрутити ніжки столика потрібно натиснути на шарніри, затискаючи їх, прокручувати ніжки так, як вам потрібно. USB-шнур відправимо вам за наш рахунок. Напишіть в службу підтримки Розетки листа з посиланням на даний коментарій для уточнення всіх деталей.
Приносимо вибачення за незручності.
- Сипайлова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Очень удобная, симпатичная штуковина которая помогает организовать рабочее пространство в разных местах. Единственное, что немного раздражает высокий бортик, который натирает руку, но в целом можно сдвинуть ноутбук так чтобы минимизировать это.
Вентиляторы весьма тихие, в общем рекомендую!!
Представник постачальникаДобрий день, Катерино!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.- Дмитро
Подскажите это у вас на подставке ноутбук 15.6 диагональ?
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Уважаемая Розетка, а вы проверяете комплектность товара перед отправкой? И подскажите где взять такой кабель за который я уже заплатил?
- Достоинства:
- Легкий,компактный
- Недостатки:
- Получил без кабеля USB
Представник постачальникаВітаємо, Олег! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Олег Я***
Хочу дополнить свой отзыв приятными впетчатлениями от сервиса магазина "Розетка". Чесно говоря не думал,что на мой отзыв обратят внимание. Но, со мной связались,передали мои данные представителю поставщика и через пару дней я получил этот кабель на НП совершенно бесплатно. Хочу поблагодарить м-н "Розетка" и представителя поставщика за такой сервис. Вроде бы мелочь,но было приятно. Спасибо. Всем удачи.
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Муж не нарадуется, лежит, столик, на нем ноут. Разная висота виставляєтеся.
- Достоинства:
- Супер, в постели