Отзывы покупателей о Одеяло Ecotton Всесезон Евро 200х210 Хлопок Антиаллергенное волокно Микрофибра Белое (Ecotton Микрофибра 200x20 Белое)
- Тарасова Е***Продавец: Rozetka. Размер: 200x210
очень хорошее одеяло, плотненькое, мягкое, легкое. выглядит очень хорошо
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
На фото, нажаль, не видно, що воно тонке і для зими, для холодних приміщень, не годиться. Ймовірно, це демисезонний варіант.
- Достоинства:
- Легке. Якісне.
- Недостатки:
- Для холодних приміщень не підійде.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x210
Розміри ковдри не відповідають заявленим 200х210 (200х220). Реальний розмір ковдри 210х213, через що вона не підходить до жодної підковдри Євро стандарту.
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим розмірам
- Ірина К***
Я вже звернулась з проханням повернути, як я вважаю бракований товар, але вже більше тижня чекаю відповіді.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x210
Мій відгук не тільки стосовно даної ковдри, а і на адресу магазину «Розетка».
Ковдра не відповідає заявленим розмірам, тому не підійде до жодного комплекту постільної білизни. Але можливо саме ця ковдра, яку я отримала виявилась бракованою.
Більш за все я в шоці з дій магазину, який знехтував правами споживача і відмовився прийняти назад товар, ще раз підкреслюю - неналежної якості, через відсутність упаковки. А запакована ковдра була в звичайний поліетилен і скотч, які не можливо було не розрізати при розпаковці.
Це дуже не приємна ситуація, яку не хочеться так лишати, тому готую скаргу у відповідні органи.- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Розмір ковдри/дії магазину Розетка
Вітаємо!
Ваш відгук дуже важливий для нас, з вами має зв`язатися техпідтримка Розетки та забрати ковдру на повернення. Вибачте за незручності, будемо розбиратися, чому не відповідний розмір.
- ЖаннаПродавец: Rozetka. Размер: 200x210
Классное одеяло, очень приятное на ощупь, надеюсь прослужит долго.