Все работает. Остались довольны. Работают много и очень часто.
Непоганий, кейс так собі, але не дуже й потрібен. Комплектація прийшла не повна. Вугільні щітки де? Бралось щоб хоча за ними не бігати шукати. Робота покаже.
А мають бути?
"Комплектація
Перфоратор
Упаковка
Інструкція"
Ціна якість! В бетоні бурить норм!
Користуюсь більше року задоволений повністю
Через два часа работы в общем, ч перерывами , это за 2 недели , сломалась ручка вторая , которая на хомуте .
В так, то долбит нормально
Доволен
Дякуємо за відгук!
Перфоратором доволен.
#мояраспаковка
Не дивлячись на низьку ціну, перфоратор виявився реально потужним, та дуже зручним у використанні.
Частота ударів механізму дійсно висока, за рахунок цього перфоратор зручно тримати при роботі.
Незручним виявився лише один момент - іноді була потреба зняти ручку, так от виявилося, що внаслідок особливості конструкції, зняти її можливо лише повністю відкрутивши ручку.
#моєрозпакування
Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук.
Заказали вечером,на следующий день вечером уже забрали на мини-отделении розетки.Розетке спасибо за быструю доставку и качественный сервис на мини-отделении.Первые впечатления,перфоратор реально удивил,смотрите моё видео с распаковки.А теперь по работе перфоратора,на следующий день после покупки он пошел в бой,отбил где-то примерно 5 квадратов стяжки толщиной 5 см и после этого с 11:00 дня и до 20:00 вечера практически бесперебойной работы с венчиком на замесе раствора отработал на ура,через день пришлось ему поработать ещё,только чуть меньше 4 часа бесперебойной работы с тем же венчиком на замесе раствора,отработал также хорошо,по поводу нагрева при длительной работе,нагревается не критично,также как и дорогие бренды,типа макиты,в режиме удара при отбивании стяжки за счёт большой частоты ударов отдача реально небольшая,работать комфортно,не знаю как он будет работать дальше это покажет время,а на данный момент оценка данному перфоратору 5 из 5,у меня вроде всё.Всем удачных покупок.#мояраспаковка
Отримав шиденько, на ті потужності, що вказані досить дешево.Зручний, брав виключно для свердління, Побачимо як покаже себе за пів року.
Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
Для мелких работ пойдет. Выбил в бетоне углубление под ригель замка предварительно сделав два отверстия буром на 14. С задачей справился быстро и уверенно. Для бурения бетона силы удара хватает. Для бытовых целей хватит данного инструмента надолго.
Спасибо за Ваш отзыв! Приятного пользования.
Хороший перфоратор для дома оказался. Лёгкий, руки не немеют при работе, особенно на потолке. Отдача слабая, сверлит в бетоне хорошо.
Були питання по кейсу. Кейс на фото. Комплектація: кілька бурів, піка, долото, запасні щітки
Що здивувало: в режимі свердління з ударом звук роботи такий самий, як просто свердління. Немає отієї частоти "долбьожки". Вже подумав, щор не працює, але бур в бетон лізе добре. Думаю, "винуватець" -- висока частота довбьожки, за паспортом більш як 5000 ударів за хвилину.
Для тих, хто писав, чи є кейс в комплекті. Кейс Є. В ньому якісь бури. Якість не пробував, використовував свої. Спробую, опишу. Кріпив арматуру напівперіод діам 8 під бетонну заливку, в бетон лізе пристойно. Як відбійник ще не перевіряв. В цілому "для дому -- для сім'ї агрегат хороший, тому ставлю 4 зірки.
Как отбойник он плохой...но при бурении действительно лезет бур в бетон отлично.у меня модель со съёмным патроном.
Дякуємо за Ваш відгук!
Як по мені ця ручка взагалі на даному перфораторі не потрібна))А занялася досить швидко
Добрый день. Кто уже проверил этот апарат?
Тарабанить три місяці майже день у день!Брав виключно для свердління, але і довбе непогано - маленьке зручне і їдке.Пилюки дуже не створює.Осу нагадує))Я задоволений
Я купив перфа і на слідуючий день був дуже розчарований бо випадає піка жах((((Я заплатив за перфа гроші (гроші не фальшиві не поломані настоящі гроші)і тепер я маю трати свій час на те щоб їздити по сервісах клас дуже дякую за зломка розчарований!
Змащувати пробував?
Цікава ціна.Якщо він ще надійний,,то і думати нема чого
В комплектацию входят буры и кейс?
Комплектация:
Перфоратор
Упаковка
Инструкция
Хороший джоуль указан.Если это не поиска, надо брать.