- Дешко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вигідна пропозиція.
- Содоль Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленькі, але гріють
Доброго дня.Дякуємо за Ваш відгук.
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З інструкції випливає, що він випаровується, якщо все не використав. Час горіння до 40 хв.
- Достоинства:
- Ще не спробувала, сьогодні отримала.
- Недостатки:
- Пакування у дуже велику коробку, перевозите повітря.
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже допомагає при довгому відключенні світла, Їжа швидко нагрівається, на посуді немає кіптяви. Запах майже не відчувається.
- Достоинства:
- безпечніші за газові балончики
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Достоинства:
- Надовго вистачає
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую ці пальники вже вкотре і буду надалі їх купувати. Вони дуже виручають при відключенні світла (у мене електроплитка), на трьох пальниках вдалося зварити 2 л супу з м'ясом та підігріти пательню з картоплею. Про нагрів води або розігрів їжі то й взагалі мова не йде,бо з їх допомогою це просто легка і швидка справа.
Не димлять, кіптяви та сажі не дають, запах продуктів згорання є, але ледь помітний та не викликає ніяких подразнень горла чи носа,тому спокійно використовую їх у приміщенні.
Дуже задоволена і рекомендую.- Достоинства:
- Зручні,компактні,без диму і кіптяви,вистачає для приготування їжі,підігріву води та розігріву страв.
- Недостатки:
- Хотілося б більшого об'єму цих пальників і кришку для зберігання невикористаного гелю,але це не недолік,а пропозиція до виробника.
- Дмитро Д***
Чому б не придбати назову плитку на 220г балонах? Це зручно і безпечно. Просто не лишайте без нагляду.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне паливо, дуже виручає коли немає світла.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов вовремя надеюсь что не пригодится
- Достоинства:
- Быстро открываемая крышка
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень качественная и удобная упаковка гель-палива.
К сожалению - в комплекте нет подставки для приготовления еды.
От неё многое зависит - нужное поступление кислорода, яркость и температура пламени, и время приготовления еды.- Достоинства:
- При горении всё супер - нет копоти и неприятного запаха
- Недостатки:
- Просьба: Добавить в комплект необходимую подставку для приготовления еды
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
як для на мене то знахідка ,підігріти їжу якраз, без запаху не треба провітрювати не коптить.
- Достоинства:
- для квартири підходить
- Алёна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гель горит , но пламени не видно. Не так сильно воняет, как обычная спиртовая горелка. Пару литров воды закипятила .
- Галина Х*** КостьПродавец: Rozetka
Чудово
- Достоинства:
- Супер пальничок. Сімя з 3 осіб я спокійно можу зварити легенький супчик, чи відварити макарони чи картоплю. Користуюся ним вже другий рік коли нема світла оскільки в нас в дома все на електриці. Треба каструльку з тонким дном і метал який швидко нагрівається. Не чадить посуду.
- Недостатки:
- Запах при горінні. Потрібно провітрювати приміщення.