Отзывы покупателей о Пуховик женский Nui Very Крита 50 Полынь (2100001203313)
Нет в наличии
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Зеленый
Гарна куртка. Але дуже великомірить. В р.50 ОГ 60см, ОБ 62см
Большемерит
0°C
- Баринова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Зеленый
Чудове пальто, задоволена на всі 100
- Достоинства:
- Тепле, легке, гарна застібка
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Зеленый
Очень удобное и красивое пальто. Качественно пошито
- Достоинства:
- Супер
-10°C
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Зеленый
Ганга курточка , колір більш темніший , мені в розмір вона ношу 50 тому 50 і замовила , думаю 48 була б мала, а там хто зна..щодо якості рано казати , подивимось в носці . Прати я її точно буду руками вона легка і просто порветься , під теплу кофту зараз можно носити , ну на -15 то вже пуховики потрібно надягати звісно , розетка дякую , пункт видачі добре відправцьовую по Києву )
- Достоинства:
- Недостатки:
- За таку ціну гріх скаржитись
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 44. Цвет: Зеленый
Дуже класний пуховик. Колір трішки насиченіший ніж на фото. Розмір потрібно брати на один менший,на свій 46 , взяла 44- ідеально.
- Недостатки:
- Немає.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 48. Цвет: Зеленый
Якісна, тепла і дуже зручна куртка, за таку малу ціну
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 48. Цвет: Зеленый
Для мене ця куртка ідеальна. Ношу зараз з легеньким светром, і тепло) Хоча вона тоненька і легенька, по відчуттям на вулиці при -6°C, немає і натяку, що вона міжсезонна. Сервісом Розетки також як завжди задоволена.
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 46. Цвет: Зеленый
Курточка классная! Цвет красивый, полынь. В меру теплая, думаю до 0 градусов.Перед этим заказ делала чёрной, размер 48,но отказ. Перезаказала на размер меньше, 46р ,цвет другой. Совет: берите на размер меньше, так как большемерит
- Достоинства:
- Цвет, фасон, качество
- Елена
Она не большемерит, идет в размер, т.к. фасон свободного кроя под пояс, на вас она в облипку и рукава смотрятся как будто маловаты
- OlhaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 46. Цвет: Зеленый
Рекомендую, минус - крой капюшона
- Достоинства:
- Очень удобный
- Недостатки:
- Неудобный крой капюшона
-5°C
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Зеленый
Все підійшло
- Достоинства:
- Легеньке, гарний колір, кишені з кнопкою
- Недостатки:
- поки немає
- Арион О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Зеленый
Легке, зручний крій, гарний колір - "полин". Кармани досить глибокі, на кнопці. Капюшон гарно викроєний, добре тримається на голові. Тепле як на 0 градусів, на більш низьку температуру знадобиться теплий светр
Абсолютна відповідність розмірної сітки. Брала 52 розмір.- Достоинства:
- Легке, зручний крій.
- Недостатки:
- не знайшла
0°C
Легкн , тепле і зручне. Глибокий капелюх. Гарно застібається.
- Достоинства:
- Легке та тепле, гарний капелюх
- Недостатки:
- Залишаються плями від дощу
-5°C
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Зеленый
Отримала куртку ! За ціною зі скидкою взагалі супер!
Відповідає розмірній сітці! Якість гарна- всього 1 нитку відрізала ) рукава на зріст 1.74 - такі як треба ! Колір сподобався- відповідає тому що на сайті! Температурний режим до 0 на мій погляд, або як заявлено на сайті осінь - весна , тобто не на мороз, але це все особисто. Капюшон дійсно глибокий і кнопка остання високо, що добре! Задоволена ! - Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Зеленый
Куртка понравилась,
Полноразмерная.
Ширина под рукавами 54 размер 64 см - Клименко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 48. Цвет: Зеленый
Очень хорошо пошито,качество ткани отличное.Можно носить и с поясом и без.Все отлично,мне очень нравится.Соответствует размерной сетки.
- Достоинства:
- Качество,цена
- Олена П***Продавец: Rozetka. Размер: 42. Цвет: Зеленый
Якісна, тепла і дуже зручна куртка, за таку малу ціну
- Татьяна К***Продавец: Rozetka. Размер: 48. Цвет: Зеленый
Міряла цю курточку.
Відмовилась бо дуже тонка. Курточка на розмір більше, майте це на увазі.- Достоинства:
- Фасон, колір, якісний пошив
- Недостатки:
- Дуже тонка