Отзывы покупателей о Энтеральное питание Nutricia Fortini Фортини с пищевыми волокнами с нейтральным вкусом для специальных медицинских целей для детей от 1 года 200 мл (8716900550034)
- Мар'яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На смак дійсно нейтральний, без різкого запаху чи сильної солодкості. Дитині більше сподобався шоколад і полуниця.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне , свіженьке, прийшло вчасно.
- Достоинства:
- Найбільша енегетичність
- Александра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Донька в мене ще та малоїжка. Змусити поїсти просто нереально, вже немає сил – те не буду, те не хочу. Про фортіні дізналася від нашого педіатра і це прекрасно, що в Україні можна купити такі продукти. Склад якраз підходить для малоїжок і дитині він подобається, даєш і вона просто п'є його, навіть просити не треба. Можна на майданчик з собою брати, в сумку поклав і готово.
- Достоинства:
- Має різні смаки, нагадує йогурти, дитині подобається
- Недостатки:
- Швидко закінчується)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1.Гарний на смак.
- Достоинства:
- Мало цукру.
- Недостатки:
- Збільшилася вартісь?
- Кіра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно, поживно і ніякої шкоди. Нейтральний смак дуже ніжний.
- Недостатки:
- Ціна кусає, не можу дозволити купляти на постійній основі.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без смаку такій собі (з смаком краще)
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевіряйте кількість!Не додали 6шт,дзвонила на гарячу лінію сказали передзвонять,але ніхто так і не передзвонив.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає кількості
- Karina F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Позбулись вздуття та дискомфорту в животику. Пробували ще фортіні порошок то виходить більш вигідно.
- Недостатки:
- по ціні кусається
- ЕвелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нейтральний смак дозволяє змішати його з іншими стравами і дитина нічого не помічає, отакий секрет)) Дуже подобається, що дитина завжди активна, бадьора та немає проблем з травленням.
- Клима Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мой ребенок ест только бутерброды, но теперь в этот список я могу добавить и фортини, спасибо большое!
- Достоинства:
- все ок
- Недостатки:
- все ок
- Примаков З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружина побачила рекламу і звісно ми замовили, щоб спробувати. Нейтральний смак як звичайний йогурт, без особливостей. Дитина домашню їжу не хоче, тому даємо їй фортіні з нарізаними фруктами або замість молока у сухі сніданки - і це топ!
- Достоинства:
- відсутність яскравого смаку робить його дуже універсальним
- анастасия д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний і смачний напій. Заміняє повноцінний прийом їжі.
- Достоинства:
- Можна використовувати якщо нема можливості повноцінно поїсти
- СавелійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я вражений, як цей продукт покращив апетит дитини. Поки пробували тільки нейтральний, але я замовила уже інші смаки.
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я використовую його не лише як напій, але і додаю до страв, щоб збільшити поживність. Млинці виходять дуже смачні, панкейки, ще заливаю в хлоп'я. Смакує всім.
- Достоинства:
- Можна додавати в процесі готовки до страв.
- Наташа Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені порадили цю суміш при проблемах з животиком. Часті болі, вздуття, погане травлення. П'ємо вже тиждень, я бачила є інші смаки, але ми беремо тільки цей. Самопочуття в дитини покращилось, але ми далі ходимо до гастроентеролога і корегуємо харчування.
- Таня Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Советую попробовать, ребенок более активен, меньше болеет.
- СлаваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даю как перекус в садик. Бутылка небольшая, она сама ее открывает, что очень удобно для ребенка.
- Достоинства:
- вкусно
- Поддубна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказываю доченьке. В школе сейчас большая нагрузка на детей, много уроков и кружков. Поэтому ежедневно даю ей такого формата смеси. Вкусы все хорошие. Пожалуй больше всего понравился шоколад.
- Недостатки:
- Что время от времени их нет в наличии - родители разбирают)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляємо через вітамінний склад напою. Зручно пити через трубочку і дитині цікавіше
- Аня Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Радила моя подруга, у дитини язви в роті, все харчування через сльози. Шукала спец суміші, п'ємо охолодженим, це дуже полегшує вживання.
- ЖованикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можно заморозить и сделать мороженое, но лучше делать с шоколадным вкусом
- Достоинства:
- Интересная подача с мороженым
- ВикаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добавляю в рацион как питательный продукт с витаминами. Больше пили после зубного и в период болезни. Рекомендую
- Pereverza N***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличный вариант для тех, кто имеет проблемы с аппетитом
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий варіант корисного сніданку
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука, замовляю для донечки, щоб вистачало енергії відвідувати гуртки.
- Аля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достатньо калорійний напій, без лактози. Немаємо проблем з животиком, без побічних реакцій. Нам повністю підійшло.
- Достоинства:
- Без лактози.
- Недостатки:
- Були на знижках, зараз немає.
- Katya R***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко додається до страв або п'ється окремо, підійде для активних дітей.
- Достоинства:
- П'є вся сім'я, смачно
- OksanaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобно использовать когда ребенок в больнице, есть несколько вкусов.
- Евгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить для діток з непереносимостю лактози, полегшує процес травлення, немає взуття та болів в животі.
- Достоинства:
- Без лактози
- КристяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный состав в напитке, даем доченьке в садик. Заметно улучшение иммунной системы и главное меньше болеет
- Demenyk D***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
у дочери в школе очень большая нагрузка, покупаю такие напитки чтобы активно работал мозг и были силы на дополнительные занятия
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пробували всі 3 смаки - полуниця і шоколад сподобалися найбільше
- Валерія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У доньки була ангіна і вона майже нічого не їла, хтось порадив фортіні, з тих пір часто виручає під час хвороби
- Недостатки:
- Іноді шукаємо в наявностіі, можемо купити одразу багатенько, термін зберігання один рік.
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У ребенка очень ограничен рацион и непереносимость лактозы. Фортини имеет низкое содержание лактозы, нам подходит
- Достоинства:
- Полезен для поддержания здоровья с пищевыми расстройствами
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фортіні, малоїжка та інші продукти купую сину постійно, щоб він їх вживав між тренуваннями, фортіні йому подобається більше
- Достоинства:
- багато білка й енергії
- Геннадий Б***Продавец: Rozetka
Нам порекомендував терапевт, щоб добрати білок та вітамін Д