Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Энтеральное питание Nutricia Fortini Фортини с пищевыми волокнами с нейтральным вкусом для специальных медицинских целей для детей от 1 года 200 мл (8716900550034)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Мар'яна Г***

На смак дійсно нейтральний, без різкого запаху чи сильної солодкості. Дитині більше сподобався шоколад і полуниця.

• Надія Д***

Якісне , свіженьке, прийшло вчасно.

Достоинства:
    Найбільша енегетичність
  • Александра Г***

Донька в мене ще та малоїжка. Змусити поїсти просто нереально, вже немає сил – те не буду, те не хочу. Про фортіні дізналася від нашого педіатра і це прекрасно, що в Україні можна купити такі продукти. Склад якраз підходить для малоїжок і дитині він подобається, даєш і вона просто п'є його, навіть просити не треба. Можна на майданчик з собою брати, в сумку поклав і готово.

Достоинства:
    Має різні смаки, нагадує йогурти, дитині подобається
    Недостатки:
    Швидко закінчується)
  • Олександр К***

1.Гарний на смак.

Достоинства:
    Мало цукру.
    Недостатки:
    Збільшилася вартісь?
  • Кіра І***

Смачно, поживно і ніякої шкоди. Нейтральний смак дуже ніжний.

Недостатки:
    Ціна кусає, не можу дозволити купляти на постійній основі.
  • Софія К***

Без смаку такій собі (з смаком краще)

• Марина М***

Перевіряйте кількість!Не додали 6шт,дзвонила на гарячу лінію сказали передзвонять,але ніхто так і не передзвонив.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає кількості

• Karina F***

Позбулись вздуття та дискомфорту в животику. Пробували ще фортіні порошок то виходить більш вигідно.

Недостатки:
    по ціні кусається
  • Евеліна

Нейтральний смак дозволяє змішати його з іншими стравами і дитина нічого не помічає, отакий секрет)) Дуже подобається, що дитина завжди активна, бадьора та немає проблем з травленням.

• Клима Е***

Мой ребенок ест только бутерброды, но теперь в этот список я могу добавить и фортини, спасибо большое!

Достоинства:
    все ок
    Недостатки:
    все ок
  • Примаков З***

Дружина побачила рекламу і звісно ми замовили, щоб спробувати. Нейтральний смак як звичайний йогурт, без особливостей. Дитина домашню їжу не хоче, тому даємо їй фортіні з нарізаними фруктами або замість молока у сухі сніданки - і це топ!

Достоинства:
    відсутність яскравого смаку робить його дуже універсальним
  • анастасия д***

Гарний і смачний напій. Заміняє повноцінний прийом їжі.

Достоинства:
    Можна використовувати якщо нема можливості повноцінно поїсти
  • Савелій

Я вражений, як цей продукт покращив апетит дитини. Поки пробували тільки нейтральний, але я замовила уже інші смаки.

• Саша М***

Я використовую його не лише як напій, але і додаю до страв, щоб збільшити поживність. Млинці виходять дуже смачні, панкейки, ще заливаю в хлоп'я. Смакує всім.

Достоинства:
    Можна додавати в процесі готовки до страв.
  • Наташа Г***

Мені порадили цю суміш при проблемах з животиком. Часті болі, вздуття, погане травлення. П'ємо вже тиждень, я бачила є інші смаки, але ми беремо тільки цей. Самопочуття в дитини покращилось, але ми далі ходимо до гастроентеролога і корегуємо харчування.

• Таня Т***

Советую попробовать, ребенок более активен, меньше болеет.

• Слава

Даю как перекус в садик. Бутылка небольшая, она сама ее открывает, что очень удобно для ребенка.

Достоинства:
    вкусно
  • Поддубна К***

Заказываю доченьке. В школе сейчас большая нагрузка на детей, много уроков и кружков. Поэтому ежедневно даю ей такого формата смеси. Вкусы все хорошие. Пожалуй больше всего понравился шоколад.

Недостатки:
    Что время от времени их нет в наличии - родители разбирают)
  • Вікторія

Купляємо через вітамінний склад напою. Зручно пити через трубочку і дитині цікавіше

• Аня Ю***

Радила моя подруга, у дитини язви в роті, все харчування через сльози. Шукала спец суміші, п'ємо охолодженим, це дуже полегшує вживання.

• Жованик

Можно заморозить и сделать мороженое, но лучше делать с шоколадным вкусом

Достоинства:
    Интересная подача с мороженым
  • Вика

Добавляю в рацион как питательный продукт с витаминами. Больше пили после зубного и в период болезни. Рекомендую

• Pereverza N***

отличный вариант для тех, кто имеет проблемы с аппетитом

• Наталія

Чудовий варіант корисного сніданку

• Ілля Г***

Класна штука, замовляю для донечки, щоб вистачало енергії відвідувати гуртки.

• Аля Л***

Достатньо калорійний напій, без лактози. Немаємо проблем з животиком, без побічних реакцій. Нам повністю підійшло.

Достоинства:
    Без лактози.
    Недостатки:
    Були на знижках, зараз немає.
  • Katya R***

Легко додається до страв або п'ється окремо, підійде для активних дітей.

Достоинства:
    П'є вся сім'я, смачно
  • Oksana

Удобно использовать когда ребенок в больнице, есть несколько вкусов.

• Евгенія К***

Підходить для діток з непереносимостю лактози, полегшує процес травлення, немає взуття та болів в животі.

Достоинства:
    Без лактози
  • Кристя

Прекрасный состав в напитке, даем доченьке в садик. Заметно улучшение иммунной системы и главное меньше болеет

• Demenyk D***

у дочери в школе очень большая нагрузка, покупаю такие напитки чтобы активно работал мозг и были силы на дополнительные занятия

• Назар

пробували всі 3 смаки - полуниця і шоколад сподобалися найбільше

• Валерія Л***

У доньки була ангіна і вона майже нічого не їла, хтось порадив фортіні, з тих пір часто виручає під час хвороби

Недостатки:
    Іноді шукаємо в наявностіі, можемо купити одразу багатенько, термін зберігання один рік.
  • Ирина Б***

У ребенка очень ограничен рацион и непереносимость лактозы. Фортини имеет низкое содержание лактозы, нам подходит

Достоинства:
    Полезен для поддержания здоровья с пищевыми расстройствами
  • Алена Л***

Фортіні, малоїжка та інші продукти купую сину постійно, щоб він їх вживав між тренуваннями, фортіні йому подобається більше

Достоинства:
    багато білка й енергії
  • Геннадий Б***
    Продавец: Rozetka

Нам порекомендував терапевт, щоб добрати білок та вітамін Д