Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Энтеральное питание Nutricia Nutridrink Compact Fibre Strawberry со вкусом клубники с высоким содержанием энергии и пищевыми волокнами 4 шт х 125 мл (8716900551628)

Оценка пользователей 4.81/5
  • AI аналіз відгуків
    25 відгуків:  91% позитивний, 7% нейтральний, 2% негативний.
    Клієнти в загальному добре оцінюють лікувальне харчування Nutricia Nutridrink Compact, відзначаючи його приємний смак, ефективність для відновлення після хвороб та операцій, допомогу при проблемах з апетитом і травленням, а також зручність вживання. Особливо цінується покращення самопочуття і швидке відновлення енергії. Деякі покупці відзначають рідкісні випадки проблем з доставкою чи невідповідністю смаку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Мансурова К***

Маю синдром подразненого кишківника, тому постійно доводиться стежити за харчуванням. Найскладніше те, що сьогодні якийсь продукт переноситься нормально, а завтра вже може викликати проблеми. В періоди загострення п'ю нутрідрінк. Подобається, що він містить харчові волокна, які корисні для травлення, а невелику пляшечку легко випити і взагалі зручно брати з собою.

• Андрій Н***

Приємний смак і нормальна консистенція. У складі багато харчових волокон для травлення.

• Настя К***

Досить приємний на смак, бачила є інші смаки, обовязково спробую. Підходить при проблемах з травленням. Вдічуваю себе краще

• Тема Я***

У дитини часто ангіна і їсти вона нічого не хоче, плаче бо болить. Нутрідрінк ще можна вмовити випити, він смачненький.

Достоинства:
    без алергічних реакцій
  • Милослава

Я в восторге от нутридринка. Во первых приятно пить. При растройстве желудка это важно. И самое главное быстрый результат. Для меня 10 из 10

• Софійка

Виписав педіатр, все ок, дитина їсть його нормально

Достоинства:
    склад, маленькі бутилочки
  • Інкогніто12345

Якісне медичне харчування, допомагає після інсульта.

Достоинства:
    порадив лікар, задоволений
  • Ksusha V***

Семейник посоветовала мне из-за проблем с пищеварением. В общем неплохой продукт, улучшил мое самочувствие.

• Підлубний Н***

Терапевт підсказав за це харчування. Допомагає забезпечити організм енергією без подразнень для шкт. Легко п'ється.

Достоинства:
    Добре засвоююється.
    Недостатки:
    Ніде не бачила реклами продукту. Рада що порадили і тепер купую
  • Анна Н***

Если у вас хронический гастрит советую попробовать этот продукт. Он идеально подходит в таких ситуациях.

• Багрій79

Від антибіотиків почалися сильні розлади кишечника. Я пила нутрідрінк компакт 14 днів і в мене повністю нормалізувалося травлення. Дуже рекомендую.

Достоинства:
    Не було побічних реакцій організму, достатньо легко п'ється
  • Аля Ш***

В упаковке 4 бутылочки, хватает на 2 дня. Клубничный вкус понравился больше всего.

• Юлана К***

Покупаю деду потому, что очень мало ест. Советовал терапевт.

• Тарапан О***

У сестры проблемы с глотанием. Сначала трудно было пить, но сейчас это основной прием пищи. Появилась энергия, силы, мы очень довольны результатом и работаем над восстановлением дальше.

Достоинства:
    Приятный вкус
  • Віка

Допомагає після хірургії. Тато швидше почав відновлювати сили, появилась енергія та головне настрій.

Достоинства:
    не потрібно готувати
  • Альона Л***

Дитина після ангіни дуже заслабла, заставити щось з'їсти дуже важко. Почали пити такі суміші, в день десь 2 пляшки і дитина оживає на очах

Достоинства:
    Подобається на смак
    Недостатки:
    Іноді немає в наявності
  • Ліля

Через поганий моральний стан часто немає апетиту та не хочу нічого. На диво нутрідрінк організм прийняв нормально, не було ніяких проблем. Такий малий розмір легко п'ється

Достоинства:
    Високий вміст білка і різні мікроелементи та вітаміни
    Недостатки:
    Швиденько випивається і закінчується
  • Костянтин С***

Добре

Достоинства:
    Полезне
    Недостатки:
    Немаж
  • Александр

Я не тільки насолоджуюся смаком клубники, але також ціную користь поживних речовин, які він надає.

• Ігор К***

Нам зайшло. Малюк з ДЦП і маленькою вагою. До їжі дуже прискіпливий. Але ці йогурти сподобалися. Без будь яких проявів алергії чи погіршення туалету.

• Герасим М***

Допоміг у наборі недостатньої ваги

Достоинства:
    Смачний
    Недостатки:
    нічого
  • Алиса

Я використовую нутрицію компакт після операції і мені дуже подобається. Швидко я почала почуватися краще.

Достоинства:
    Суміш легко засвоюється і не викликає дискомфорту у шлунку. Смак полуниці приємний і прісний, що дуже важливо для тих, хто приймає продукт протягом тривалого часу.
    Недостатки:
    нічого
  • анна к***

смачно, вистачає нормально, сподобалось за властивостями, дякую

• Марианна Б***

Почти месяц после аварии питались исключительноо этим питанием. Кушать все равно хотелось. Не скажу, что это был голод, скорее желание что-то пожевать. Но увы нам такого нельзя было, по-этому могу сказать, что питание нормальное

• Олена К***

Доставили быстро'
    Качественный товар

Достоинства:
    Вкусный
  • Хальзев В***

Уже несколько раз заказывал этот товар-все получил своевременно и качество отличное.

Достоинства:
    Вкусная и приятная вещь.
    Недостатки:
    На данное время не замечено.
  • Knyz Y***
    Продавец: Rozetka

Швидкий спосіб забезпечити себе силами і енергією. Маленький об'єм, але супер склад і зручно.

• Daryna Z***
    Продавец: Rozetka

Під час загострення гастриту не їм звичайну їжу. Вона важко сприймається шлунком. Купили це харчування по рекомендації. Немає неприємних відчуттів. Вживаються йогрути легко. На смак піде.

• Maryna
    Продавец: Rozetka

На фоне гормональной терапии началась сильная диарея и таблетки не помогали. Пила неделю компакт и сейчас все нормально.

Достоинства:
    доставили достаточно быстро
    Недостатки:
    все ок
  • Коваленко E***
    Продавец: Rozetka

Пила раньше нутрикомп, но для желудка он мне был тяжелый. Эта смесь легче переваривается и вкус более нежный, а самое главное - нет диареи.

• Виктория С***
    Продавец: Rozetka

Покупала маме, после операции быстро восстановилась

• Володя С***
    Продавец: Rozetka

Эти йогурты стали моей поддержкой при лечении. Их удобно употреблять, особенно когда аппетит плохой. Польза для меня очевидна!

• Вадим
    Продавец: Rozetka

Завжди купую під час застуди, допомагає швидше виздоровіти

• Эвелина
    Продавец: Rozetka

Мне очень нравится на вкус, буду советовать всем принимать, кто нужнается в дополнительном питании и очень добавить в свой рацион полезные вещества

Достоинства:
    вкус
  • Давид
    Продавец: Rozetka

Купую зараз для мого друга, який в лікарні після травми. Вже більше місяця купую, йому заходить дуже.

• Анна
    Продавец: Rozetka

Он отлично подходит для тех, кто нуждается в дополнительном питании или просто хочет обогатить свой рацион полезными веществами.