Топи продажів

Отзывы покупателей о Энтеральное питание Nutricia Nutridrink Compact Fibre Vanilla со вкусом ванили с высоким содержанием энергии и пищевыми волокнами 4 шт х 125 мл (8716900551680)

Оценка пользователей 4.96/5
  • AI аналіз відгуків
    21 відгук:  позитивний: 95%, нейтральний: 5%, негативний: 0%
    Покупці в основному дуже позитивно відгукуються про Nutricia NutriniDrink Compact з ванільним смаком. Більшість відзначає його корисність у відновленні після операцій, хвороб, для підтримки дітей і літніх людей. Перевагами вважають приємний смак, готовність до вживання, ефективність для поліпшення самопочуття та зручну упаковку. Деякі користувачі вказують на важливість медичних рекомендацій перед використанням. Негативних коментарів практично немає.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена З***

Цей варіант брали саме через клітковину у складі, бо є проблеми з травленням. В упаковці 4 пляшки.

• Евгений Ш***

Харчування з хорошим складом, перетравлюється добре. На розетці виходить дешевше, ніж в аптеці.

• Анастасія П***

Дитині більше подобається ваніль, завжди даю одразу з холодильника, бо так смачніше.

• Ірина Б***

Пила після операції на шлунку, смак приємний. Мені нагадало густий йогурт.

• Олександра

Купувала для людини в глибокій депресії, яка не могла самостійно харчуватись. На протязі декількох місяців замовляла. Суміш реально працює для таких випадків, рятує життя. Дякую.

Достоинства:
    Якісний товар
  • Захар

Купував дитині перед операцією, впринципі задоволений, все пройшло успішно.

Достоинства:
    безпечний для дітей
  • Софья А***

Коли лікуюсь антибіотиками завжди купую нутрідрінк компакт.

• Yankova G***

После лучевой терапии использую это питание как альтернативу обычному.

Достоинства:
    В нем больше белков и витаминов, чем в обычной еде.
  • Вита

Покупаю для бабушки. Она в возрасте, все дается ей очень тяжело. Покупаем такие смеси для облегчения ее состояния. Также для нее важно удобство этих бутылок, которые она самостоятельно может открыть и пить. Это придает ей оптимизма.

• Штир В***

Смак нормальний, п'ється легко. Ті харчові волокона у цьому продукті не впливають на смак.

• Капіш В***

Допоміг відновитися після інсульту і набрати вагу

• Peverza N***

Вживаю цю суміш при загострені панкреатиту. Біль,тошнота і слабкість постійно виснажує. Це харчування допомогає полегшити симптоми

Достоинства:
    Стає легше, можу нормально харчуватись
  • Марія К***

Розвожу рослинним молоком, так більш подобається

• Диана М***

Смесь уже готова к употреблению, для ребенка выглядит йогурт с приятным ванильным вкусом. Используем из-за проблем со жкт. Сыну 8 лет, по рекомендации врача.

Достоинства:
    Ребенок пьет с удовольствием, удобно брать с собой
    Недостатки:
    объем (за сутки 2-3 бутылки используем). Во время акций сразу заказываем несколько паков, срок годности разрешает
  • Артур

Восхитительное энтеральное питание с нежным ванильным вкусом.

Достоинства:
    пробиотики
  • Лидия Б***

Просто чудовий продукт. Я рекомендую всім, так як мені рекомнедував лікар. Дякую за це

• Ліна

Готова до споживання жидка суміш з високим вмістом енергії. Почуваюсь набагато краще

Достоинства:
    клітковина
  • Диана Т***

Рекомендую це лікувальне харчування для дітей при захворюванні органів травлення

• Софія

Я не можу їсти глютен, тому лікар запропонував доповнити раціон цим харчування. Я відчуваю себе бадьоріше і енергійнішим

• Людмила С***

Чудовий дієтичний продект, з великим вмістом корисних речовин. Запакований досить гарно, що гарантує його свіжіть та базпеку.

• Людмила К***

Nutricia для мене - це найкращий харчовий продукт для спеціальних медичних цілей. Я як лікар можу сміливо рекомендувати всім, та і роблю це

• Марианна Б***

Останній рік, через нерви, взагалі нема апетиту та погано почала спати. Всі аналізи в нормі, але бажання їсти так і немає. Вирішила спробувати так доповнювати харчування. Мені подобається, почуватись стала краще. Але якщо ви маєте схожі проблеми, то краще звертайтесь до лікаря

• Світлана Л***

Все добре

• Павел Я***

После пройденного курса этого напитка,у ребенка полностью восстановился желудок!Рекомендую!!

Достоинства:
    Чудо-йогурт.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
    • Талайло О***

скільки проходив курс і який саме? вік дитини?

• Светлана Г***
    Продавец: Rozetka

Беру медичне харчування через проблеми з шлунком. Воно не погане, склад гарний, але постійно пити не можу. Роблю перерви між прийомами.

Достоинства:
    Позитивно впливає на стан здоровя
  • Юлія
    Продавец: Rozetka

Шукала в складі соєвий білок, бо так найкраще перетравлюється. Тільки ввела в харчування, зараз стан задовільний.

• Ярослава
    Продавец: Rozetka

Важко думати про їжу, але отакі напої спасають мене. Зараз кг не зменшуються, краще працює шлунок. Плюс там є речовини для підтримки організму.

• Валентина Б***
    Продавец: Rozetka

Покупаю отцу для зондового кормления. Цена нормальная среди такого питания, смесь много калорийная.

• Любовь К***
    Продавец: Rozetka

У отца образовались пролежни и мази на самом деле не очень помогли, сейчас перешли на медицинское питание и результат намного лучше.

• Даниил У***
    Продавец: Rozetka

Швидке поповнення білка та енергії після тренувань. Непам'ятаю навіть як дізнався за це харчування. Але дуже крута штука, особливо, якщо є проблеми з травленням.

• Тимчук А***
    Продавец: Rozetka

Раніше дитині це харчування видавали в лікарні безкоштовно, цього року ні, тому купуємо самі. Без нього вже ніяк

• Валерия Л***
    Продавец: Rozetka

Cначала в больнице попробовала, почувствовала улучшение состояния, теперь покупаю домой.

• Слава
    Продавец: Rozetka

Дотримуюсь дієти і не вживаю глютен. Саме це харчування спробувала вперше і впринципі я задоволена. На шлунок ок.

• Ангеліна Ш***
    Продавец: Rozetka

Після операції перейшла на медичине харчування. Вже в перший день могла пройтися по палаті сама, та швидко виписали додому, бо не було ускладнень, як лікар і обіцяв, коли радив вживати це харчування.

Достоинства:
    Новий дизайн упаковки подобається більше
    Недостатки:
    ціна, але вона повністю виправдана
  • Max777
    Продавец: Rozetka

Не перший раз купую. Доповнює моє харчування та дійсно мене вразив сам смак, пробувала інші нутрікомпи в пляшечках 200 мл, то було неприємно пити.

• Ираида Б***
    Продавец: Rozetka

Дуже гарно вплаиває на моє травлення, я це почала замічати майже одразу після першого використання. Зникли неприємні віжчуття в животу.

Достоинства:
    волокна