- AI аналіз відгуків38 відгуків: Переважно позитивний: 91% позитивних, 6% нейтральних, 3% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Andriyiva S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина стала менше хворіти, коли почала давати фортіні. Значить ефект точно є.
- Natali S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина малоїжка. Робимо з фортіні морозиво - і смачно і разом проводимо час поки готуємо
- Достоинства:
- Підвищує енергію
- ВалеріяПродавец: Rozetka
Взяла собі запас. дитина п'є у школі і ввечері, енергії вистачає на весь день.
Перестала мучитись з запихуванням корисної їжі- Достоинства:
- Найбільше сподобався серд лінійки саме шоколад
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували, коли дитина лежала в лікарні і треба було поживне харчування. Найбільше сподобався шоколадний смак
- Достоинства:
- Добре переноситься шкт
- Швед А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Fortini купували за порадою гастроентеролога. Чудовий продукт
- Достоинства:
- Дитині подобається смак. він не різкий та приємний
- Недостатки:
- Не завжди є в наявності. Тому потрібно очікувати
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені нагадує какао, але воно більш поживне. Купую сину, бо таблетовані вітаміни не сприймаю
- Достоинства:
- Склад та поживні речовини продукту
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для дитини в дорогу, бо переїзд був довгим без змоги зупинитися і нормально поїсти. І класно, що його не треба зберігати в холодильнику, як наприклад йогурти.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку!
- Кіра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Донькі після операції потрібне було медчине харчування. Я на пробу одну пляшку купила, бо думала що вона його взагалі їсти не буде, але без істерики випила бутилочку і сказала смачне. Порадьте ще схожу та корисну продукцію?
- Дарина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить приємний на смак. Трохи затратний
- О. Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шоколадний дуже смачний. Якщо нагріти трішки то виходить як гарячий шоколад)
- Достоинства:
- смак
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний смак, дитина п'є із задоволенням
- Достоинства:
- Безлактозне
- Недостатки:
- Висока ціна
- Катюша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасно подошла для сестры аллергика. Она ощущает прилив сил и энергии. Удобно брать с собой везде и не оставаться голодным.
- Достоинства:
- Поддержка пищеварения
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Син постійно просить шоколадний, але полуниця теж смачна.
- Илюха 7***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я бы сам пил такие напитки, если бы мне их кто-то покупал))) ну а детям нравятся.
- Нина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко взять с собой в путь, не занимает много места. Дочь из всех вкусов полюбила именно шоколадный. Хотелось бы увидеть со вкусом вишни.
- Достоинства:
- надоедает один и тот же вкус, но есть еще 2 других вкуса
- анастасия д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виписали для збільшення ваги. Тільки почали приймати, тому поки ефекту не бачу. Але дитині подобається. Смачно.
- Достоинства:
- Якість - ціна
- Анастасія О***
Добрий день,як зараз? Чи є результат?
- Ян К***Продавец: Rozetka
Даю ребенку в садик, и заметил, что ребенок стал более активным и меньше болеет. Если дети сидят дома уже через неделю садика, мой ребенок спокойно ходит и не заражается бациллами.
- Достоинства:
- Много
- Жанна Ш***Продавец: Rozetka
Носила этот напиток к нашему терапевту, малыш заболел и начал терять вес. Нам сказали, что я могу давать малышу этот йогурт, что я и сделала. Малому хватает такого питания, перестал худеть, я вижу, что он лучше себя чувствует, встает с постели, ходит. Хотя до этого была тотальная слабость.
- Достоинства:
- Я рада, что сыну помог этот продукт. сделала запас
- Овсова Х***Продавец: Rozetka
Купую підлітку по смаку ніс воротить, але малій дуже налагодив травлення, в неї пропали висипи по обличчі та спині.
- Достоинства:
- Смак
- Эвелина Г***Продавец: Rozetka
Покупаю сыну в школу в качестве обеда, еще могу фруктов положить. Не трачу время на приготовление, бросила баночку в рюкзак и пошел покорять мир.
- Достоинства:
- Сразу готовая смесь
- Недостатки:
- Маленький ассортимент вкусов
- Юлий П***Продавец: Rozetka
Даю дитині під час тренувань, не має важкості після того як випив напій.
- Ирина Б***Продавец: Rozetka
Пробувала з дитиною усі смаки, шоколад - насичений, але не приторний, полуниця - приємна і не хімозна. Нейтральний як нейтральний, але дитині він не дуже сподобався, зі смаками більш вдалі поєднання.
- Достоинства:
- Краще пити прохолодним, так краще сприймається
- ДимаПродавец: Rozetka
Додаю в суміш панкейків і смажу. І виходить протеїнове харчування, але цікавіше) Розходяться дуже швидко, всім смачно.
- Достоинства:
- смачний
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після стоматолога тепер завжди купляю такий напій. По перше це дуже зручно, по друге безболісно пити його. Особливо смачний коли холодний.
- Nadia P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно, одразу готовий продукт, ношу з собою всюди, коли дитина голодна, просто відкриваю та даю. В нас ще є улублена трубочка, то це вже безвідказний варіант.
- АляПродавец: Rozetka
Достаточно вкусный напиток как для энтерального питания. Удобно давать ребенку, полезный для пищеварения.
- katiy97Продавец: Rozetka
Дуже хороший склад у продукта, більшість дефіцитів по типу білка і вітамінів ним точно можна закрити.
- Достоинства:
- рекомендую
- ЮланаПродавец: Rozetka
Дитина випиває по 2-3 бутилки в день. Але дуже добре засвоюється, зараз нормальне травлення. Я можу видихнути з полегшенням. класний продукт для дитини
- Достоинства:
- дорогувато
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дає дитині багато енергії, помітили покращення травлення, менше болить живіт та немає вздуття.
- Достоинства:
- Супер
- MariiaПродавец: Rozetka
Призначили антибіотки і я шукала, що можна давати разом для мікрофлори кишечника, і загального покращення самопочуття, аби не таблетки. Почула за цей напій, зараз пробую, поки все добре.
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадила лікар, так як моя дитина малоїжка . Але дитині 2,1 не захотів пити . Брала на пробу ще зі смаком полуниці. Теж моїй дитині не зайшло. Як на мене смак звичайного молочного коктейлю. Смачно.
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный вкус и консистенция продукта. Пробовала перед тем как дать ребенку, все ок.
- Достоинства:
- Доставили заказ за 1 день, я удивлена, что так быстро.
- Недостатки:
- Дорогие пакеты Розетка
- Санжей А***Продавец: Rozetka
Показувала склад нашому педіатру, він одобрив. Багато вітамінів, білку, для дитини набагато корисніше звичайних йогуртів чи протеїнів.
- Bagrij V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя крестница просто обожает этот йогурт. Ей 5 лет, мы делаем с этим продуктом вкусное мороженое, которое не только выглядит аппетитно, но и полезно для нее.
- Достоинства:
- Сбалансированный состав, дающий энергию
- Аля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я раньше давала ребенку только пить, а тут прочла за мороженое и это действительно интересно делать вместе, спасибо!!!
- Достоинства:
- Вкус, можно делать мороженое