Отзывы покупателей о Энтеральное питание Nutricia Fortini с пищевыми волокнами со вкусом клубники для детей от 1 года 200 мл (8716900553370)
- AI аналіз відгуків40 відгуків: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Кристина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачне і корисне харчування для дітей. Моя щира рекомендація батькам малоїжок!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую.
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар. Терміни придатності завжди свіжі та з запасом в пів року.
- Достоинства:
- Брав за акційною ціною 85 грн. Вигідно, адже в аптеках дешевше не буває. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Під час замовлення з трьох смаків в наявності було лише два, шоколадний смак був відсутній.
- Кіра І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перехворіли на грип всією сім'єю, не було апетиту, слабкість сильна. Дітям купувала фортіні, щоб хоч щось їли. Смак класний, солодкий. Склад теж супер, показувала педіатру.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сину дуже подобається смак
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший склад, приємний смак. Дуже зручно, що готовий до вживання.
- Достоинства:
- Зручний формат, смачно.
- Недостатки:
- Ціна.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В дочки дуже поганий апетит, постійно не хоче їсти. Даю їй фортіні, щоб не було дефіцитів в білку і вітамінах. На смак і запах мені нагадує баблгам.
- Достоинства:
- п'є із задоволенням
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшло.
- FilatovaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На мій смак найсолодша полуниця, але мені подобається. Нейтрал взагалі не зайшов.
- Дмитриева Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно давати в садочок, малишня може самостійно їх відкривати, це плюс однозначно.
- Достоинства:
- Зручно давати з собою.
- Недостатки:
- не знайшли
- Настя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Когда-то видел эти фортини за границей. Хорошо что у нас тоже они есть.
- Эва Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начали пить потому что не могли набрать вес, ребенок никакой постоянно ходил. Сейчас маленький бегает как ужаленный, очень много энергии, я вижу как улучшилось его состояние, кожа. Плюс другую еду лучше стал воспринимать.
- Анастасія О***
Добрий день, скажіть будь ласка вагу набрала дитина?
- Таня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру фортіні після важкої пневмонії у дитини. Дитина їсть його добре, тому продовжую купувати.
- Достоинства:
- полуничний смак подобається дитині, що полегшує прийом
- Леся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не у захваті.
- Достоинства:
- Не виявили
- Недостатки:
- Хімічний смак
- Яна
Моїй дочці полуниця сподобалась. Спробуйте нейтральний смак або шоколад.
- Milka Z***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фортини достаточно дорог. Даю ребенку по 1 йогурту через день. Было бы хорошо, если бы цена была ниже.
- LarisaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми побачили рекламу в Антошке, захотілось спробувати. Хочу зазначити, після декількох прийомів у дітей налагодився стул.
- Андрій М*** ДідикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляю для племінників. Круто, що є смаки на вибір, але полуничний як на мене найбільш приємний. Сестра пробувала навіть робити як морозиво, але його потрібно одразу їсти, по констистенції як заморожений сок, швидко тає.
- Достоинства:
- Приємний смак
- МілаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Круте готове харчування, яке не потребує ніяких додаткових розведень чи готувань. Зручно давати дитині з собою.
- Достоинства:
- дитині подобається
- Семко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо чесно, то повне розчарування. Повелась на хороші відгуки, а обоє дітей забракували, відмовляються їсти. Як на мене смак дуже солодкий. Шкода, що не можна оформити повернення на 9 закритих порцій
- анастасия д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно. Корисно.
- Палубна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайну молочку дочка дуже погано переносить, з фортіні проблем не було ні разу, бо в ньому майже немає лактози.
- Зоя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже корисне харчування для малечі,та дуже поживне
- Достоинства:
- Просто знахідка для малоіжек
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю из-за качественного состава, дети не употребляют лактозу, многие продукты мы не покупаем. Классно, что можно добавить в процессе приготовления.
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полуегшує травлення, животик став м'яким, був дуже твердим, були запори. Це така проблема, що дитина мучиться і ти не можеш допомогти. Зараз наладили харчування.
- Достоинства:
- Допоміг шкт, покращив травлення
- AnastasiaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно покупали за границей, иногда друзья привозили, или почта, это короче дорого и очень долго. Сейчас заказала, доставили за 1 день. Вкус тот же.
- Фурт В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даю деткам, когда болеют, когда болит горло, им так легче кушать и возобновлять силы и энергию
- Поддубный Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно покупали за границей, иногда друзья привозили, или почта, это короче дорого и очень долго. Сейчас заказал, доставили за 1 день. Вкус тот же.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляю дітям, бо зараз дуже багато вірусняка ходить, всі знайомі хворіють, є які взагалі лежать в лікарні.. Діти мої п'ють кожного дня, по 1 бутилці. Провітрюємо дім, виходимо гуляти і всі здорові.
- Достоинства:
- Підтримує імунітет
- Недостатки:
- Чекали коли з'явиться в наявності
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дороговато, но на здоровье ребенке никогда не буду экономить
- Недостатки:
- цена
- VadimОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный формат смеси для формирования и поддержания иммунитета. Удобная упаковка, на вкус приятный, нежная консистенция, иногда допиваю за ребенком
- Шепетець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала дитині після походу до стоматолога, бо звичайну їжу їсти не можна було.
- VitaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я замовляю цей напій бабушці. Їй дуже важко їсти, а такі суміші легкі та не визивають поганих реакцій організму
- Ksenya M***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для пітримки імунітета зимою топ, животик не болить і не вздуває.
- Макс С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
вкусно и полезно, быстрая доставка
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього купувала в Польщі, не думала, що він є і в нас. Дітям дуже подобається
- Женька М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли дитина не хоче їсти даю їй фортіні. Склад якісний, результатом задоволена