- AI аналіз відгуків44 відгуки: 86% позитивні, 10% нейтральні, 4% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Іра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше завжди купувала нейтральний, але цей теж нормальний. Подобається у вівсянку додавати, дуже поживно виходить.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалося.
- Достоинства:
- Швидка доставка, висока якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гідно замовленню. Дякую.
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалося все.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове харчування
- Достоинства:
- Підходить для онкохворих
- Недостатки:
- Ціна кусюча
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправили швидко.
Склад чудовий. Починаємо приймати. Дякую ! - Ярослава Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для підтримки енергії під час відновлення. Сили з’явилися швидше, ніж очікувала.
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після операції лікар сказав, що мені треба більше білка в раціоні, і порекомендував нутрідрінк. Раніше ніколи про них не знала та не бачила. Смак полуниці сподобався.
- Диима П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую в догляді за лежачим хворим , виручає на випадок коли нічого нема, а треба годувати .
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відповідає опису
- Диана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клас
- Валерий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все нормально-и товар,и доставка.
- Достоинства:
- Качество отличное.
- Недостатки:
- Недостатков не отмечено.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наш первый заказ данной продукции и на Rozetka в принципе. Доставка, обработка заказа - всё на высоте. Единственный вопрос к самой упаковке. Банка не повреждена, целостность защитной мембраны тоже, со сроками годности всё отлично. Смутила только этикетка, которая выглядит будто наклейка, распечатанная на хорошем цветном принтере, причем с возможностью доклеить её самому. Я имею право сомневаться в оригинальности продукции, по этому задаю вопрос: Так должно быть? Если да, то никаких претензий нет вообще. Заранее благодарю за развернутый ответ. Фото прилагается.
Добрий день. Ми розуміємо ваші застереження та хочемо запевнити, що продукція є оригінальною. Оскільки наш продукт імпортний, для зручності споживачів ми друкуємо повноцінну українську етикетку, яка містить усю необхідну інформацію про склад та застосування. Це дозволяє нам якісно донести важливу інформацію без використання маленьких стікерів, які часто зустрічаються на імпортних товарах.
- МарьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми купуємо і солодку, і нейтральну, щоб не набридало, бо зараз це єдине харчування. Тяжкості немає. Рекомендую
- KseniaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Во время химиотерапии это мое питание. Врач мне порекомендовал его как добавку больше, но мне не достаточно добавки и я ем почти только Нутридринк, потому что обычная пища тяжело усваивается и чувствую себя плохо
- Достоинства:
- Легко растворяется, хороший состав, улучшается самочувствие
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов швидко, все ціле. Рекомендую продавця
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко, і дешевше
- ЮльчикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені найбільше подобається розводити його в молоці, бо нагадує мілкшейк, ще можна додавати в оладки чи випічку.
- Достоинства:
- Зручна упаковка, високий вміст вітамінів, доступна ціна.
- Тарас
Якщо комусь констистенція буде загуста, то можна ще води додати в молоко грам 50-60
- Andrew D***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую сину після поранення, підказав реабілітолог. Набагато кращий ефект, ніж від спортивного протеїну
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Из всех смесей Нутридринк самый лучший. У меня бабушка лежачая, обычную еду ей тяжело кушать, а медицинское питание помогает в таких случаях поддерживать состояние.
- НадюшкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В составе смесь витаминов, минералов и белков. Довольно хороший состав. Покупаю для отца, так как в возрасте сложнее получать питательные вещества с обычной пищи, чтобы хватоло сил.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такі продукти економлять мій час на кухні. Увечері всі збираємось і разом п'ємо коктейлі. Це вже як наші ретуали. Склад вітамінний, там є білки, мінерали і це ситно.
- Достоинства:
- П'ємо всією сім'єю
- Недостатки:
- Невеликий об'єм. Купуємо по декілька штук
- Борис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Магазином очень доволен!!! Спасибо!!!
- Достоинства:
- Хороший магазин!!! Доставили всё чётко и вовремя!!! Спасибо!!!
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для дитини як доповнення для харчування тому що не вистачало білків та інших енергетичних елементів. З молоком дитині подобається пьє із задоволенням.
- Достоинства:
- Гарний на смак та багато поживних елементів
- Недостатки:
- Зависока ціна та дуже швидко закінчується
- FurdatОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю папе, в составе нет глютена. Смесь сбалансированная, там и белки и пребиотики, подходит для тех, кто не может потреблять глютен, плюс полезное, улучшает самочуствие.
- Достоинства:
- Без глютена и минимум лактозы
- Дударенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я собі брала в перше по пораді в якості заміни одного прийому їжі як протеїновий коктейль. Смачний, але дуже дорого виходить, швидко закінчується, до того ж для шлунку не дуже підійшов. А так нормальний варіант, зараз п"ю іншого виробника з вітамінами та колагеном. Цей варіант чисто для ентерального харчування.
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Швидко закінчуються, виходить досить дорого на кількість прийомів їжі.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Більше не куплю, не сподобався, слабенько
- Достоинства:
- перекус
- Недостатки:
- не те, на що сподівалася
- Сергій
А мені він найбільше подобається. Ціна-якість найкраща серед аналогів
- Ятечко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Этот продукт помогает мне сбалансировать питание, дает энергию для повседневной работы. Засыпаю порошок в шейкер и беру на работу в качестве обеда.
- VitalinaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Папа после болезни очень исхудал, постоянно был уставший. Нутридринк отлично помогает восстановиться, чувствовать больше силы, быть активнее.
- Хоменко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самая нормальная смесь, но постоянно нет в наличие.
- Достоинства:
- Лучше работает жкт
- Недостатки:
- Небольшой объем банки
- VasylisaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подивилась за кордоном, що там багато літніх людей вживають такі суміші для підтримки здоров'я. купуємо зараз бабусі. Вона намагається бути активною, але часом ресурса не вистачає.
- Алиса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Банка небольшая, хватает на пару дней. Делаю как коктейль с молоком, по вкусу гуд. Пришло быстро и хорошо упаковано, нареканий нет
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После операции это питание помогло быстрее восстановиться. Очень сытное. Хорошо, что есть варианты вкуса, можно менять, потому что надоедает.