Отзывы покупателей о Nutricia Liquigen жировая эмульсия со среднецепочечными триглицеридами 250 мл (5016533646498)

Оценка пользователей 4.75/5
на основе 21 отзыв
  • Наталія С***

Кисло після неї в роті в горлі. Хоча я розмішую в кашу а не чисту вживаю. В складі є лимонна кислота. Якби знала що так буде, то не купила б.

Достоинства:
    Мабуть гарна річ. Стільки позитивних відгуків
    Недостатки:
    Відчувається кислий присмак, який подоразнює стравохід шлунок

Наталія, дякуємо за ваш відгук!
      Нам шкода, що продукт не відповідає вашим смаковим вподобанням. Інформація про склад міститься на упаковці, а одним із протипоказань є індивідуальна непереносимість компонентів.
      Для зручності споживачів працює лінія підтримки Nutricia: 0 800 50 17 85 (у будні з 09:00 до 19:00). Фахівці лінії підтримки зможуть відповісти на додаткові запитання та надати потрібну інформацію.

• Вікторія Х***

Прийшло швидко, терміни хороші, рекомендую

• Світлана К***

В мене часто панкреатит, додаю ліквіджен в каші чи пюре. Класний продукт.

• С Р***

Задоволена продуктом. Порадив лікар після тривалої реабілітації. Допоміг збільшити енергетичну цінність мого раціону без перевантаження шлунково-кишкового тракту.

• Олена Ш***

Купую для сина, який дотримується кетогенної дієти через епілепсію. Цей продукт швидко засвоюються організмом і дає енергію без зайвого навантаження на травлення.

Достоинства:
    вистачає на довго, стало краще з судомами
  • Катя Д***

Купую ліквіджен через кетогенну дієту. Панкреатит перестав загострюватися як було раніше.

Достоинства:
    Швидке джерело енергії, корисний для шлунку
  • Eva

Продукт якісний, але для довготривалого використання виходить дорого.. Я задоволений результатом, допомагає дитині швидше набрати вагу та отримувати потрібні колорії!!

Достоинства:
    дитина непомічає, що з їжею щось не так, добре їсть
  • Зотова М***

Врач посоветовал эту жировую эмульсию. Легко добавляется в напитки и хорошо переносится желудком. Единственное, что нужно вводить постепенно. Первые раза мне было страшно замешать не так, но все хорошо и легко.

• Кароліна

Після гострого панкреатиту додаю ліквіджен в їжу, щоб добирати потрібну кількість жирів без шкоди шкт.

Достоинства:
    По смаку ніяк не впливає на їжу.
  • Саша К***

Легко добавлять в другие продукты, на вкус и запах никак не ощущается.

• Евгенія С***

Забеспечує необхідну енергію в разі порушень усмоктування жирів. Додає більше енергії, почуваю себе краще

• Nataliia

Покупаю не первый раз. Врач подсказал, что можно использовать как добавку при панреатите

Достоинства:
    Нет вкуса, такая нетрайльная, и на запах приемлемая
  • Христина М***

Хороший продукт, був на знижці , дуже дешево, порівняно, наприклад, з аптеками

Достоинства:
    Якісь, ціна , безкоштовна доставка
    Недостатки:
  • Александра

рекомендую. Употребляю постоянно при хроническом панкреатите

• Владка

МСТ очень полезны для организма, тк усваиваются минуя печень. Добавляю в готовые блюда вместо масла или сметаны.

• Людмила К***

После операции язвенного колита доктор прописал для дополнения питания, как легкоусваемая енергия. Хватило больше чем на неделю. Неприятностей после употребления не было

• Тамара
    Продавец: Rozetka

Живем с дефектами бета-окисления, эта эмульсия нам очень помогает. Работает для нас безотказно. Помогает преодолеть трудности всасывания жиров и дает энергию.

• Соломия
    Продавец: Rozetka

Принимала по рекомендации доктора, все указанное выполняет, каких-либо проявлений побочек нет. Доставили через 2 дня, быстро.

• Владимир
    Продавец: Rozetka

Помогает усваивать жиры и обеспечивать нужное количество БЖУ

Достоинства:
    все нравится
  • Юля Ш***
    Продавец: Rozetka

Додаю в раціон на кетогенній дієті. Все ок

Достоинства:
    збільшує калорійність
  • Oleg
    Продавец: Rozetka

Очень нейтральный вкус, чем-то напоминает масло сливочное, подходит для постоянного использования. Это уже 5 моя бутылочка