Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Функциональное детское питание Nutricia Neocate для детей с пищевой аллергией с рождения 400 г (5016533655155)

Оценка пользователей 4.9/5
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  Позивний – 82%, нейтральний – 11%, негативний – 7%
    Більшість клієнтів задоволені сумішшю Nutricia Neocate та відзначають її ефективність для дітей з алергією чи проблемами травлення. Покупці особливо підкреслюють позитивний вплив на стан шкіри і зникнення симптомів алергії, а також комфортне засвоєння. Водночас є коментарі щодо високої ціни, специфічного смаку та складності переходу на суміш. Деякі користувачі також відмічають труднощі із знайденням продукту в аптеках.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлія Л***

В нас ця суміш з маленькими гранулами які іноді забивають соску в когось ще таке є вони не розстворяються

• Катерина М***

І в нас таке саме, я думала, що я щось не так роблю

• Ірина Х***

Дуже добра суміш, але дуже дорога. Коли дитина народилась вона коштувала дешевше, але ще рік навіть не пройшов, то ціна значно зросла.

Достоинства:
    Для дітей з непереносимістю лактози та аллергією на молоко
  • Д Т***

Лікар рекомендував суміш для полегшення симптомів дерматиту. П'ємо вже 4 місяці, є невеликі покращення. Дитина п'є без проблем, хоча смак для мене специфічний.

Достоинства:
    Безпечне для алергіків.
    Недостатки:
    Специфічний як на мене смак
  • Андрій Д***

Перевели дитину на цю суміш. Було спочатку дуже непросто, але результатами ми задоволені. Зникли проблеми зі шкірою, а дитина стала активнішою. Варто звернути увагу, що перехід може зайняти час як у нас!

• Анастасія С***

Доброго дня! Які були скарги при переході на цю суміш?

• Жорік

Важко було знайти підходяще харчування для дитини, але це допомогло відновити травлення.

Достоинства:
    Покращив роботу животика, найлегше переноситься і перетравлюється.
    Недостатки:
    хотілося б мати вибір різних об'ємів(150.400.1000)
    • Вікторія З***

Підскажіть будь ласка як дитина набирала вагу на цій суміші?

• Emma

Дуже важко знайти в аптеках... Після декількох тижнів використання помітили значне покращення шкіри і зникнули симптоми алергії. Дитина краще їсть, добре перетравлює животик.

• Давид К***
    Продавец: Rozetka

Повністю підходить для людей з алергією. Дитина має таку проблему та нас дуже виручає зараз це дитяче харчування. Не містить лактози та сої, що дуже важливо при такому заїварюванні

Достоинства:
    працує
    Недостатки:
    вартість
  • Любовь

Алерголог прописала саме це харчування. П'ємо не так давно, але результат вже бачу

Достоинства:
    дороговато
  • Галя Н***

Каждый ребенок индивидуальный, нам лично подошла эта смесь, нет проявления атопического дерматита, довольны

Достоинства:
    Покупаем из-за проявления дерматита, хороший состав
  • Наталя

неокат приписав педіатр, бо була сильна алергія у дитини. Рекомендую!

• Igor
    Продавец: Rozetka

у дочки проблемы с пищеварением. гастроэнтеролог посоветовала перейти на эту смесь. ничего плохого сказать не могу, надеюсь будет эффект и начнем набирать вес

• Руслана О***

Якщо в дитини харчова алергія, батьки мене зрозуміють. Найскладніше знайти суміш, після якої не буде реакції і дитина зможе нормально їсти. Neocate нам призначив педіатр. Смак специфічний, але дитина поступово звикла.

• Катерина М***

Все супер

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Тетяна П***

Замовляємо заздалегідь, щоб не залишитися без харчування. Все подобається

• Тетяна П***

Суміш допомагає від алергії, але ціна занадто висока. Добре розчиняється у воді, не викликає зригувань, дитина звикла швидко. Проте, фінансово важко постійно купувати. Шукали в аптеках, але частіше замовляємо онлайн.

• Катя М***

У дитини були сильні кольки, нічого не допомагало. Педіатр цю суміш порекомендувала, зараз стало краще. Вночі вже спить, менше плаче.

• Вікторія З***

Постійно замовляємо цю суміш, так як інші дитині не можна . Цього разу прийшла ця суміш в іншому пакуванні . Скажіть що це за новина? Це просто змінилася банка чи це якась інша суміш ?

• Мілена І***

Так, як мені пояснили в аптеці, змінився дизайн упаковки, а всередині вона однакова

Вікторія, добрий день. Це та сама суміш, яку ви купували раніше. Склад, якість і призначення продукту не змінилися - змінився лише зовнішній вигляд продукту.

• Милослава Ц***
    Продавец: Rozetka

За 3 дня на неокейту у дочки повнісю пропали виписипи, це чудо!

• Аліса К***
    Продавец: Rozetka

Наш педіатр порадив цю суміш. В малого є прояви алергії, зараз я поступово її ввожу разом з старою. Прищики ще є, але кольки більше менш пройшли.

• Варвара С***
    Продавец: Rozetka

Использовали после операции, так как боялись что-то другое есть, чтобы не было аллергии

• Віта Р***

Банка невелика по об'єму, в середині ложечка. Запах не дуже, але це через амінокислоти в складі.

Достоинства:
    Склад
  • Nadiya

У дитини відставання в рості зафіксували, перейшла на цю суміш для годування, бо від неї немає алергії.

Недостатки:
    запах
  • Таня

Эта смесь больше всех подошла нам, при поливалентной пищевой аллергии. Сыпь на коже прошла, я очень довольная.

Достоинства:
    Смесь помогла ребенку с алергией.
    Недостатки:
    нету
    • Вікторія З***

Підкажіть будь ласка як дитина набирає вагу на цій суміші ?

• Анютка

Головний плюс цієї суміші - в ній нема лактози, якщо в дитини алергія сміло беріть.

• Varash M***
    Продавец: Rozetka

Купуємо давно, класний продукт. Від розетки були бонуси, це приємно.

• Bagrik K***

У сына атопический дерматит, и мы уже где-то месяц его пьем. Через несколько недель заметили значительное улучшение состояния кожи. Банка стандартная, удобная, ложечка есть.

• Віталіна

Забезпечує дитині повний раціон, головне без алергії. Коштує своїх грошей, мала п'є без проблем

• Вікторія З***

Підкажіть будь ласка як дитина набирає вагу на цій суміші ?

• Victoria K***

Порадив педіатр суміш, я задоволена в дитини не проявляються алергія і як бонуси немає газів і кольки. Почуваємо себе спокійно, їмо з задоволенням.

• Олег
    Продавец: Rozetka

Взяли по рекомендации врача, пробуем и тестируем. Аллергических реакций сейчас нет. Пьем неделю

• Вікторія

Наша дитина має алергію на білки молока і глютен, тому неокейт в цьому плані підходить

• Анна

Підходить повністю, дуже рекомендую! Навіть і не розраховувала на такі результат.

• Каролина

Для мого малого це найкаще харчування. З алергією, це те що потрібно. Завдяки надійному складу і високій якості, Nutricia Neocate допомагає забезпечит необхідні поживні речовини для здорового зростання

• Безымянная И***

Як зі смаком? Як дитина її сприймає? Як і інші лікувальні суміші чи може трохи приємніша?

• Мазохін Н***

Суміш досить специфічна. Пробували інші, але ця найприємніша.

• Филипп
    Продавец: Rozetka

Настоящий спаситель для детей с аллергией! Взяли по рекомендации врача. Пока все хорошо.

• Юлия Б***
    Продавец: Rozetka

Буду і надалі купувати саме це харчування. Дісно коштує кожної витраченої копієчки, особливо в моєму випадку. Тому тільки пʼять зірок!

• Виктор Г***

Досить не погане дитяче харчування мені порадили. Малому безмежно подобається саме цей варіант. Хоча ми перепробували багато інших.

• Евгений К***
    Продавец: Rozetka

В мене дитина з алергією, саме це дитяче харучання повністю підходить для мого синочка. Та одна з самих головних - не має ГМО та глютену