Отзывы покупателей о Функциональное детское питание Nutricia Neocate для детей с пищевой аллергией с рождения 400 г (5016533655155)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: Позивний – 82%, нейтральний – 11%, негативний – 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В нас ця суміш з маленькими гранулами які іноді забивають соску в когось ще таке є вони не розстворяються
- Катерина М***
І в нас таке саме, я думала, що я щось не так роблю
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добра суміш, але дуже дорога. Коли дитина народилась вона коштувала дешевше, але ще рік навіть не пройшов, то ціна значно зросла.
- Достоинства:
- Для дітей з непереносимістю лактози та аллергією на молоко
- Д Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лікар рекомендував суміш для полегшення симптомів дерматиту. П'ємо вже 4 місяці, є невеликі покращення. Дитина п'є без проблем, хоча смак для мене специфічний.
- Достоинства:
- Безпечне для алергіків.
- Недостатки:
- Специфічний як на мене смак
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевели дитину на цю суміш. Було спочатку дуже непросто, але результатами ми задоволені. Зникли проблеми зі шкірою, а дитина стала активнішою. Варто звернути увагу, що перехід може зайняти час як у нас!
- Анастасія С***
Доброго дня! Які були скарги при переході на цю суміш?
- Ірина Х***
- ЖорікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важко було знайти підходяще харчування для дитини, але це допомогло відновити травлення.
- Достоинства:
- Покращив роботу животика, найлегше переноситься і перетравлюється.
- Недостатки:
- хотілося б мати вибір різних об'ємів(150.400.1000)
- Вікторія З***
Підскажіть будь ласка як дитина набирала вагу на цій суміші?
- EmmaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже важко знайти в аптеках... Після декількох тижнів використання помітили значне покращення шкіри і зникнули симптоми алергії. Дитина краще їсть, добре перетравлює животик.
- Давид К***Продавец: Rozetka
Повністю підходить для людей з алергією. Дитина має таку проблему та нас дуже виручає зараз це дитяче харчування. Не містить лактози та сої, що дуже важливо при такому заїварюванні
- Достоинства:
- працує
- Недостатки:
- вартість
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Алерголог прописала саме це харчування. П'ємо не так давно, але результат вже бачу
- Достоинства:
- дороговато
- Галя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Каждый ребенок индивидуальный, нам лично подошла эта смесь, нет проявления атопического дерматита, довольны
- Достоинства:
- Покупаем из-за проявления дерматита, хороший состав
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
неокат приписав педіатр, бо була сильна алергія у дитини. Рекомендую!
- IgorПродавец: Rozetka
у дочки проблемы с пищеварением. гастроэнтеролог посоветовала перейти на эту смесь. ничего плохого сказать не могу, надеюсь будет эффект и начнем набирать вес
- Руслана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо в дитини харчова алергія, батьки мене зрозуміють. Найскладніше знайти суміш, після якої не буде реакції і дитина зможе нормально їсти. Neocate нам призначив педіатр. Смак специфічний, але дитина поступово звикла.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляємо заздалегідь, щоб не залишитися без харчування. Все подобається
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш допомагає від алергії, але ціна занадто висока. Добре розчиняється у воді, не викликає зригувань, дитина звикла швидко. Проте, фінансово важко постійно купувати. Шукали в аптеках, але частіше замовляємо онлайн.
- Катя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У дитини були сильні кольки, нічого не допомагало. Педіатр цю суміш порекомендувала, зараз стало краще. Вночі вже спить, менше плаче.
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно замовляємо цю суміш, так як інші дитині не можна . Цього разу прийшла ця суміш в іншому пакуванні . Скажіть що це за новина? Це просто змінилася банка чи це якась інша суміш ?
- Мілена І***
Так, як мені пояснили в аптеці, змінився дизайн упаковки, а всередині вона однакова
Вікторія, добрий день. Це та сама суміш, яку ви купували раніше. Склад, якість і призначення продукту не змінилися - змінився лише зовнішній вигляд продукту.
- Милослава Ц***Продавец: Rozetka
За 3 дня на неокейту у дочки повнісю пропали виписипи, це чудо!
- Аліса К***Продавец: Rozetka
Наш педіатр порадив цю суміш. В малого є прояви алергії, зараз я поступово її ввожу разом з старою. Прищики ще є, але кольки більше менш пройшли.
- Варвара С***Продавец: Rozetka
Использовали после операции, так как боялись что-то другое есть, чтобы не было аллергии
- Віта Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Банка невелика по об'єму, в середині ложечка. Запах не дуже, але це через амінокислоти в складі.
- Достоинства:
- Склад
- NadiyaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У дитини відставання в рості зафіксували, перейшла на цю суміш для годування, бо від неї немає алергії.
- Недостатки:
- запах
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Эта смесь больше всех подошла нам, при поливалентной пищевой аллергии. Сыпь на коже прошла, я очень довольная.
- Достоинства:
- Смесь помогла ребенку с алергией.
- Недостатки:
- нету
- Вікторія З***
Підкажіть будь ласка як дитина набирає вагу на цій суміші ?
- АнюткаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Головний плюс цієї суміші - в ній нема лактози, якщо в дитини алергія сміло беріть.
- Varash M***Продавец: Rozetka
Купуємо давно, класний продукт. Від розетки були бонуси, це приємно.
- Bagrik K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У сына атопический дерматит, и мы уже где-то месяц его пьем. Через несколько недель заметили значительное улучшение состояния кожи. Банка стандартная, удобная, ложечка есть.
- ВіталінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забезпечує дитині повний раціон, головне без алергії. Коштує своїх грошей, мала п'є без проблем
- Вікторія З***
Підкажіть будь ласка як дитина набирає вагу на цій суміші ?
- Victoria K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадив педіатр суміш, я задоволена в дитини не проявляються алергія і як бонуси немає газів і кольки. Почуваємо себе спокійно, їмо з задоволенням.
- ОлегПродавец: Rozetka
Взяли по рекомендации врача, пробуем и тестируем. Аллергических реакций сейчас нет. Пьем неделю
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наша дитина має алергію на білки молока і глютен, тому неокейт в цьому плані підходить
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить повністю, дуже рекомендую! Навіть і не розраховувала на такі результат.
- КаролинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мого малого це найкаще харчування. З алергією, це те що потрібно. Завдяки надійному складу і високій якості, Nutricia Neocate допомагає забезпечит необхідні поживні речовини для здорового зростання
- Безымянная И***
Як зі смаком? Як дитина її сприймає? Як і інші лікувальні суміші чи може трохи приємніша?
- Мазохін Н***
Суміш досить специфічна. Пробували інші, але ця найприємніша.
- ФилиппПродавец: Rozetka
Настоящий спаситель для детей с аллергией! Взяли по рекомендации врача. Пока все хорошо.
- Юлия Б***Продавец: Rozetka
Буду і надалі купувати саме це харчування. Дісно коштує кожної витраченої копієчки, особливо в моєму випадку. Тому тільки пʼять зірок!
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить не погане дитяче харчування мені порадили. Малому безмежно подобається саме цей варіант. Хоча ми перепробували багато інших.
- Евгений К***Продавец: Rozetka
В мене дитина з алергією, саме це дитяче харучання повністю підходить для мого синочка. Та одна з самих головних - не має ГМО та глютену