Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Энтеральное питание Nutricia Nutridrink Protein Vanilla со вкусом ванили с высоким содержанием белка и энергии 4 шт х 125 мл (8716900565403)

• AI аналіз відгуків
    20 відгуків:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних
    Клієнти в цілому дуже позитивно оцінюють Nutricia Nutridrink ванільний, відзначаючи його високу якість, зручність у використанні, поживну цінність і приємний смак. Особливо користувачі цінують простоту вживання для тих, хто проходить реабілітацію або має труднощі з харчуванням, а також добрий вплив на самопочуття та відновлення організму. Серед невеликих зауважень – деяким консистенція здається задощ густою або продукт порівнюють з іншими схожими засобами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Lera K***
    Продавец: Rozetka

Ванильный вкус приятный, текстура не густая, достаточно лёгкое в употреблении. Использую в качестве дополнения в рационе для набора веса.

• Соломия
    Продавец: Rozetka

С его помощью я ощущаю больше энергии и возможность длительной физической нагрузки. Покупаю для зала.

Достоинства:
    Удобно брать с собой, не занимает много места.
  • Ольга Ш***

Взяли ваниль для разнообразия и вкус оказался довольно приятным. Да, сладкий, но если пить холодным то заходит хорошо. Бутылочка небольшая, удобно дать человеку когда нет аппетита, но нужно хоть что-то полезное и питательное

• Андрій К***

Збалансований протеїн, на смак приємний. Зручно брати з собою і не пропускати прийом їжі.

• Ярослава Ш***

Смак досить приємний, але текстура здається трохи густою, як для напою.

• Анастасія П***

Класне харчування для реабілітації! Дуже хороший склад.

• Влада А***

Хороший все супер

• Павло

Порадили приймати після операції.Ситний ,смачний і має більшість вітамінів для відновлення організму -коли неможливо харчуватись звичайною їжею.

• Яблонский А***

Суміш високої якості, задоволені її складом та впливом на організм наших пацієнтів. Рекомендую

Достоинства:
    Висока якість, швидка доставка, відсутність консервантів.
  • Любовь К***

В мене були проблеми зі шлунком, я в інтернеті вичитала рекомендації і купила цей продукт. Все добре, смачно, але результат мені більше сподобався після прийняття Компакт Фібрус,чи якось так. Також Нутріції продукт

• Світлана М***

Пробувала аналоги, але всеодно повертаюся до ванільного нутрідрінка. Такий ніжний смак, ну ніколи не скажеш що це медичне харчування

Достоинства:
    Відмінне засвоєння, приємний смак, без шкідливих добавок.
  • Анастасия С***
    Продавец: Rozetka

Купую для брата, він після операції. Харчування рекомендував лікар, ми спробували його і нам підійшло.

• Саша

Рекомендовали в больнице это питание для ускорения регенерации и заживления слизистой кишечника.

Достоинства:
    все нравится
    Недостатки:
    нету
  • Валерий
    Продавец: Rozetka

Покупаю из-за проблем с жкт. Долгий период уже пью эти напитки, очень доволен. Вкусы меняю когда приедается.

• Жован Н***

Пробовала несколько вкусов, особой разницы нет для меня. Легко переваривается, пропали сопутствующие проблемы с желудком.

Достоинства:
    Улучшилось пищеварение и стул.
  • Anton

Мені як лікарю подобається склад продукту. Купляю доньці у період її вагітності. Від аптечних вітамінів в неї була сильна печія, а це харчування забезпечує поживними речовинами без шкоди.

• Віктор С***

Якісний продукт, особливо помічний особам, котрі мають проблеми із харчуванням (на приклад по операції). Висока енергетична цінність, рекомендую!

• Pereverza K***

Замовляємо для дідуся. Дуже зручно, що він сам може відкрити пляшку та випити, не потрібно нічого замішувати, змішувати. По смаку приємний

• Арина
    Продавец: Rozetka

использую как доп прием пищи чтобы набрать вес. После него очень уж улучшается аппетит

• Оксана Л***

Він стане корисним доповненням для підтримання здорового способу життя та енергійного самопочуття.

Достоинства:
    склад
  • Александр

Набрав вагу, дуже подобається харчування! Дякую

Достоинства:
    маленький объем порции
  • Степан
    Продавец: Rozetka

Зручна, маленька баночка. Приймав після операціі. Для мене замнінює повноцінний ланч

• Диана
    Продавец: Rozetka

Наслаждаюсь каждой порцией Nutridrink и чувствую, что моему организму достаточно питательных веществ для поддержания энергии и здоровья.

Достоинства:
    высокое содержание белка в маленькой порции
  • Любовь К***

у меня после нутридринка появляется аппетит. какой-то очень удачный побочный эффект

• Гера

пил первые дни после операции, эта моя перая еда. переносилась хорошо и не было чувства голода. после выписки порекомедовали еще попить для восстановления

• Gerasim M***

Не поганий продукт з великим вмістом білка. Так як мені це рекомендував лікар - тому і я можу сміливо це робити

• Артем Е***
    Продавец: Rozetka

покупаю разные вкусы нутридринка для мужа уже давно. лечится от рака, потерял вес и не хочет кушать, таял на глазах. по совету знакомых начали покупать нутридринк. сначала пил с трудом, было время совсем оказывался, я уже отчаялась. потом консультат Нутриции подсказала, что можно пить не в чистом виде, а делать с ним коктели. нутридринк с ванильным вкусом добавляю немного ананасового сока и взбиваю блендером. получается как воздушный молочный коктель аля пина-колада

• Алина Б***
    Продавец: Rozetka

Виробнику максимальна вдячність та рекомендація від мене! Дуже складно буду знайти такий корисний склад та адекватні ціну!

• Валентин М***

Суміш повністю готова до використання, дійсно можна без проблем купувати та споживати. Тільки підберіть для себе найгарніший смак і тоді ви будете задоволені на мільйон вісотків

• Владислав Д***

Відмінний продукт для тих кому потрібне спеціальне харчування для підтримки здоровʼя. Дуже великий вміст білку. А з вкусом ванілі, просто чудовий на смак. В складі багато вітамін та мікроелементі

• Андрей С***

Компактна та зручна баночка. Купували після операції. Важко було рухатись, а ця баночка маленька і її легко підняти. Та вона може замінити повноцінний перекус.

• Василина Л***

Пила декілька днів до та після гастроскопії

Достоинства:
    легко перетравлюється
  • Віталій Ф***
    Продавец: Rozetka

Купую дружині в лікарню. Зараз їй важко вживати звичайну їжу, а ці напої дуже ситні і гарно впливають на її стан.

Достоинства:
    Дружині подобається
    Недостатки:
    Ціна висока. Але дуже допомогає.