Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Функциональное детское питание Nutricia Nutrini 500 мл (8716900573880)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Раїса Р***

Доставили за 2 дні, ціна дуже адекватна і часто є знижки.

• Аліна К***

Якісне зондове харчування для дітей! І пляшка зручна, все легко підключати

• Наталія Р***

Замовляли Nutrini для сина через розетку, бо в нашій аптеці в місті такого немає. Сподобалося, що упаковка добре запакована, нічого не пошкоджено. Продукт справді якісний, дитина переносить його без проблем.

• Дарина Т***

Дуже здивувало, що суміш не має яскравого запаху чи смаку це точно плюс, бо дитина легко приймає продукт.

Достоинства:
    дуже низький рівень лактози, багато білка
  • Олена Ш***

Призначив педіатр після того, як дитина почала втрачати вагу через хворобу. Спочатку я переживала, як вона реагуватиме на таку суміш, але все пройшло добре. Підігріваю до кімнатної температури, даю маленькими порціями.

Достоинства:
    зручно використовувати, бо вже готова суміш
    Недостатки:
    хотілося б трохи нижчу ціну, бо на тривале використання виходить дорого.
  • Радовецька О***

будь ласка.

Достоинства:
    Все по графіку!
    Недостатки:
    Плівка ну ви це серйозно??я в шоціа коробочки не було,це ж дитяче харчування,недешеве і так потрібно для діток,така маленька порція всього 500мл,не дай Бог стук і витекло,думайте про діток,будь ласка
  • Ягубский

Призначив педіатр, раніше не чув про таке харчування. Підігріваю і даю дитині, їсть добре

Достоинства:
    не потрібно нічого відміряти та зважувати, суміш вже готова
  • Ліхачова Д***

Реально допомагає. Купували для дитини, були проблеми з набором ваги, і після початку використання вага стабільно пішла вгору. Не викликає проблем зі шлунком, це було дуже важливо.

• Юлія Б***

Замовляли товар через інтернет і вказали, що потрібно видати і роздрукувати чек при отримані товару. Коли чоловік забирав товар, то йому навіть не дали ніякого чеку, навіть не запропонували. Електронні чеки не підходять, спеціально ж вказали, що потрібен чек

• Yanina

Покупаю для сына, это уже 6 бутылка. Все хорошо, вижу улучшение в лечении.

Достоинства:
    Сын питается без проблем. Реакция организма позитивная
  • Катя К***
    Продавец: Rozetka

Дитина харчуєтьсяя через зонд, організм реагує добре. Приходить без пошкодження, бутилка зручна, невелика.

• Юлія Д***
  • Соломія Ш***
    Продавец: Rozetka

Призначив лікар після операції. Коли лежали з сином в інфекційному відділені, медсестра показала як годувати ним через зонд, дома п'є зі стакану.

• Валерия Л***
    Продавец: Rozetka

Хорошая альтернатива сухим смесям, цена норм. Мне нравится, что предназначено именно для детей

Достоинства:
    Удобно, что сразу готовая к употреблению
  • Bagrijv97

Дочка недобирає вагу, ввели нутріні як додаток до їжі. Вона спокійно його випиває, на смак сприймає нормально. Зараз вага не знижується.

Достоинства:
    склад
  • Альона М***

Поки вводимо через зонд, через місяць спробую давати дитині звичайним способом.

Достоинства:
    Добре засвоюється, немає побічних реакцій
  • Vova B***
    Продавец: Rozetka

Використовую цей продукт для дитини, яка не може харчуватися самостійно через ураження цнс.

Достоинства:
    З аналогів кращий продукт
  • Lika S***

Нам нужно принимать 400-500мл спецпитания в день. Если покупать маленькие бутылочки по 200 мл, получается космос по деньгам, чтобы покрыть такой объем. Нашли нутрини как альтернативу. Вкус похож на молоко

Достоинства:
    Удобная упаковка
  • Эмма
    Продавец: Rozetka

Перешли на нутрини, так как напорошковые смеси у ребенка началась рвота, а мы без такого питания не можем. Упаквки хватает на 2 дня

Достоинства:
    большая упаковка
  • Артур

Это питание имеет великолепный вкус, и мой ребенок наслаждается каждым глотком. Кроме того, оно содержит все необходимые питательные вещества, чтобы поддерживать его энергию и иммунную систему.

Достоинства:
    готовая жидкая форма
  • Василиса Б***

Купувала його для харчування дитини і була дуже задоволена результатом. Упаковка зручна у використанні та забезпечує необхідну кількість поживних речовин для забезпечення здорового розвитку дитини.

• Лидия Б***

Ось супер смак, дуже мені подобається. Дійсно гарний

• Ліна

Нам рекомнедував лікар, реально дуже гарне харчування

• Миша
    Продавец: Rozetka

на вкус как топленое молоко.

Достоинства:
    вкусно
    Недостатки:
    большой объем бутылки
  • Руслан Т***
    Продавец: Rozetka

Иногда, чтобы помочь, покупаю эту смесь для ребенка моей соседки, он сам не может кушать, у него стоит зонд. Хорошая смесь.

• Владислав Д***

Стараемся поддерживать питание. Не вызывает вздутия. Малышка ведет себя активнее и меньше жалуется на боли в животике. Рекомендую

• Тетяна С***
    Продавец: Rozetka

Неплохая, аллергии не вызвала, никаких высыпаний. Удобно в дорогу или в те условия где нету возможности готовить

Достоинства:
    Отличная для путешествий