Отзывы покупателей о Энтеральное питание Nutricia Nutridrink Protein Neutral с нейтральным вкусом с высоким содержанием белка и энергии 4 шт х 125 мл (8716900576225)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: позитивні 88%, нейтральні 8%, негативні 4%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Таисия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після хімії нічого їсти не могла і дуже сильно нудило. Пробувала їсти дитячі пюре, але після них сил не було, просто вже виснаження якесь. Мій онколог підказав спробувати нутрідрінк протеїн, дуже вдячна йому за це. Хоч пляшечки маленькі, але в них дуже багато білка і калорійність хороша. На розетці часто знижки, можна купити із запасом.
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день! Я заказывала 10 упаковок и оплатила за 10 упаковок, а в посылке сегодня получили только 6 упаковок. Свяжитесь со мной
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую для батька, за останній місяць він втратив 7 кг ваги. Консультувалася з нутриціологом, бо в нашій лікарні адекватних спеціалістів немає. Склали схему харчування і додали нутрідрінк, зараз вага не падає і це вже мене дуже радує. На смак солодкувате, взагалі є різні смаки, пити треба повільно.
- Достоинства:
- в одній пляшці 18 г білка і 306 калорій, тримає вагу
- Недостатки:
- не бачу
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже солодке
- Недостатки:
- Космічна ціна
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидкість, цінність товару зрозумію пізніше.
- Достоинства:
- Швидкість
- Льодіна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний склад. Брала для батька зі стомою. Піднімали йому білок.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нам підійшло.
- Раїса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прекрасний,ціна зависока ,як може раковий пацієнт таке собі дозволити
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль, одразу дати оцінку товару не можу, на це потрібен час,але, продавець одразу оформив покупку, відправив в той же день.
Візуально оцінка на відмінно, все гарно упаковані, все ціле, не побите, не пом'яте, в цілому я задоволена. - Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже дякую за оперативність і гарну ціну.
- Ярослава Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно вживати, коли немає апетиту, але потрібна енергія. Смак нейтральний, легко пити.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
це моє спасіння при рхп, купую одразу на місяць - терміни завжди хороші
- Достоинства:
- Легко засвоюється
- Добровольская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Має дійсно нейтральний смак трошки солодкувате але зовсім трошки порівняно з іншими смаками.
- ВолковаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У нас у лікарні була дискуссія щодо цього продукту. Будьте уважні, це суміш медичного призначення і варто проконсультуватись з лікарем як її пити. Дякую, що завідувач хірургії, пояснила всі нюанси. Що не треба пити його як йогурт, а маленькими ковтками, ще його треба взбовтати тощо... якщо пити все правильно, то ніяких проблем не буде.
- Достоинства:
- Натуральні інгредієнти, без цукру, приємний смак.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Илья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Врач прописал после удаления грыжи, усваивается нормально, но в первый день было вздутие(хотя возможно это и не от продукта). Принимал каждый день на протяжении 2 недель. Попробовал все вкусы, но мне если чесно нейтральный самый нормальный
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для мами, яка проходить курс хіміотерапії. Геть не мала апетиту, проте напій з нейтральним смаком чудово підійшов як додаткове джерело енергії та білку
- SofaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли почала пити антидепресанти дуже втратила вагу, часто нудить, немає сил, а змусить себе поїсти нереально. Зараз нутрідрінк мені заміняє звичайну їжу. В день випиваю 3 бутилочки, все ок.
- РаїсаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить для делікатного відновлення. Рекомендую.
- Аня Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брату для реабілітації порекомендували нутрідрінк. Я йому різні смаки купувала, але він постійно просить нейтральний. Точно можу сказати, що звичайне харчування такої поживності не дасть як це.
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, дуже гарна підтримка для моєї бабусі
- Соля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Його легко додавати до страв, підвищуючи їх харчову цінність або просто пити. Зараз харчування стало більш збалансованим, я менше хворію.
- Недостатки:
- Нарешті змінили паування. Раніше могло прийти з пошкодженням.
- Виталий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такие напитки – это быстрая порция энергии в ритме городской жизни. Помогает быстро и безопасно добрать калории и энергию.
- Достоинства:
- Смог стабилизировать вес и держать на уровне.
- Недостатки:
- не нашел
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нарешті змінили пакування. Раніше постійно відривалася ручка в упаковці. Новий варіант мені більше подобається.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный вкус. Продукт качественный.Хорошо работает.
- Достоинства:
- Качество, дизайн.
- Vasylyna K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала чоловіку, щоб швидше подготуватись до протезування
- Достоинства:
- прискорює загоєння ран, дає сили
- Недостатки:
- не знайшла
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Під час лікування рхп пробувала різні продукти. Ця суміш поживна, нейтральна за смаком і не викликає тошноти. Задоволена продуктом
- Шенкар И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне нравится влияние этого питания на мое самочувствие, больше энергии и силы. На вкус – оно безвкусно, консистенция приятная. Никаких аллергических реакций нет.
- Достоинства:
- Упаковка, 4 баночки
- Недостатки:
- В среднем все такие продукты в одинаковую цену
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый более менее нормальный вкус и то я его все равно запиваю водой. Такой лайфхак подсказал врач. А еще можно добавлять кислый сок прямо в бутылочку чуть чуть, там как раз есть место.
- Достоинства:
- Удобно употреблять, не трачу время на приготовление.
- Pereverza V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По вкусу, как йогурт без добавки. Получается дороже чем сухая смесь
- Недостатки:
- Цена, слежу за акциями
- Андрух К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покращує дуже апетит, смак приємний.
- Достоинства:
- Гарно впливає на жкт
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень полезное питание
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусно, полезно, помогает бороться с болезнью
- Достоинства:
- Отличное питание
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобный формат в виде 4 штук по 125 мл. нейтральный вкус, который можно комбинировать с различными напитками и добавками.
- Достоинства:
- состав, вкус
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
прочитала на фб в онкологічній групі багато постів на користь нутрідринку при хіміотерапії. приймаю та вірю в успіх лікування
- БогомазовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пробував різні такі коктейлі та Ресурс Протеїн та Нутрікомп Дрінк. У всіх якийсь нудотний хімічний смак. Нейтральний смак підійшов найкраще. Зупинив свій вибір на ньому.
- Недостатки:
- нічого
- SemenОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми задоволені ефектом. Сестра проходить вже 8 курс хіміотерапії. Вона і до лікування втратила у вазі, а після хімії взагалі шмат у горло не лізе особливо перші кілька днів. Прочитали рекомендації спеціалістів, вирішили спробувати. І тепер вона його регулярно п'є. Насправді 1 булочка замінює їй прийом їжі. Завжди носить із собою, щоб підкріпитись.