Отзывы покупателей о Смесь молочная сухая Nutrilon Мальабсорбция 400 г (8718117608430)
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш підійшла, її можна замість нутрілон пепті. Але вона менше викликає здуття животика.
- Достоинства:
- Смачна. Дитина їсть без проблем.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар приїхав брудний. Це ж дитяче харчування.....
- Достоинства:
- Було в наявності у великій кількості
- Недостатки:
- Приїхало брудне
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моїй дитині вона як мертвому припарка , ні тобі ваги набраної , постійне вздуття , більше суміші виливаю чим її дитина зїдає , назначив гастроентеролог , більше не куплю , гроші на вітер у нашому випадку
- Тетяна
Їли її місяць , набрали 150гр , так гарно розписано на банці що ні коліків , ні алергії і т.д але нам вона 0. І всеодно вперто радять тільки продукцію Нутрілон(((( більше не брати нічого з цієї продукції
Представитель брендаШановна Тетяно,
Дякуємо за Ваше звернення. Організм дитини поступово адаптується до харчування, в деяких випадках має пройти не менше місяця, перед тим як Ви побачите конкретні результати. Приготування суміші має бути чітко за інструкцією, аби ваш малюк зміг отримати максимум користі. Але в будь-якому випадку, ми б хотіли детальніше рослідувати дану ситуацію, тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин. Також, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0800501785 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Назначив гастроентеролог , дитина не хоче пити взагалі , баче бутилочку зразу вереск , тепер незнаю чи далі продовжувати годувати чи ні , бо і від цієї суміші животик однаково болить
Представитель брендаШановна Тетяна!
Дякуємо за Ваше звернення. Ми стурбовані даною ситуаціїєю і хотіли б детальніше в ній розібратись, тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин. Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кушаем эту смесь уже 4 месяца при непереносимости лактозы. По назначению педиатра. На вкус ужасная и запах отвратительный. Ребёнок привыкал к ней неделю, от голода ее ко. Теперь нормально кушает, но уже будем переходить на безлактозную. Найти ее нереально просто. Заказываем в аптеке заранее и то, всего в паре аптек на районе. На розетке цена дешевле на 20 гр.
Если бы не диагноз, я бы своему ребёнку такую «гадость» в жизни не дала ))))- Достоинства:
- От рождения Состав Усваивается идеально
- Недостатки:
- Запах Вкус Одна из самых дорогих смесей
- Халабузарь И***
Скажите пожалуйста, с какими симптомами вы перешли на эту смесь? Нам сегодня назначили ее. У нас лактазная недостаточность и скорее всего аллергия на белок коровьего молока (сыпет очень). Теперь еще и жидкий стул начался после каждого кормления. С чем Вам помогла справиться данная смесь?
- Наталия Ч***
Ребёнок недоношенный, была непереносимость молока(врачи сказали, что не хватает ферментов для его переваривания, они выработаются, но к году, т.к. с лактазной недостаточностью рождаются оооооочень редко) ребёнок рвал, поносил, болел животик. На этой смеси все это прошло. Набирал по 800 гр в месяц, отъел щеки :) никаких рвот и проблем со стулом, и со сном ) Смесь ведь максимально расщепленная, состав очень крутой, там много витаминов, которые сразу всасываются, поэтому он получает целый букет витаминов. Дорогая, это ее единственный минус, когда в 6мес перешили на безлактазную, так ощутили разницу:) но эта была нашим спасением.
- Тетяна
Теж вживаємо її , бридота ще та, дитина випиває її дуже мало , не хоче , а чому Ви не вживаєте безлактозну ?
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
насправді краще перепровірити діагноз лікаря, ніж пропонувати подібне дитині)
нам при Атопії не підійшов і не потрібен був- Достоинства:
- не виявила
- Недостатки:
- дитина блювала перші 3-4 рази, більш не давали, більше не блювала, гидотний смак
- Анастасия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар весь із гарним строком пр идатності но те, як упакували - жах. Усе просто гамузом накидане (хоча є скляні баночки)
Эксперт RozetkaДоброго дня, Анастасія! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Дмитрий У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Отличная смесь при аллергии на молоко
- Лена г***
Какая смесь на вкус?
- Дмитрий У***
Сладкая слегка, самая не горькая из всех переробованых
- Алина
Вонючая очень
- Diana N***Продавец: Rozetka
После первого же приема, ребенок начал обильно срыгивать. Далее все продолжилось. От этой смеси у нас обильная рвота.
Представитель компанииДякуємо за відгук! Ми б дуже хотіли з Вами зв’язатися, але, на жаль, не маємо Ваших контактів. Будемо вдячні, якщо Ви зможете зателефонувати на лінію підтримки батьків 0800501785 для якнайшвидшого вирішення Вашого питання або залишите письмове звернення через сайт nutricia.ua натиснувши кнопку "Запитайте експерта".
- Чернев П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У нас врач аллерголог назначил эту смесь. В начале ребенок при переходе из обычной на эту смесь был, мягко говоря не в восторге, но потом привык. Касательно срыгивания, где-то читал, что действительно ребенок может чаще срыгивать чем от обычной смеси. Надо понимать что это все-таки лечебная смесь.
- Достоинства:
- лечебная смесь
- AnnaПродавец: Rozetka
У нас ребенок рвал от этой смеси!!
- Дима
Вы покупали ее в Розетке?
- ТатьянаПродавец: Rozetka
Смесь подошла, животик не крутило у ребенка, стул в норме. Важно разводить смесь по инструкции (особенно касается температуры воды). Малыш набирает вес и с удовольствием кушает
- Гость
А какая она на вкус?и в каких случаях её назначают?
- Алина
Назначают при лактозной недостаточности, смесь вонючая, не все детки едят её
- Тетяна
Нам теж її призначив гастроентеролог але в дитини болить на ній животик