Дуже крута суміш, гарно розчиняється і для каш саме те що треба
Класна суміш , багато вітамінів. Беремо часто і по акції. Дитині 3.2 роки , п'є із задоволенням, чередуємо різні суміші і каші , дуже любить пити тепленьке , а я задоволена бо це краще ніж звичайне молоко у раціоні дошколяти (на мою думку).
Купую час від часу цю суміш. Дитина 3 роки п'є із задоволенням. Багато вітамінів у складі , повноцінно можна поїсти навіть (принаймні перекусити точно ) у нашому віці. Можна перед прогулянкою дати. На прогулянці ще якесь печиво чи банан і дитина нормально гуляє, на самокаті ганяє години 2 точно. А малий 18 кг. Рекомендую.
Свіжа якісна. Малюк задоволений.
По акции супер
Отличная смесь! Цена - качество
Годую двох діток, купую Нутрілон 2 і 4. Все добре, алергії немає. Старшу донечку ніяк не виходить відучити, тому купую 4.
Товар хороший
Користувалась цією сумішю для двох дітей. Все чудово. Алергій немає, з каканням все добре, вагу набирали чудово, по нормі.
Сподобалось давати дитині як добавку до осного молока та раціону харчування. Є рибний запах. Для дітей, хто на ГВ буде відчутно у чистому вигляді
Топчик
Добра суміш,користуюсь нею не вперше.Дві дитини викормила нею.Рекомендую
Не травмуйте дітей консультуйтесь з лікарями буде аутизм
від чого?) від суміші?)
то ви мабуть з Нестле переплутали
Дуже хороша суміш і зараз вигідна пропозиція.
Гарна суміш, як в аптеках
Взяла суміш на пробу для дитини цієї марки перший раз і не сподобався в ній дивний рибний запах. Тому 3 зірки. По якості дитина нормально вживала без алергій чи інших побічних ефектів. Але запах відлякує купувати надалі цю суміш
Гарна ціна
Постійно замовляю суміш на розетці, якісь гарна, нічим не відрізняється від суміші в аптеці
Швидка доставка,і доступна ціна
Замовляем зазвичай 4 пачки одразу, приходять в упаковці від виробника, все надійно. Проблем не було
Все стабильно, Нутрилон всегда на высоте.
Дуже гарно!
Добре розчиняється, приємний смак.
Качественная смесь и недорогая
Смесь хорошая дети едят.
Замовила суміш з доставкою Укрпоштою і оплатилавсе онлайн. Коробка була мокра, коробки з сумішю теж промокли. Працівники пошти склали акт про те, що цілісність упаковки була пошкоджена. Я відмовилася забирати товар. Менеджер розетки повідомив, що посилка буде їм повернена і коли товар повернеться на склад мені повернуть гроші. Але пройшло 2 тижні і гроші так не повернули. Натомість статус замовлення в додатку "Виконано".
Норм.. рекомендую
Чудова молочна суміш. Нашому малюку підійшла
Молочна суміш яка підійшла нашій донечці
Нам подобається.
Всегда заказываю здесь смесь, нам очень нравится
Одна из лутших смесей. Сыну подходит идеально ни каких проблем с животиком нет. Нам год и семь. Молоко категорически отказывается пить будьто домашнее или магазиное или козье не хочет никакое потому пока на смеси
Здійснено он-лайн оплату за товар, прийшло повідомлення про автоматичну обробку замовлення і що товар відправлять 13.03
Ніякого повідомлення про відправку чи ще щось не отримала. Чекаю на відповідь та відправку товару, зараз не час з таким жартувати і затягувати, ми розраховуємо на замовлену суміш
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
Отличная смесь с рождения
Перешли на эту смесь с Хуманы, ребенок отлично переносит, аллергии нет.