Суміш дійсно смачна, з молочним запахом та легко і швидко розчиняється. Дитина смакує їх задоволенням, негативних реакцій не має.
Заказываю уже второй раз!все отлично
Дуже піниться, в дитини розлад шлунку
Задоволений
Супер швидка доставка а якісний товар.
Каша супер. Довго підбирали.
Гарний магазин,вже не перший раз замовляю.Рекомендую.
Розетка продає підробку!!!
Купили суміш в аптеці і купили суміш в розетці , люди це дві різні суміші!!!
Різне все: коробка , пакет у якому суміш, сама суміш, якась зернисть і погано розчинялася у теплій воді. А через 10хв ставала клеєм , була жирна і перетворювалась на грудку з якогось клею. Дитина їсти таку жижу не хотіла
Це друга дитина і як робити суміш і якою вона має бути я знаю !
Пішли в аптеку купили таку саму , все гарно розчиняється, не зерниста і навіть упаковка інша, дитина їсть і все добре.
Не купуйте суміш у Розетки , ідіть в аптеку , бережіть своїх діток!
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Догодовуємо малого даною сумішшю. Обрали саме цю суміш, бо радила педіатр та інші мами. Не пожалкували.
Очікування і реальність співпадає
Каша підходить дитині. Хороша ціна.
Нормальна
Суміш яка нам добре підійшла, після переходу малюк перестав кричати годинами. Зникли коліки
Купувала саме цю суміш в пологовий дитині. Підійшла з самого початку і зараз дитина її їсть. Гарно переносить,без запорів та алергій.
Мені подобається як упаковує Розетка суміш, все завжди ціле та сухе доставляється.
Підійшла дитинці
Рекомендую для покупки.
Все чудово підійшло малечі
Дитина суміш їсть. З пакуванням все нормально.
Суміш добре розчиняється, трохи солодкувата.
Добре какає, закрепів не було
Качественная каша, быстрая доставка) если делать все по инструкции, не будет никаких проблем.
Всим задоволена. Гарго підійшла. Швидка доставка.
Суміш чи то прострочена чи відсиріла береться комками і дитина вибльовує її
так дата на упаковці яка?
Задоволені якістю суміші
Дякую. сподобалося
Хороша каша
Дуже хороша суміш
Швидка доставка. Сроки в нормі
Отримали суміш, швидка доставка. Терміни до 2025 року.
Користуємося з народження, нам підходить
Добра суміш вистачає досить на довго
Заказывали эту смесь не однократно ,все приходило отлично,смесь полностью подошла ребенку
Рекомендую
Чудова суміш, дитина після неї добре себе почуває, приємна ціна, беру тільки тут.
Продукт соответствует , мы довольны
Суміш підійшла дитині добре. Фактично, впродовж 6 місяців після народження тільки таку суміш і давали, а тоді перейшли на Nutrilon Premium+ 2. Відповідно, купував неодноразово, якість завжди стабільна. Інколи спостерігалося "засихання" і потім "грудкування" суміші при зберіганні відкритої упаковки, але це, скоріше, пов'язано з рівнем вологості в помешканні - якщо добре герметизувати упаковку, такого можна уникнути.
Брали вже 4 пачки
Суміш хороша. Малюку підходить.