- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непідійшла взагалі,страшні висипання і коліки. Але це ж все індивідуально. Старшим діткам,тільки суміш Nytrilon-підходила.Самому маленькому,все на оборот. Тому перейшли на продукцію,іншого виробника.
- Недостатки:
- Не підійшла
- Крістіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкода, що вже немає в наявності
- Достоинства:
- Підійшла для дитини
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поступове вилучення з продажу та заміна новою формулою, означало для нашого міста одномоментне зникнення Нутрілону саме в цій упаковці. Про те, так як стара суміш вдома залишалась, то перехід на нову був по всім правилам, у продовж кількох днів. Що ми мали...1 малюк покривався висипом, і чим більшу кількість нової "покращеної" суміші отримував, тим більше його обсипало. 2 проблеми с травленням, дуже і дуже великі проблеми. Поїздка по місту в пошуках залишків старої суміші нічого не дала. В одній із мережевих аптек, добра тьотя провізор запевнила по секрету, що приходив представник бренду Нутрілон, і повідомив, що ніякої зміни формули насправді не було, а змінили тільки упаковку, отож алергія у дитини в надутий живіт то випадковість (дитинка до того часу доїдала кілограмову пачку) Послухала я тьотю та і купила з дуру ще кілограм..домучали тільки четверту частину. А потім з Розетки замовила спочатку одну пачку , цього "старого" ,іі ніякого поступового переходу, просто нагодувала дитину, і...о чудеса, кілька днів і дитинка чистенька та радісна. А потім замовила ще кілька, щоб вистачило, як кажуть.
І ще одне, якщо настане той день і виробник дитячої суміші вигадає та покладе в пачку хоч саму дешеву і простеньку защіпку для відкритого пакета, то однозначно потрапить до Раю))- Достоинства:
- Для мого малюка найкраща. А зрівняти було з чим.
Окреме дякую магазину. - Недостатки:
- Конкретно в цієї суміші для нас їх немає. Нова формула, це біда.
Представитель брендаІрино, доброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення!
Nutrilon Premium+ - це оновлена формула, яка містить унікальні компоненти – постбіотики, що не були наявні в старій рецептурі. Постбіотики – це біологічно активні речовини, що виникають у процесі ферментації компонентів суміші корисними бактеріями. Клінічно доведено, що у поєднанні з пребіотиками, постбіотики сприяють комфортному травленню малюка та у 8 разів знижують імовірність виникнення кольок у немовлят.
Нова формула – це принципово новий продукт, у якому:
• Був збільшений вміст омега-3 і омега-6, яких стало у 1,5 рази більше, що ще більше наблизило суміш до грудного молока. Ці компоненти важливі для розвитку мозку та зору.
• Також на 15-20% збільшився вміст вітаміну D, який важливий для попередження рахіту та зміцнення імунітету.
Як і раніше, нова формула Nutrilon містить комплекс пребіотиків GOS/FOS (в оптимальному співвідношенні 9:1), а також важливі мінерали та вітаміни для правильного розвитку та зміцнення імунітету.
Ми б хотіли детальніше рослідувати дану ситуацію, тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин. Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличная смесь, ребенок наедается.. нет коликов..
- Достоинства:
- сытная
- Недостатки:
- отсутствуют
- Anastasiia K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наш малюк уподобав, все чудово у нього.
- Достоинства:
- Ця суміш гарна, бо 'багато варіацій, як лікувальних так і просто. На різних молоках, Безлактозна... Не треба робити перехід. Це зручно.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Коновалова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная смесь, нам подошла.
- Достоинства:
- Лучшая смесь
- Anna K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все на вищому рівні. Товар не пошкоджений.
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш хороша,продавець працює швидко.
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка бистра. Каша супер, без повреждений.
- Достоинства:
- Продавец работает бистро.
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Швидка доставка
Відмінний товар - Недостатки:
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Пыскун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подскажите пожалуйста, вы продаете ещё смесь старого состава или уже с новой формулой?
- Пыскун В***
Представители бренда и эксперты розетки, вы за двое суток не можете дать ответ?!
Честно , после такого не хочется у вас ничего заказывать! Проще за такие же деньги в других интернет магазинах заказать!
Представитель бренда
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
цена качество
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила суміш дитячу
Дуже задоволена лишилася своїм замовленням прийшло швидко всього за один день , за доставку не платила
Замовляю часто... ціни- Недостатки:
- Все чудово запаковано
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё ок, пришло быстро. Всё красиво целое ,вкусное. Но началась аллергия и остались коробки еды. Взяла чтоб сэкономить, а получилось наоборот, не думала что так получится. Но это личная непереносимость. Теперь Нутрилон Пепти
- Достоинства:
- Хорошая фирма
- Юлия Л***
а какие у вас признаки аллергии ? сыпь?
- КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю Нутрилон на Розетке не первый раз.К смеси претензий нет.Малышу подходит.Нет коликов.Стул регулярный.Алергия отсутствует.Но то в каком виде ее доставили,это неприемлемо.Во первых это все же детское питание!!Хотелось бы более надёжную упаковку.А не просто пленку.Коробка была надорвана снизу и помята.Так как целостность самих пакетов с смесью не была нарушена,посылку я забрала.Но неприятный осадок остался.Я склоняюсь к мнению ,что это было сделано при транспортировке.Но хотелось бы более ответственного отношения от сотрудников магазина за упаковку заказываемых товаров.
- Достоинства:
- Смесь отличная.По рекомендации педиатра с первого дня на ней.Так как с молоком были проблемы.
- Недостатки:
- Доставка.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
К смеси вопросов нет. Заказал две коробки. Одна вскрытая, а вторая разорванная.
Эксперт RozetkaДобрый день, Евгений! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже купувала неодноразово. Суміш хороша, всім задоволена)
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смесь плохая. У ребёнка была страшная аллергия! Ещё и воняет рыбой!
Представитель брендаШановна Ірино,
Дякуємо за Ваше звернення.
Вам була надана детальна консультація по телефону від нашого педіатра Тетяни.
Ви повідомили, що суміш Вам не підійшла, оскільки у дитини є алергія на білок коров’ячого молока. За рекомендацією Вашого педіатра Ви перейшли на суміш, що містить частково гідролізований білок, і алергічна реакція пройшла. Як і зазначено на пакуванні, перед застосуванням суміші, необхідно проконсультуватись із лікарем-педіатром, оскільки кожному малюку необхідний індивідуальний підхід.
Щодо запаху риби, молочна суміш ТМ «Nutrilon» має у своєму складі довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти (комплекс IQ Pro), які надзвичайно важливі для розвитку зору та мозку дитини та не синтезуються організмом. Цей компонент видобувається із риб’ячого жиру, тому Ви можете відчувати легкий запах риби.
Якщо у Вас залишились запитання, або Ви хочете дізнатись більше деталей, будь ласка, перетелефонуйте нам на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 в будні із 09:00 до 19:00.
З повагою,
команда Nutricia
Уже купили
- b.skifОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная смесь, малыш кушает с первых дней рождения. На Розетке самая свежая смесь. Покупали во многих аптеках, супермаркетах но на розетке самая свежая.
- Достоинства:
- Подходит идеально для ребенка
- Недостатки:
- Цена конечно
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Лідія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Дудник Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смесь на вкус приятная, по цене достаточно доступная. Проблема в пальмовом масле, т.к. оно выводит из организма кальций, так же вызывает запоры. Не рекомендую покупать детям смеси с пальмовым маслом, для начала стоит ознакомиться с последствиями его применения.
- Достоинства:
- Цена, вкус
- Недостатки:
- Содержание пальмового масла
- Беззубец Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дочка на смеси с 2,5 месяцев, по отзывах знакомых решили выбрать эту смесь и не прогадали! Доче смесь подошла, ни сыпи, ни изменения в стуле не было. Вот сейчас будем переходить на Nutrilon 2 и надеемся, что и двоечка нас порадует)
- Достоинства:
- Подошла идеально
- Руда А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кушал малыш смесь с рождения до 4 месяцев и я была довольна смесью и ценой, потом пошёл диатез , не знаю с чем это связано.Сменили на Хуману.
- Снежана М***
У нас такая же ситуация.
- Гловацька А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається що суміш розсипчаста а не глейка, добре насипати, легко розводиться. Дитина какала рідким постійно коли їла цю суміш.
- Достоинства:
- Дитина їсть з задоволенням
- Наташа І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово прийшло раніше чим очікувала
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша суміш користуємося з народження .
- Достоинства:
- Дешевше ніж в аптеці
- Руда А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасная смесь.Пользуемся с 1 месяца . Смесь подошла на ураа.Наладился стул и проблемы с животиком прошли.До этого пробовали Хумана и Нестожен , ребёнок постоянно плакал , сильно дуло животик, в туалет ходил с трудом .Заказываю на розетке, быстрая доставка и качественный товар.Рекомендую! !!
- Достоинства:
- Быстрая обработка информации и доставка.Качественный продукт.Цена соответствует качеству. .
- Недостатки:
- Не нашла.