Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сухая смесь Nutrilon Безлактозный 400 г (8712400745291)

Оценка пользователей 4.41/5
  • AI аналіз відгуків
    62 відгуки:  позитивний ~82%, нейтральний ~10%, негативний ~8%
    Більшість покупців позитивно оцінюють безлактозну суміш Nutrilon для дітей з лактозною недостатністю. Основними перевагами є її ефективність при непереносимості лактози, відсутність побічних реакцій у багатьох дітей, зручний сервіс та швидка доставка від Rozetka. Декілька відгуків вказують на індивідуальну непереносимість, скарги на запах, консистенцію або індивідуальні реакції (коліки, алергія), а також на невелику фасовку та ціноутворення. Загалом суміш підходить більшості дітей, але реакція може бути індивідуальною, тому потрібно стежити за станом дитини після зміни раціону.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія М***

Суміш супер буду замовляти ще чудово дитина почувається від неї

Достоинства:
    Зменшились коліки
  • Марина Л***

Сподобалось

• Ольга М***

Нашему малышу очень нравится эта каша

Достоинства:
    На 100%
  • Віка Б***

Суміш як для моєї дитини не підійшла

• Анна Р***

Гарна суміш. Відповідає опису.

• Олена Г***

Гарна суміш

• Борисенко А***

прийшло все ціле як на фото, термін придатності внормі

• Вікторія С***

Суміш відмінна

• Ольга

Чудова суміш для діток з непереносимістю лактози.Висипу та якихось побічних проявів не викликає зі сторони ШКТ.Загалом норм!

• Інна Т***

Хороша суміш. Дитині з повною непереносимістю лактози підійшла. Безлактозна суміш від Nestle, яка містить про- і пребіотики, викликала почервоніння шкіри. Nutrilon нічого зайвого не містить і дитина добре її їсть

Достоинства:
    Відсутність про-, пребіотиків та інших домішок
  • Ирина Б***

До этой брали нан безлактозный, не очень ребенок его ел, нутрилон больше понравился ему по вкусу, не такой сладкий как нан и нет такого резкого запаха рыбы. Все конечно индивидуально

• Ольга Г***

Хорошая смесь. Усваивается у ребёнка без проблем.

• Валерия Ш***

Отличная смесь, многие пишут что не такая как в аптеке. А какая??? Мы разницы не видим не внешне ни желудочком маленькой.

Достоинства:
    Отлично
  • Елена К***

Супер.

• Майли Р***

Швидка доставка, по срокам придатності завжди все добре. Ціна приємна.Рекомендую

Достоинства:
    Ціна, доставка
  • Анастасія Р***

Дякую Розетці за сервіс, але ціна вже не радує. Ввели нові умови оплати карткою, тому за таку ціну я і в магазині візьму!

Достоинства:
    Сервіс
    Недостатки:
    Оплата товару
  • Валя К***

Подобається

• Анастасія Р***

Доставка осуществлена в точку выдачи Розетка. Обслуживание на высшем уровне, что качается смеси : сроки прекрасные, никаких повреждений упаковки. Буду заказывать снова!

Достоинства:
    Цена, сервис
  • Дарья

Скоро годности отличные, ребёнок разницы с аптечной смесью не заметил.

• Мамотенко М***

розетка как всегда лучше всех. заказали 10 банок, доставили в точку выдачи бесплатно, срок годности везде отличный. спасибо! как в аптеке только лучше ;)

Достоинства:
    быстро, надёжно.
    Недостатки:
    нет.
  • Ковалёва К***

Нам не подошла , у ребёнка болел живот

Достоинства:
    Не обнаружила
    Недостатки:
    Боли у ребёнка
      Представник бренду

Добрий день!
      Дякуємо за Ваше звернення.

Ми дуже занепокоєні даною ситуацією, тому що біль у малюка можуть викликати різні причини. Це можуть бути перегодовування дитини, інфекційне захворювання, проблеми з підшлунковою залозою тощо. Тому ми б хотіли детальніше рослідувати дану ситуацію, тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

Якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

З повагою, команда Nutricia Ukraine

• Катерина Т***

Смесь доставили вовремя спасибо Розетке, цена отличная.

• Марина К***

Как в аптеке мы довольны

Достоинства:
    Цена
  • Василий З***

Всё как в аптеке только на много дешевле. Рекомендую.

Достоинства:
    Цена огонь
  • Бойченко Ю***

Заказала уже 4 банки, все хорошо, ложечки есть, производитель Нидерланды, живот не болит, меня все устраивает

• Сергій Г***

Завжди замовляю на розеткі,хороша ціна

Достоинства:
    Хороша ціна
  • Бойченко Ю***

Такой же как и в аптеке, только дешевле.
    Кому приходит на почту другая пачка- возвращайте!

Достоинства:
    бесплатная доставка
  • Ирина Б***

Отличная смесь, хорошо усваивается, вкус ребёнка нравится

Достоинства:
    Ребенку понравилась, с желудком проблем нет
    Недостатки:
    Не обнаружили
  • Руслана Р***

УЖАСНАЯ СМЕСЬ, РЕБЁНОК ОРАЛ НЕ СВОИМ ГОЛОСОМ ОТ ТОГО ЧТО БОЛЕЛ ЖИВОТИК КАК МОЖНО ПРОДАВАТЬ ТАКУЮ ГАДОСТЬ?!

• АНАСТАСИЯ В***

Хорошая смесь !

Достоинства:
    Подошла ребенку ,быстрая доставка .
    Недостатки:
    Нет большой банки
  • Наталья В***

Не знаю с чем это может быть связано, НО! Консистенция смеси отличается от аптечной, да и растворяется по сравнению с аптечной очень плохо! Заказывала 6 банок, три своему малышу, и три подруге, приготовила два раза только, и банку выбросила, ребёнок срыгивает не жидким молочком, а комками! две стоят запакованные, жаль, что прошло уже много времени, некогда было вернуть, а теперь уже поздно.
    Уважаемые сотрудники интернет-магазина, пришлите мне на почту сертификат качества, пожалуйста!!

Достоинства:
    Две звезды только потому, что к магазину никогда небыло прилёгший, доставка быстрая
    Недостатки:
    Качество данного товара. Требую сертификат

• Ольга Ц***

Отличная смесь. Только бы упаковку побольше хотелось бы. Жаль что маленькая фасовка. А так все супер

Достоинства:
    Хорошая смесь, подошла ребёнку
    Недостатки:
    Маленькая фасовка
  • Татьяна Б***

Начиталась тут отзывов, что подделка, но все же решила заказать, т.к. все же с трудом верилось в то, что на Розетке может быть подделка. Банка полностью соответствует той, что покупала в аптеке, смесь так же. Покупкой очень довольна, т.к. на Розетке хорошая скидка, в аптеках такой цены почти нет и там максимум 2-3 банки в наличии всегда. Тут же можно сразу заказать про запас. Смесь моему ребенку подошла. Незаменимая вещь при непереносимости лактозы, ребенок стал себя чувствовать хорошо, вес набирать стал отлично.

Достоинства:
    Как по мне, лучшая безлактозная смесь на нашем рынке. Отличная цена на Розетке по акции!
    Недостатки:
    Нет большой упаковки, только по 400г
  • Татьяна

На розетке качество товара отличается от других магазинов в которых покупали смесь.

Достоинства:
    Недостатки:
    По текстуре в розетке смесь отличается. На банках другой шрифт. Либо неправильное хранение либо подделка.
      Представитель бренда

Тетяно, доброго дня!
      Дякуємо за Ваше звернення.

В онлайн-магазині Розетка продається лише оригінальна продукція компанії Нутриція. Але ми б хотіли детальніше розслідувати ситуацію щодо різних шрифти на упаковках та текстур, тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.

Також, для пришвидшення відповіді на Ваше звернення, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.

З повагою, команда Nutricia Ukraine

• Наталья К***

Смесь конечно как вода. Запах не очень Бросаешь как написано на банке , а вкуса вообще никакого. Она безвкусная.

Достоинства:
    Смесь для деток у которых непереносимость лактозы
    Недостатки:
    Запах, вкус
    • Ярослав П***

Ну наверно этот рацион питания для детей, а не взрослых.

• Анна Ш***