Отзывы покупателей о Блеск-масло для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip 02 Missed Call 4.8 мл (800897233921)

• Іра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 07 Scrollin

Найкращий

Недостатки:
    • Представник бренду

Іра, раді вітати! Дякуємо за такий лаконічний та приємний відгук! Нам дуже приємно, що блиск-олія для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip у відтінку 07 Scrollin став для Вас найкращим. Бажаємо Вам всього найкращого та продовжувати насолоджуватися використанням!

• Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 04 Thats Chic

Обожнюю цю олійку

• Представник бренду

Аліса, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наша блиск-олія для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Lip DripВас Вас вразила і Ви її обожнюєте. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватись використанням. Щасливого дня та гарного настрою!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 03 Supermodel

Колір трохи не мій, але перевагою стало те, що це олія, отже доглядає за шкірою, а колір можна контролю кількістю нанесення та іншими відтінками

• Представник бренду

Тетяна, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук про блиск-олію для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip! Розуміємо, що колір може не завжди підходити відразу, але перевага цього продукту — це доглядова олійна формула, яка дбає про шкіру губ. Можливість контролювати насиченість кольору за допомогою кількості нанесення також є великим плюсом. Крім того, палітра відтінків дає можливість вибрати саме той, що підходить найбільше. Сподіваємось, що в майбутньому Ви знайдете свій ідеальний відтінок!

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 08 Status Update

Це не Lip oil а такий собі стандартний густий і доволі липкий блиск, але я про це знала перед покупкою, тому просто вказую якщо хтось вагається.
    Хвилин за 15 він "усаджується" і не відчувається таким важким як зазвичай густі блиски, навіть трошки зволожує губи. Колір дуже гарний, як з олівцем більш щільне покриття так і в соло більш тонке подобається.
    Жаль, що немає холодного коричневого, саме в такій формулі б хотілось.

Недостатки:
    Не олія а блиск

Наталя, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Радимо спробувати холодні коричневі відтінки іншого продукту - зволожувального блиску для губ NYX Professional Makeup Butter Gloss. Неймовірно ніжний, він додає губам насиченого кольору та виразності. Для зручного нанесення у блиску наявний аплікатор із м’яким покриття, що забезпечує рівномірне покриття. Butter Gloss має комфортний глянцевий фініш та насичений пігмент. Бажаємо Вам гарного дня!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 03 Supermodel

Аплікатор незвичної, але зручної форми. З першого разу не вийшло правильно використати і якщо мало нанести, то майже не видно. А от якщо за декілька раз, то суперово лягає, блищить, приємно пахне і не липне

Олена, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що блиск-олія для губ NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip згодом виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!