Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Палетка для контурирования NYX Professional Makeup 3 Steps To Sculpt 02 Light 5 г (800897098339)

• Галина В***

Супер!

• Представник бренду

Галина, раді вітати! Дуже дякуємо за такий лаконічний, але надзвичайно приємний відгук! Раді, що палетка для контурування NYX Professional Makeup 3 Steps To Sculpt Вам сподобалася – нехай вона й надалі допомагає створювати ідеальні образи щодня!

• Ксения П***

Какой у вас цвет кожи скажите пожалуйста

• Інна Г***

Дуже люблю цю палетку

• Представник бренду

Інна, доброго дня! Дякуємо за Вашу любов до нашої палетки NYX Professional Makeup 3 Steps To Sculpt! Надзвичайно приємно знати, що вона стала частиною Вашої б'юті-рутини. Бажаємо ще більше ідеального контуру та задоволення від макіяжу!

• Ксения П***

Скажіть будь ласка який у вас колір шкіри?

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4 Steps To Sculpt 01 Fair

Гарна палетка . Ненасичені кольори, тому використовую і для контуру в для легких тіней

• Представник бренду

Олена, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що палетка для контурингу обличчя - NYX Professional Makeup 3 Steps To Sculpt Вам сподобалась і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!

• Марина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 5 Steps To Sculpt 02 Light

Гарна пігментація, великий розмір рулетки, очікувала меншої))

Достоинства:
    Гарна якість
  • Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 5 Steps To Sculpt 02 Light

Дуже гарні не сипляться , користуюсь і як в якості румʼян так і тіні на очі !

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:
    Не має
  • Єлизавета

Все супер!

Вітаємо, Єлизавета. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви отримали такі приємні враження від використання палетки для контурування NYX Professional Makeup 3 Steps To Sculpt. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!

• Оксана Г***

Чудова палетка. Пігментація - супер. Тримається весь день. Я задоволена на 100%

Оксана, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - NYX Professional Makeup. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4 Steps To Sculpt 01 Fair

Всегда беру nyx И ни разу не разочаровалась,отлично ложится,стойко носится!

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 4 Steps To Sculpt 01 Fair

Очень удобно иметь сразу три продукта.Как для меня все подошло и понравилось

Достоинства:
    Дополняет макияж,матирует и делает кожу ровнее
    Недостатки:
    Иногда средство для контуринга отдаёт рыжим оттенком
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 5 Steps To Sculpt 02 Light

Палетка теперь мой фаворит!

• Людмила
    Продавец: Rozetka. Тон: 4 Steps To Sculpt 01 Fair

Однозначно фаворит! Брала в оттенке Fair - очень универсальный. Хайлайтер на любителя, ложится не супер-круто, но если ничего другого нет, вполне подойдёт.
    Я довольна.
    Сам продукт - не сыпется, текстура приятная, ложится на лицо равномерно, как на припудренную кожу с тональным кремом так и на чистую. Два оттенка природные, третий из Шимер ок на верх скулы. Темный цвет не рижить, ложится естественно тенью.

• Людмила
    Продавец: Rozetka. Тон: 4 Steps To Sculpt 01 Fair

Хороший набор,приятная текстура.Все подошло

• Катерина Н***
    Продавец: Rozetka. Тон: 5 Steps To Sculpt 02 Light

Хайлайтер і скульптор дуже темний відтінок