Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Консилер для лица NYX Professional Makeup Can`t Stop Won`t Stop Concealer 11 Biege 3.5 мл (800897168643)

Оценка пользователей 2.75/5
  • Yulia
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Can`T Stop Won`T Stop Concealer 06 Vanila

Хороший консилер. Добре маскує недоліки. Стійкий.

• Ольга
    Продавец: Rozetka. Тон: Can`T Stop Won`T Stop Concealer 12.7 Neutral Tan

Отличный консилер.Со своей ролью справляется отлично.Хорошо перекрывает синяки под глазами,не скатывается,не окисляется.

Достоинства:
    Недостатки:
  • Екатерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Can`T Stop Won`T Stop Concealer 04 Light Ivory

Очень приятный, в целом хорошо справляется

Достоинства:
    Приятный
    Недостатки:
    нету
  • Надія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Can`T Stop Won`T Stop Concealer 09 Medium Olive

Консилер не понравился. Запах какой то у него странный и нигде нету срока годности

• Представник бренду

Надія, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання консилеру для обличчя NYX Professional Makeup Can`t Stop Won`t Stop Concealer. Нам щиро шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань. Щодо аромату - розуміємо, що сприйняття запахів є дуже індивідуальним, і нам прикро, що він Вам не сподобався. Стосовно терміну придатності: на упаковці продукту зазвичай вибитий батч-код (комбінація літер і цифр, вибита на флаконі), за яким можна перевірити дату виробництва на спеціальних сайтах - косметичних калькуляторах онлайн. Для більш комфортного нанесення та кращого результату рекомендуємо наносити консилер тонким шаром на добре зволожену шкіру, за потреби з використанням праймера, та розподіляти засіб набиваючими рухами за допомогою вологого спонжа. Дякуємо за Ваш відгук!

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Can`T Stop Won`T Stop Concealer 02 Alabaster

Поганенько перекриває,зкочується,погано розприділяється.

Карина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Нам шкода, що консилер не виправдав Ваші очікування. Радимо наносити невелику кількість продукту синтетичним пензликом на очищену та зволожену шкіру з тональним кремом чи без нього. Після нанесення консилеру краще зафіксувати його пудрою, для більшої стійкості. Для перекриття особливостей нашої шкіри, оберіть відтінок в тон шкіри та вбиваючими рухами синтетичним пензлем або спонжем нанесіть засіб на шкіру. Сподіваємо Ви ще знайдете підхід до продукту. Бажаємо всього найкращого!