Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Компьютерный стол 1020х690х750мм чёрный с эргономическим вырезом

Оценка пользователей 3.56/5
  • Роман Б***

Не достатьня глубина столу

Вдячні за ваш відгук!

• Асеев Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DjemUa

Не рекомендую. Очень хлипкие шатающиеся ножки как не крути их. Приехал со сколом. Что удивило он был полностью по бортику упакован в мягкий защитный слой. А это значит что при транспортировке явно его не могли повредить в том месте, да и опилок не обнаружено в упаковке. Явно продавец видел что отправлял. Не рекомендую!!!

Недостатки:
    Битый
    • Продавец  DjemUa

«Доброго дня. Нам шкода, що у вас залишилися негативні враження від покупки. Хочемо уточнити, що доставка оформлювалася на відділення, тому при отриманні у вас була можливість оглянути товар та перевірити його стан перед отриманням. Якщо пошкодження було помітне одразу, його можна було зафіксувати на місці.

Щодо стійкості столу — частково з вами погоджуємось. Це бюджетна модель і фактично один із найдоступніших комп’ютерних столів у своїй ціновій категорії. При його створенні основний акцент був зроблений на доступну ціну. Водночас тисячі покупців успішно користуються цією моделлю та залишаються задоволені покупкою.

У будь-якому випадку дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам звертати увагу на моменти, які можна покращити.»

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DjemUa

Найкращий стіл за свою ціну

Дякуємо за довіру! Дуже приємно отримувати такі відгуки. Приємного користування

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DjemUa

Стіл дуже гарний, легкий у сбірці, швидко прийшла але пакування не захистило його і стіл подряпався знизу і зверху трішки

• Продавец  DjemUa

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався стіл та що збірка була легкою. Зауваження щодо пакування обов’язково врахуємо.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DjemUa

Гарний стіл за такі гроші , виглядає стильно .

Достоинства:
    Бистро і легко складається
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  DjemUa

Дякуємо за відгук приємного користування

• Олександр М***

не рекомендую гравцям які бʼють по столу. А так 2/10

Недостатки:
    Стіл дуже шатається ніжки розкручуються, після кількох ударів по столу на ніжках пластмасові кріпленя поламались не рекомендую гравцям які бʼють по столу. А так 2/10
    • Продавец  DjemUa

Дякуємо за відгук.

З вашого опису видно, що стіл використовувався з ударними навантаженнями, на які він не розрахований. У бюджетному сегменті жоден стіл не призначений для таких умов.

При нормальному використанні та підтягнутих кріпленнях стіл є стабільним і повністю виконує свою функцію.

• Вікторія М***

Якісний товар,швидка доставка,стіл супер

• Олександр М***

Навіть без ударних навантажень стіл сам по собі хитався тому що кріплення не дуже надійні

• Максим К***

Прийшов подряпаний

• Продавец  DjemUa

На упаковці є пам’ятка про обов’язковий огляд товару при отриманні. У разі пошкодження на пошті ми безкоштовно замінюємо стіл і відправляємо новий у той самий день.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DjemUa

Дитина дуже задоволена столом. За таку ціну відмінна якість.