- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Драйвер до мого ноутбуку відсутній в магазині. Так, почав працювати та не дзеркалить вигляд в передачі до інших. Тільки на моєму екрані функція дзеркала працювала. . То не важливо, впоралась. Камера працювала тільки в кімнатах зуму. А так не працює. Можливо є варіанти. Для мене вони не доступні, бо я звичайний користувач.
- Достоинства:
- Не погано в дорогу.
- Недостатки:
- Треба драйвері
- Александрова В***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Камера довольно компактная, удобная. Есть уже вмонтированные функции размытия заднего фона, очень быстрая и точная реакция на движения и жесты - есть даже возможность выбрать, на какой части тела лучше сфокусироваться - верхняя, нижняя, движение рук или конкретная область. Удивительно умный девайс и помощник.
- Достоинства:
- Компактная, удобная, функция размытия заднего фона
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
- Алёна С***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я багато своїх конференцій проводжу далеко від камери, і раніше доводилось підходити , щоб збільшити, наприклад зображення, чи трохи пересунути камеру. Але з цією розумною веб-камерою мої сесії перейшли на якісно новий рівень - камерою можна керувати за допомогою голосу, або, мені це неймовірно подобається, під час проведення заняття непомітно подати камері жест, і вона збільшить зображення. Вона чітко реагує на всі рухи та швидко виконує команди.
- Вiкторiя З***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Картинку видає круту звук пише классно а більше мені від неї і не треба, короче справляється зі своїми обов'язками на високому рівні, дякую)
- Карина М***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
неймовірна роздільна здатність та відстеження руху додають відчуття присутності під час відеодзвінків. Можливість запису в 4K дозволяє створювати контент високої якості.
- Максим Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
забезпечує неймовірно чітке та деталізоване зображення. Система відстеження руху працює бездоганно, дозволяючи залишати обличчя в центрі уваги навіть при активних рухах. Вбудована технологія шумозаглушення гарантує чистий та чіткий звук.
- Анатолий К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я в восторге от этой камеры. Просто достал из коробки и пользуйся, причем полноценно - не нужно полвека настраивать параметры в которых и так не особо разбираюсь.
Работает четко, есть автоматическое отслеживание - без подтормаживания, управление без использования рук - посредством голосовых команд.- Представник постачальника