Отзывы покупателей о Органайзер для хранения кабелей OfficePro CT230B Black

Оценка пользователей 4.5/5
  • Жанна Б***

для мене була важлива доступна ціна, тому взяла цю модель, але він досить широкий і виглядає досить масивно. зараз брала би більш акуратну модель. вказаним розмірам відповідає, якість гарна.

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Акбар Ш***

Вже не перша річ від цього бренду , якість топ , дуже задоволений.

Достоинства:
    Якість , ціна, естетика
    Недостатки:
    Не помітив

• Єлизавета

Гарний органайзер, нарешті мої батареї та подовжувач мають своє місце, а не пиляться на підлозі. Трохи хитається, але це не заважає.

Достоинства:
    Організація робочого місця
    Недостатки:
    Хитається

• Олег Ш***

Брав для розміщення розетки (фільтра) під кришкою стола. Доволі хороший органайзер, помістився фільтр на 12 розеток + маленький роутер, також протягнуті декілька кабелів. Закріплюється добре. Сам органайзер не важкий, хоча і металевий (пристає магніт). Додатково порадувало 5 затяжок на липучці в комплекті, що допомогло в прокладені кабелів.

Достоинства:
    Компактний, легкий в монтуванні, добре кріпиться, прорезинені підкладки на кріплені, 5 липучок в комплекті для стяжки
    Недостатки:
    Трішки не подобається, що після закріплення зявився наклон (не горизонтально), але то не критично

Дякуємо вам за позитивний відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими.

• Олена Л***

Шукали не великий органайзер, на одне кріплення, залізний, знайшли цей, він гарної якості, продовжувач та блок живлення від ноутбука тримає без питань, можна ще щось покласти.
    Притискні кроплення з м'якою основою, стіл не пошкодять.
    В наборі були додаткові м'які стяжки теж приємний бонус)

Достоинства:
    гарної якості
    Недостатки:
    для нас не має

• Максим

норм

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олена С***

Сподобався. Ще класне кріплення - не ліпучки. Кипу кабелів сховала під стіл. Набагато охайніше стало. Рекомендую.

Достоинства:
    Міцний, компактний, легко кріпеться
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ігор

Хороша, міцна якість. Рекомендую.

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Михайло К***

Дуже гарний органайзер швиииидко прийшов тримає надійно

Достоинства:
    Легко збираєтся, прочний, швидко надійшов.

Добрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Дмитро

Хороший органайзер не за всі гроші світу, свою функцію добре виконую, затверджено!

Достоинства:
    Не дорогий, якісний

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Володимир К***

Норм, главное не задевать лишний раз ногой.

Достоинства:
    За свою цену хороший вариант

Добрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Андрій

Свої функцій виконує, вцілому задоволен. Розмістив на ньому мережевий фільтр та блок живлення монітору.

Достоинства:
    Легко збирається, доволі просторий
    Недостатки:
    Як на мене то хлипкувата конструкція, тонкий метал, якщо конструкцію не чіпати постійно, то все ок.

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Дмитро В***

отже дійшли руки прикупити таку штукенцію, і що можу сказати:
    всі проводи сховані, нічого не теліпається
    зроблено якісно, кріпиться надійно
    загалом покупкою я задоволений, за свою ціну - топ

Достоинства:
    Достатньо кабелів вміщається

• Петро П***

Нормальне кріплення. Рекомендую.

Добрий день, Петро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Юрій Ц***

Брехня про акцію! І взагалі розетка стала схожею на дешевий базар повний бариг!!! Зґідно умов, скидка і безкоштовна доставка у відділення а по факту зідрали замість 399 всі 499грн. БРЕХУНИ!
    Тепер про товар. Зроблено з металу але якість, якщо один раз все ввімкнули в розетку і не чіпаєте, тоді норм. Але в такому випадку двосторонній скотч або стяжки дешевше!!!! А якщо плануєте вмикати, вимикати з розетки прилади..... висновок, нащо воно треба тим паче що акція-кидалово!!!!!

Достоинства:
    Ліпучки для організації кабеля
    Недостатки:
    Досить хліпка конструкція

Доброго дня, Юрій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Арсеній З***

Все наче б і прикольно, не перша покупка від OfficePro, але - де отвори посередині?
    На відео вони є. В інструкції вони є. В реальності - нема.
    Є отвори тільки по краям, але якщо кріпити на них, то з одним кронштейном дужде ненадійно.

Достоинства:
    Зручно)
    Недостатки:
    Незрозуміло(
    • Антон К***

Гадаю, у вас якась "про" модель. Спробуйте кріпити на довгі отвори - так не тільки за середину можна повісити, а будь-як

Доброго дня, Арсеній! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Ярослав Я***

Чудовий органайзер, має достатньо місця для розміщення мережевого фільтру на 4-5 розеток та зайвих проводів. В комплекті є декілька липучок для організації проводів

Достоинства:
    Проста конструкція, достатньо місця під провода, липучки в комплекті

Добрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Максим І***

Супер, рекомендую

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Муцкий В***

крайне рекомендую как этот крепеж, так и в целом марку. Очень качественно.

Достоинства:
    удобная, качественная
    Недостатки:
    не обнаружил

• Вадим Б***

Сегодня получил!
    Скрутил ,очень крепкая конструкция,ключ шестигранник в комплекте,ну и внешний вид отличный
    Я получил то что хотел!!! Рекомендую!!!

Достоинства:
    Крепкость,дизайн,удобство монтировать.отличная фирма!!!
    Недостатки:
    Нет !

Добрий день, Вадим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!