- Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
для мене була важлива доступна ціна, тому взяла цю модель, але він досить широкий і виглядає досить масивно. зараз брала би більш акуратну модель. вказаним розмірам відповідає, якість гарна.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Акбар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже не перша річ від цього бренду , якість топ , дуже задоволений.
- Достоинства:
- Якість , ціна, естетика
- Недостатки:
- Не помітив
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний органайзер, нарешті мої батареї та подовжувач мають своє місце, а не пиляться на підлозі. Трохи хитається, але це не заважає.
- Достоинства:
- Організація робочого місця
- Недостатки:
- Хитається
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для розміщення розетки (фільтра) під кришкою стола. Доволі хороший органайзер, помістився фільтр на 12 розеток + маленький роутер, також протягнуті декілька кабелів. Закріплюється добре. Сам органайзер не важкий, хоча і металевий (пристає магніт). Додатково порадувало 5 затяжок на липучці в комплекті, що допомогло в прокладені кабелів.
- Достоинства:
- Компактний, легкий в монтуванні, добре кріпиться, прорезинені підкладки на кріплені, 5 липучок в комплекті для стяжки
- Недостатки:
- Трішки не подобається, що після закріплення зявився наклон (не горизонтально), але то не критично
Представник постачальникаДякуємо вам за позитивний відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Ваш зворотний зв’язок допомагає нам ставати кращими.
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шукали не великий органайзер, на одне кріплення, залізний, знайшли цей, він гарної якості, продовжувач та блок живлення від ноутбука тримає без питань, можна ще щось покласти.
Притискні кроплення з м'якою основою, стіл не пошкодять.
В наборі були додаткові м'які стяжки теж приємний бонус)- Достоинства:
- гарної якості
- Недостатки:
- для нас не має
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
норм
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався. Ще класне кріплення - не ліпучки. Кипу кабелів сховала під стіл. Набагато охайніше стало. Рекомендую.
- Достоинства:
- Міцний, компактний, легко кріпеться
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша, міцна якість. Рекомендую.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний органайзер швиииидко прийшов тримає надійно
- Достоинства:
- Легко збираєтся, прочний, швидко надійшов.
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший органайзер не за всі гроші світу, свою функцію добре виконую, затверджено!
- Достоинства:
- Не дорогий, якісний
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм, главное не задевать лишний раз ногой.
- Достоинства:
- За свою цену хороший вариант
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свої функцій виконує, вцілому задоволен. Розмістив на ньому мережевий фільтр та блок живлення монітору.
- Достоинства:
- Легко збирається, доволі просторий
- Недостатки:
- Як на мене то хлипкувата конструкція, тонкий метал, якщо конструкцію не чіпати постійно, то все ок.
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отже дійшли руки прикупити таку штукенцію, і що можу сказати:
всі проводи сховані, нічого не теліпається
зроблено якісно, кріпиться надійно
загалом покупкою я задоволений, за свою ціну - топ- Достоинства:
- Достатньо кабелів вміщається
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне кріплення. Рекомендую.
Представник постачальникаДобрий день, Петро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Юрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брехня про акцію! І взагалі розетка стала схожею на дешевий базар повний бариг!!! Зґідно умов, скидка і безкоштовна доставка у відділення а по факту зідрали замість 399 всі 499грн. БРЕХУНИ!
Тепер про товар. Зроблено з металу але якість, якщо один раз все ввімкнули в розетку і не чіпаєте, тоді норм. Але в такому випадку двосторонній скотч або стяжки дешевше!!!! А якщо плануєте вмикати, вимикати з розетки прилади..... висновок, нащо воно треба тим паче що акція-кидалово!!!!!- Достоинства:
- Ліпучки для організації кабеля
- Недостатки:
- Досить хліпка конструкція
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Арсеній З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все наче б і прикольно, не перша покупка від OfficePro, але - де отвори посередині?
На відео вони є. В інструкції вони є. В реальності - нема.
Є отвори тільки по краям, але якщо кріпити на них, то з одним кронштейном дужде ненадійно.- Достоинства:
- Зручно)
- Недостатки:
- Незрозуміло(
- Антон К***
Гадаю, у вас якась "про" модель. Спробуйте кріпити на довгі отвори - так не тільки за середину можна повісити, а будь-як
Представник постачальникаДоброго дня, Арсеній! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий органайзер, має достатньо місця для розміщення мережевого фільтру на 4-5 розеток та зайвих проводів. В комплекті є декілька липучок для організації проводів
- Достоинства:
- Проста конструкція, достатньо місця під провода, липучки в комплекті
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Муцкий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
крайне рекомендую как этот крепеж, так и в целом марку. Очень качественно.
- Достоинства:
- удобная, качественная
- Недостатки:
- не обнаружил
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сегодня получил!
Скрутил ,очень крепкая конструкция,ключ шестигранник в комплекте,ну и внешний вид отличный
Я получил то что хотел!!! Рекомендую!!!- Достоинства:
- Крепкость,дизайн,удобство монтировать.отличная фирма!!!
- Недостатки:
- Нет !
Представник постачальникаДобрий день, Вадим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!