- Євгеній Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Погана різьба. Все зібралося нормально, окрім останнього кріплення. При спробі загрузити гвинти, помітив, що з одного боку різьби наче немає, через що гвинт не закручується
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
OfficePro CT770B кабельний органайзер — реально корисна штука, якщо хочеш порядок під столом. Кабелі не валяються, все акуратно і без плутанини. Але є нюанс: всередині швидко збирається пил, тому іноді доводиться відкривати і прибирати. Загалом — дуже практична річ, просто потребує трохи догляду.
- Достоинства:
- Дуже зручний для організації кабелів — усе акуратно сховано і не плутається. Допомагає прибрати “кабельний хаос” під столом. Лаконічний дизайн, добре виглядає в інтер’єрі. Легко встановлюється і використовується. Достатньо місткий для базового набору проводів і подовжувача.
- Недостатки:
- Усередині швидко накопичується пил. Потрібно періодично чистити, інакше виглядає брудно. Обмежений простір для дуже великої кількості кабелів.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий в монтажі. Можна змінювати розмір, тож можна використовувати з різними столами
- Достоинства:
- Можна змінювати розміри
- Недостатки:
- Важкий, бо повністю металевий
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Денис И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Органайзер классный и практичный, но собрать оказалось непросто — краску нанесли уже после сверления, из-за чего пришлось прогонять отверстия метчиком на 5, чтобы была возможность собрать всё в кучу. Без этого собрать вряд-ли выйдет, учтите это. Немного повозился, но в итоге доволен! Рекомендую
- Достоинства:
- Качество материала, комплектацмя, практичность
- Недостатки:
- Сборка
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це дуже дуже потрібний пристрій, як же я мучився з проводами які були по всій підлозі, проводів багато, стіл також великий і я найшов цей пристрій ще і від мого улюбленого бренду. В мене майже всі пристрої для покращення робочого столу від OfficePro. Про сам органайзер, він складається з двох частин, якщо у вас великій стіл як в мене в довжину 2 метри то це для вас, та навіть якщо у вас звичайний 120/140 то цей органайзер можливо розділити та поставити всього одну частину. Метал дуже товстий, я очікував що буде тонкий, але в нього товщина як у сучасної сковорідки.
- Достоинства:
- Раджу до покупки!
Представник постачальникаДобрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Вавилов Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок!
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Органайзер сподобався. Є три позиції по розмірам, якісні гумові прокладинки.
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бачу не тільки мені відправила брак, перевіряйте товар перед відправкою.
На одній із струпцин різьба нарізана з іншої сторони що не уможливлює використання.- Достоинства:
- Поки не поняв прислали брак
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Микита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Судячи з усього мені приїхала бракована струбцина: різьба під обидва гвинта або недорізана, або просто неякісна, бо закрутити туди гвинти не вдалося ані комплектним шестигранником, а ні електровикруткою.
- Недостатки:
- Неякісна різьба.
Представник постачальникаДоброго дня, Микита ! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Микита Г***
В результаті таки зміг зібрати органайзер, за допомогою допоміжного інструменту. Повертати не буду, так як розбирати і повторно збирати його не планую, але враховуйте що таке може статися.
До виробника прохання звернути увагу на якість різьби на отворах, бо бачу що це не перша подібна скарга.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий органайзер, дозволяє легко укласти велику кількість кабелів, навіть товстуватих. На жаль, майже всі отвори для регулювання довжини погано насвердлені. Встановлював на мінімальній довжині, лише в один отвір була можливість нормально закрутити болт, інші довелось доробляти напилком. Щоб закрутити на інших варіантах довжини довелося би попрацювати зі всіма 4 отворами. Але приємно здивували струбцини: наявні гумові накладки, легко регулюються та встановлюються (в них нормально просвердлені отвори).
Якщо потрібно сховати велику кількість проводів і не хочеться свердлити стіл - хороший варіант.- Достоинства:
- Кріплення, місткість, можливість змінювати розмір
- Недостатки:
- Можуть бути погано просвердлені отвори
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраще що можна було придбати для організації усього мотлоху який у мене раніше лежав на столі та займав купу місця. Помістилось усе, і мережевий фільтр і три блоки живлення і купа проводів, на додачу до цього замінив підставку для монітора на кронштейн і тепер маю купу вільного місця на столі. А головне що не потрібно псувати стіл зайвими отворами.
- Достоинства:
- кріплення, вигляд, адаптивний розмір
Представник постачальникаДобрий день, Євген! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний органайзер, якщо у вас є купа шнурів під столом то не вагайтесь - він коштує кожної гривні. Мицний метал, якісні кріплення до столу, варіативність вибору довжини, ширина дозволяє покласти подвійний подовжувач для розеток.
- Достоинства:
- Міцний метал, якісні зажими, варіативність застосування.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить якісна приблуда. Кріплення доволі таки надійне.
Різьби для з'єднання пластин не найкращої якості але якщо обережно і без додаткових зусиль, то все гуд.- Достоинства:
- Просто та сердито, хороша якість.
- Недостатки:
- Різьби для з'єднання пластин не найкращої якості.
Представник постачальникаДобрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- SОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий лоток для кабелів. Без необхідності щось сверлити.
Якісні матеріали і відчуття найдійності.
Був приємно здивований, бо особливо нічого не очікував.- Достоинства:
- якість, зручність, можливість обрати потрібний розмір
- Недостатки:
- шестиграннік злизався при збиранні
Представник постачальникаДобрий день, S! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна річ, хороша якість та матеріали. Можна регулювати довжину і він дійсно дуже довгий. Не міг ніяк вибрати органайзер, але попався цей і одразу зупинився на ньому
Єдине, що ключ шестигранний в комплекті злизався, поки збирав, довелось взяти свій набір- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Ключ
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута штука, і класна якість, швидко збирається і теперь купа проводів класно організовано.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор!
Дякуємо за ваш коментар! Ми раді, що органайзер OfficePro CT770B Black став корисною та зручною річчю для вас. Наша мета - забезпечити вас високоякісними та функціональними продуктами, які організовують ваш робочий простір та підвищують продуктивність. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ГеоргійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарне рішення, якщо треба позбутися кілометрів кабелів, що висять за столом, але при цьому не хочеться свердлити стіл і псувати стільницю.
- name
яка довжина цієї моделі?
Представник постачальникаДоброго дня, Георгій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні органайзером OfficePro CT770B. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, OfficePro!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваше питання. Довжина органайзера OfficePro CT770B Black становить від 800 до 1200 мм. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
З повагою, OfficePro!