- AI аналіз відгуків30 відгуків: Позитивний (близько 85%), нейтральний (10%), негативний (5%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
гарний товар,прийшов гарно запакований і цілий
в збиранні доволі легкий
плюс у тому,що предмети можна вішати куди завгодно,дощечки теж можна розділити- Достоинства:
- гарно тримає,легкий в збиранні,зручний
- Недостатки:
- не знайшла
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Класна штука, повісив собі геймпад, навушники і вивів провід для зарядки телефона, та коробку з серветками.
Виглядає стильно і розружає простір на столі від речей, хоча я очікував що буде трохи більше. Погано що не можна докупити ще панель, або хоча б моделька була щоб роздрукувати, якщо розгядаєте, краще візьміть з трьома панелями, шкода що не побачив таку версію до покупки.- Достоинства:
- Гарно виглядає, твердий і товстий пластик.
- Недостатки:
- Немає в продажу додаткових панелей
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Те що треба
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Чудова і потрібна річ! Гарно допомагає організувати простір на столі:)
Сам органайзер хорошої якості за невеликі кошти, за короткий термін доставили, запаковано якісно)
Товар і продавця рекомендую
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
норм
- Достоинства:
- зірковий товар
- Недостатки:
- думаю оцінка в стільки зірок єдиний недостаток )))
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Просто супер феноменальна, зручна штука для вашого пк, стола та зони
Супер гарні матеріали, можна налаштувати під себе, все якісне і ідеальна кріалення до стола
Рекомендую!- Достоинства:
- Ціна, дизайн, кастом
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Тарас! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Крутий
Представник постачальникаДобрий день, Олексій ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Класна штука. Сама дошка пластикова, але добротна. Додає вайбу на столі)
- Достоинства:
- вайб
- Недостатки:
- ніяких
Представник постачальникаДобрий день, Костянтин! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Кононенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Приємний органайзер, легко збирається, якісний матеріал. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ергономічно, матеріали якісні, легкість збірки.
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Класна штука
Представник постачальникаДобрий день, Вадим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Якісний товар за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Артур! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Ілля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Цікавий продукт
Представник постачальникаДобрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Прикольна штука
- Достоинства:
- Допомогла навести лад столі, збирається легко
- Недостатки:
- Не можна вибрати аддони доя дошки, чи докупити на свій вибір
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
мені сподобалось
- Достоинства:
- Варіанти розміщення
Представник постачальникаДобрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Ігор Г***
спробуй ноут ставити в закритому вертикальному положенні на стало, набагато зручніше і ергономічніше буде
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Дуже цікаве рішення, допомагає з хламом на столі)
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Виглядає дуже гарно. Кріплення металеві, панелі із якісної пластмаси.
Тільки я не розумію, чого б не дати можливість зробити зазор між стінкою і панеллю меншим, якщо мені не потрібний зазор під навушники.- Достоинства:
- Якісні матеріали
- Недостатки:
- Не можливо змінити зазор між панеллю та стінкою.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Хороша підставка. Порівняно з дорощими даної фірми , хоча і пластикова, але більш поворотна та фунціональна. З недоліків що при першій збірці дрібні деталі туго заходять, але це можна віднести і до плюсів, так як вони не люфтять.
- Достоинства:
- Поворотна конструкція, можливість зібрати підставку в різному вигляді, багато варіантів кріплення до столу.
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Руслан! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Чудовий органайзер - суттєво звільнив мені робочий простір. Помістив на нього: всі потрібні дроти, навушники, планшет для креслення та геймпад. Зручно - все знаходиться під рукою. Естетично - все, що я перелічив, тепер сховано ззовні і не валяється на столі.
Дуже рекомендую.- Достоинства:
- Чудовий органайзер
- Недостатки:
- Деякі гачки трошки бовтаються
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Дуже зручно
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Чудовий вибір, щоб мати всі потрібні гаджети під рукою
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Хорошая подставка для наушников и геймпадов.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Гарний органайзер, має приємну ціну, простий у складанні. Має гвинтовий механізм для кріплення до столу. Єдина проблема, яка була з ним, це те, що мій стіл має ребра жорсткості на місці кріплення ніжок, тому довелося прикріпити трохи в іншому місці. Має всі необхідні інструменти в комплекті для складання. Можна обертати. Також є можливість прикріпити ніжку не по центру органайзеру.
З мінусів можу зазначити тільки невеликий розмір - навушники зайняли майже половину простору, але за таку ціну складно знайти щось краще.- Достоинства:
- Ціна, простота, якість
- Недостатки:
- Невеликий розмір
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Гарний тримач. Конструкція могла б бути простішою без втрати ефективності. В цілому покупкою задоволений, дякую.
- Достоинства:
- Зручність, компактність
- Недостатки:
- Кількість деталей
Представник постачальникаДобрий день, Едуард! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Чудовий товар за не дуже великі кошти, для усіх хто цікавитиметься - ніжка крутиться, сама конструкція надійна та виконана з надійних матеріалів. Дуже легко можна змінити положення конструкції та компоновку елементів. З побажань лише - що хотілось би мати можливість придбати кріплення окремо, як для великих речей типу геймпаду так і маленьких для кабелів живлення. Стосовно однієї детіла яка прийшла не по розміру(купив просто по розміру, на оцінку ніяк не впливає)
- Достоинства:
- Якість пластмаси, простір, вільний тип конфігурації продукту, кількість та якість кріплень.
- Недостатки:
- Одне з кріплень для ніжки прийшло не того розміру, довелось їхати і докупляти окремо
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Чудовий органайзер для робочого столу
- Достоинства:
- Чудове металеве кріплення, міцний пластик
Представник постачальникаДобрий день, Василь! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Хороший товар. Зроблено в Китаї, сам «щит» зроблений з пластику, але пластик якісний. З плюсів - щит повертається, брав цю найменшу версію, бо тільки вона підходила по розміру до мого стелажу, стала добре, тепер у речей є своє місце, хоча брав в основному для того, щоб вішати навушники, тому поки ще не всі елементи встановив, які йшли в комплектів. У підсумку - можу рекомендувати до покупки, річ виглядає дуже якісною.
- Достоинства:
- Функціональність і якість
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Владслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Органайзер якісний,прийшов швидко-рекомендую)
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Якість неочікував. Супер!!! Дуже задоволений. Вже думаю може більшу треба було б придбати.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Дуже зручна річ
- Достоинства:
- Вміщає багато речей та всі речі можна швидко дістати і не буде потрібно їх довго шукати.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався органайзер OfficePro DO510B та ви отримали зручність для розміщення ваших речей. Бажаємо гарного досвіду та легкості у користуванні.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Дуже зручна річ
- Достоинства:
- Компакність,Багатозадачність
- Недостатки:
- Немае
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні органайзером OfficePro DO510B. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Те, що хотів.
До речі, якщо хтось, як і я, цікавиться ци крутиться ніжка для кріплення - вона крутиться- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався органайзер OfficePro DO510B та він відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Дуже зручний тримач. Міцно тримає кріплення. Ідеально для навушників
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався органайзер OfficePro DO510B та його якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Очень понравился, есть куда геймпад положить и повесть наушники.
- Достоинства:
- удобный, стильный
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність з органайзером OfficePro DO510B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 18
Чудова річ )
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався органайзер OfficePro DO510B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.