- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар дуже якісний і надійно запакований тому дуже дякую продавцеві ,продавця рекомендую
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно хотів спробувати сетап з "підвішеним" ноутом. Замовив цю підставку, отримав, спробував все налаштувати в тимчасовому форматі, але не сподобалось взагалі. Все якесь хитке і ти боїшся зайвий раз той ноут чіпати. Але може це справа звички. До самої підставки нарікань немає, зроблена якісно. Єдиний мінус - обмежувач по центру, який заважає відкривати ноут. Саме тому оцінка 4. В іншому все ок.
- Достоинства:
- Підставка зроблена якісно, в комплекті є всі необхідні кріплення
- Недостатки:
- Надто високий обмежувач по центру, заважає відкривати ноут
Представник постачальникаВітаємо! Щодо відчуття "хиткості": ця модель створена саме для настінного або стаціонарного монтажу, і після встановлення у фінальному місці конструкція стає значно жорсткішою та стабільнішою. Тимчасове розміщення справді може створювати ефект нестійкості, але після правильного монтажу підставка фіксується дуже надійно — багато користувачів відзначають це в подальшому використанні.
Стосовно центрального обмежувача: він спеціально передбачений для запобігання ковзанню ноутбука та гарантує безпечне положення під час роботи. У випадку великих моделей ноутбуків інколи може знадобитися невелике коригування кута або висоти відкриття кришки, і це нормальна особливість конструкції з акцентом на безпеку .Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Простая и в то же время функциональная. Свою задачу выполняет на все 100.
- Достоинства:
- Простота
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся підставкою OfficePro LH313B і дуже задоволений. Вона міцна, добре тримає ноутбук, підходить навіть для великих моделей до 17". Є зручне регулювання нахилу, а вентиляційні отвори допомагають охолодженню. За свої гроші — відмінний варіант, виглядає якісно та надійно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Описані вище.
- Недостатки:
- ...
- Євген З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
брав для 16" макбука.
тримає добре, бокові фіксатори регулюються по висоті і ширині корпуса, не заважають портам. але передній бампер перекриває виріз для відкривання, буде не зручно якщо часто відкривати/закривати ноут.
найвагоміший плюс - ціна.
Представник постачальникаДобрий день, Євген! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука, постійно стояв ноут на столі і займав багато місця до якого були підключені монітори.
Тепер ноут виніс вбік столу і маю багато вільного місця- Достоинства:
- Якість, зовнішній вигляд, ціна
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший девайс, зручний в користуванні, мінус що нема вибору в інших кольорах. Також мінус в тому що якщо ноут закритий, паз для його відкривання захований за підставкою посередині.
- Достоинства:
- Приємний матеріал, якісно зроблено
- Недостатки:
- Немає варіанту у білому кольорі
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Asus ROG Strix GL15 спокійно витримує, навіть боковини не знадобилися
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тримач виконує свої функції.
Але сам кронштейн (від цієї ж фірми) має мінімальну вагу 2кг, і тому не фіксується положення , якщо ноутбук легкий. Треба думати якісь обтяжувачі дія нього.
Представник постачальникаДобрий день, Влад! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую до будь якого VESA крiплення
- Достоинства:
- Мiцьний, функцiональний
- Недостатки:
- пластиковi боковi тримачi
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцію виконує добре, міцне, ноутбук на ній не ковзає, бокові тримачі навіть не ставив бо вони більше псують картинку бо пластикові ніж допомагають. І є один нюанс, для мене незначний бо працюю з дому і рідко закриваю ноут, так от: планка яка тримає ноут знизу перекриває проріз на ноутбуці щоб його відкривати, було б краще якби було дві окремі
- Достоинства:
- Ціна, надійність
- Недостатки:
- Пластикові бокові тримачі, але вони і не дуже потрібні. Ноутбук незручно відкривати
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую в парі з настільним кріпленням OfficePro MA101 17-32" для тримання ноутбука. Все чудово поєднується, якість відчувається одразу при розпакуванні.
Рекомендую.- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный товар за свою цену,
- Достоинства:
- больше места за рабочим столом
- Недостатки:
- за свою цену, нет
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У вас купа фотографій з кронштейном, я замовив, сподіваючись що там є кронштейн та ця підставка, нащо додавати фото? Чи хоч вказали б, що тільки тримач йде, де я той кронштейн маю шукати тепер?)
- Достоинства:
- Ніби міцний тримач
- Недостатки:
- Комплектація
- Женя
Тримач для ноутбука - назва товару. Де там про кронштейн? Все у них вірно.
Представник постачальникаДоброго дня, Артур! Вдячні за ваше питання. В назві товару вказано, що це є — тримач для ноутбука. На додаткових картинках зображено як він буде виглядати с кронштейном та ноутбуком. Рекомендуємо розглянути кронштейн OfficePro MA421S. Сподіваємось надалі ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.
З повагою, OfficePro!
Представник постачальникаДоброго дня! Вдячні за увагу до нашого бренду OfficePro та сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добра штука, особливо за таку ціну, якщо б ще бокові тримачу були металеві - було б ідеально
- Достоинства:
- Міцна
Представник постачальникаДоброго дня, Микито! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобався тримач OfficePro LH313B. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.