- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороша, зручна подушка. Подобається, що одна сторона бавовняна. Добре пошита. Брала для авто.
Представник постачальникаДобрий день, Валерія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Подушка чудова, для старого крісла мені оновлення саме те. Менше стала боліти спина.
- Достоинства:
- Якісна подушка
- Недостатки:
- ---
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Анастасія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже класна подушка. Купила спершу собі, а потім і чоловіку. Працюємо вдома, цілий день за комп'ютером. З цією подушкою дійсно набагато легше. Спина сказала "дякую". Тому однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Зручна, чудово підтримує спину, поперек
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Свою функцію виконує
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Подушка удобная, довольна, что купила. Рекомендую, нужная вещь.
- Достоинства:
- Удобная
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Подушка відповідає опису. Працюю цілий день. Спина сказала мені дякую
- Достоинства:
- Повне розвантаження хребта.
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаДобрий день, Людмила! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Я не знаю як я без неї обходилась! Звісно, меморіфоам не вічна, але зараз я кайфую.
- Достоинства:
- ціна зі знижкою
- Недостатки:
- наразі не виявлені
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!