- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша підставка. Але, насправді, зайвий шум від пластмаси. Довелося пройтись прозорим силіконом по контуру з внутрішньої сторони. Застиг силікон і все добре, без зайвого шуму.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Ирина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все подобається. Охолоджує
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В користуванні 6й місяць. Загальний стан прекрасний бо матеріали файні, підсвідка працює хоча вона буквально там зайва, її навіть не видно
АЛЕ … після 3х місяців досить тихої роботи почала гучно шуміти, тарахкотіти. Причиною є пластикова частина що слугує захисною сіткою на вентиляторах. Тобто вона з часом від них розхиталась і тепер ходуном ходить при роботі плюс просто самі по собі стали чомусь гучніші вентилятори. Це проблема збірки якщо подивитись на останні коментарі і обмін товару не врятує мене від цієї ж проблеми ще за 3-4 місяці
Єдиний вихід це підставляти щось під сітку вентилятора щоб воно не скакало і тоді менше шумить Але це триндець
Мене лиш рятує що підставка та ноут стоять постійно на столі замість системного блоку:)
Пс. в мене ігровий ноут і коли підключений обдув максимальний - це тихо в порівнянні з тим як тепер шумить ця підставка :) Просто для розуміння. Щось на рівні еко режиму на роботі-пилососі- Достоинства:
- Металева конструкція, міцна, важкенька
- Недостатки:
- З часом буде гудіти та тарахкотіти
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Під видом нового продали БВ товар, при розпаковці виявив пил та через пару днів використання почали шуміти кулера, не рекомендую даний товар до покупки у даного продавця.
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всі замовлення по знижці із своїми недоліками
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Шумить,звук наче десь далеко сирена включена,кулера розшатані
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже зручна
Представник постачальникаДобрий день, Максим ! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Артём З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первые две недели работала почти безшумно. Сейчас тарахтит как старый мопед
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка досить міцна, металева. Ноутбук 17" витримує без проблем. Не шумна, гарно охолоджує.
- Достоинства:
- Ціна, досить міцна
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Дробишев О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Неприятный шум, даже в наушниках неприятно
- Достоинства:
- Крепкая конструкция
- Недостатки:
- Дуже шумная. 50дб согласно приложению
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Вдячні за Ваш відгук. Якщо Ви помітили дефект або несправність товару, можете скористатися гарантійним обслуговуванням. Для вирішення ситуації бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов’ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Охолоджує досить добре, помітно зменшує температуру при навантажені.
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подставка хорошего качества, жесткая, но если стол шатается - она будет шататься. Я зафиксировала ее в 1 положении 1 раз и все замечательно держится, 2 дня на ней ноут стоял (1.6кг) - ничего не опустилось и не сложилось обратно. Материал нормальный, в отличии от других подставок имеет вес и ощущается дорого, резинки неплохие, не скользит на столе, стоит уверенно. Вентиляторы не напрягают своей подсветкой и шумом, они конечно не прям "ВАУ" по качеству установки в этой подставке, но 1 раз поправил и ничего не дребезжит и не гудит от слова совсем, подсветка, да она есть, но она настолько незаметная, что вы не будете обращать на нее внимания, она не яркая, даже приятная. По охлаждению тут как бы смотря кто для чего берет, лично мне нормально хватает, в тихом режиме использования ноута она действительно работает, в нагрузке уменьшила мне температуру, но, не ждите, что она срежет Вам ее до уровня пк температур, вентиляторы тут не той силы Лично я покупала чтобы освободить место на столе, сидеть прямо и использовать на 1 уровне с монитором. У меня Zephyrus G14 23-го года и подставка как раз в размер его нижней крышки вышла, немного не подошла из-за того, что у меня экран выступает в роли лифта для корпуса ,поэтому я сделала подставочки аккуратные себе , расположила так ,чтобы ноутбук не висел на петлях и устойчиво стоял на резинках подставки, все нормально, меня устраивает, работать стало комфортно. Оценка 5 по сути, но из-за того, что я доделывала проставки под ноутбук -4)
- Достоинства:
- Материал, упаковка, качество шарниров, резиновые антискользящие подставки для ноутбука и стола, адекватный внешний вид и нормальная сборка за свою цену
- Недостатки:
- Подставка черная, проводок белый, но это уже придирка) Нестандартный размер подставки, неполные габаритные размеры в характеристиках на РОЗЕТКЕ, учитывайте это перед покупкой
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює.Взагалі задоволений!
- Достоинства:
- Стильний, компактний і тихо працює..
- Недостатки:
- Не замітив.
Представник постачальникаДобрий день, Валерій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ДимитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадовала как всегда очень быстрая доставка !
Подставка пришла полностью упакована без дефектов ,сразу же поюзал её на работе ,думал будет шумной так как попадались комментарии о её шумности , ничего такого не было услышано ,работает тихо и приятно ,в комплекте очень достойный тайпси шнур качество исполнения очень порадовало , рекомендую данную подставку .- Достоинства:
- Очень приятная обработка метала и качественное исполнение
- Недостатки:
- Не заметил,время покажет
Представник постачальникаДобрий день, Димитрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка гарна, але трохи шумна. Якщо вам важливо, щоб була тиха, то беріть іншу модель. За шум ставлю тільки 4
Представник постачальникаДобрий день, Віктор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя оцінка не зовсім справедлива, бо здається я отримав браковану підставку.
На відео можете побачити, що шарнір, який відповідає за нахил ноутбука, дуже слабенький. Сам ноутбук то він тримає, але якщо прикласти трохи сили, то ноутбук просто опускається. І проблема в тому, що сили потрібно зовсім небагато. Як бачите в відео я однією рукою відкриваю ноутбук і від цього підставка опускається вниз. При цьому другий шарнір, що контролює висоту, працює правильно, він достатньо тугий і потрібно чимало сили прикласти, щоб зрушити його з місця. Ну і підкрутити самому тут нічого не вийде, бо треба розбирати конструкцію, а це мінус гарантія.
Я маю іншу підставку цієї компанії і знаю, як це має працювати. Але тут на жаль отримав бракований товар. Спробую повернути його і замовити ще раз. Чому?
Бо у всьому іншому вона мене повністю задовольняє. Вентилятор працює достатньо тихо. Коли ноутбук дійсно потребує охолодження і працює на повну потужність, то і кулер на підставці майже не чутно. А в режимі простою або простих задач підставку і відключити можна, щоб не шуміла. Єдине, що це робиться тільки шляхом від'єднання юсб кабеля від ноута, ніякої кнопки на жаль немає.
Ще є нюанс з шириною пластини, на якій знаходиться ноутбук - вона досить вузька і мій ноутбук на неї повністю не влазить. Це видно на фото. При цьому з цим і проблем ніяких немає, ноутбук не випадає з платформи. Але це ноут 15.6 дюймів, цілком можливо, що 17-18 дюймові нормально тут не ляжуть. Але думаю можна просто поміряти ширину свого ноутбука і порівняти з розмірами підставки- Достоинства:
- Досить тихий кулер, непогані матеріали
- Недостатки:
- Бракований шарнір, юсб кабель білого кольору в комплекті з чорною підставкою (але він ховається під підставкою і по суті його не видно)
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
смотрится стильно
- Недостатки:
- шумно работает
- Николай М***
шумно и неравномерно, как когда болгаркой пилят
Представник постачальникаДобрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша
Представник постачальникаДобрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вагу 15 дюймового ноутбука тримає впевнено, інших тим паче. На столі не ковзає ні підставка, ні ноутбук на ній.
- Достоинства:
- Крепка, надійна конструкція. Український бренд. Дуже солодка ціна, як для підставки з активним охолодженням.
- Недостатки:
- Білий шнур живлення охолодження для чорної підставки не кращий варіант.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная, надежная. Отлично справляется со своими функциями. Рекомендую
- Достоинства:
- Компактная, надежная
- Недостатки:
- Не работает со шнуром type c - type c
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рівномірно прилягають стойки до основи а в іншому все більш ніж добре )
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!
- Патока В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже шумний ,при різних кутах нахилу буває ві брація .Звук вентилятора забиває звук кулера ноута навідь коли той дує на повну .При наборі тексту ноут(15.6) хитається ,дуже хитається .Як би я це все знав раніше не купив би .
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
З повагою, GamePro!
- Вадим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По якості і матеріалам питань немає. Єдине питання, на одному з малюнків показано, що вентилятори розвіюють тепло і складається враження що вентилятори відводять тепло, натомість вони працюють на обдув корпусу, що насправді не так ефективно. У мене як раз знизу ноута вивід тепла і я розраховував що вентилятори будуть його відводити. Тому враховуйте це при виборі. Все інше відповідає заявленому.
- Достоинства:
- Міцний корпус,
Жорсткі шарніри і кріплення що гарно фіксує ноут і не дає підставці рухатись вниз коли працюєш безпосередньо на клавіатурі - Недостатки:
- Робота вентиляторів на обдув, а не на вивід
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка для ноутбука OfficePro LS122B Black та її стійкість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, OfficePro!- Іван П***
Ти прикалуєшся він заганяє свіже повітря допомагаючи виводити тепле, цеж базова конструкція охолодження звісно якщо немає знизу забору повітря то вона не підійде але уважніше треба бути...
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ничего лишнего, отличная подставка на ноут 15 дюймов)
- Достоинства:
- Сделана качественно
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла підставка для ноутбука OfficePro LS122B Black та сподобалась її якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.