- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Треба звикнути працювати з підсвіткою. Підставкою задоволена прийшла у комплектації з зручним чохлом. Дякую
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Константин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Те на що розраховував
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дешевая китайская ерунда.
Ноут в ней виляет.
Алюминий согнулся от легкого прикосновения руки.
не рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Те що треба для роботи, тепер можна не сутулитися над ноутбуком, а працювати відкинувшись на спинку, стійка конструкція, 7 кутів нахилу, рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, резинові підкладки, металева
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша підставка
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
- Достоинства:
- Дуже добре
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для 14" ноутбуків саме якраз
- Достоинства:
- Сподобалась простота застосування.
- Недостатки:
- Недоліків не виявлено
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна.
- Достоинства:
- Метал
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Олександр ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся рік. Підставка якісна, компактна, має широкі регулювання висоти. Місця контакту з ноутбуком містять резинові підкладки, тож при нормальному використані ви не подряпаєте ноутбук металевою частиною підставки. На нижній позиції можна користуватися клавіатурою ноутбука, а на більш високих - буде потрібна зовнішня клавіатура, проте вони дають зручніші положення монітору ноутбука, не треба згинати голову. Резинові ніжки можуть лишати чорні сліди на поверхні столу, проте вони легко стираються.
- Достоинства:
- Компактність, великий діапазон регулювань, можна носити з собою в складеному стані
- Галина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Файний товар за свої кошти. Користуюсь разом з чохлом
- Достоинства:
- Легка, компактна, зручна
- Недостатки:
- На абсолютно прямій поверхні трохи хитається
Представник постачальникаДобрий день, Галина! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично. Не люфтит, не скользит по столу. Ноутбук Lenovo idealpad 3 15.6 стоит в подставке уверенно.
Некоторые пишут, что типа подставка узкая. Сперва тоже так думал, но нормально все, даже удобно что она не растягивается полностью, на всю ширину ноутбука, так как постоянно бы руки цеплялись за выпирающие под ноутбуком лапки при печати, а так норм.
Но да, может под огромные игровые ноутбуки будет действительно маленькой и узкой....- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не подойдет под большие игровые ноутбуки
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS320G та її якість. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка OfficePro LS320G повністю відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не для тяжёлых ноутбуков
- Недостатки:
- Ноутбук падает
Представник постачальникаДобрий день, Світлана!
Дякуємо за ваш відгук! Ваш досвід користування та рекомендації надзвичайно цінні для нас та інших покупців. Для ноутбуків з великою вагою рекомендуємо звернути увагу на підставку OfficePro LS111B Aluminium alloys Black.
- Бессонов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая подставочка под ноутбук. Вожу с собой в командировки с ноутом. Кстати, спокойно держит большой ноутбук. У меня 16'. Лучше брать именно металичесскую подставку чем пластиковую.
- Достоинства:
- Удобная, легкая, надежная подставка. Легко раскладывается. Есть чехол в комплекте.
- Недостатки:
- Не совсем ровно две ножки прилегают к поверхности.
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS320G. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оптимальна підставка для ноутбуків до 14". Для 15,6" вибирайте іншу!!!
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим розмірам ноутбука
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Максимальна рекомендована діагональ ноутбука 16", але може залежати від корпусу та формфактора самого ноутбука. Сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
є інші аналоги ширші, чуть дороще, якби знав то взяв би іншу ширшу, для ноутбука 15,6" не рекомендую
- Достоинства:
- За свої гроші норм
- Недостатки:
- для ноутбука 15,6" замала, можна ширше +5 см, буде норм
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Рекомендуємо розглянути настільну підставку для ноутбука OfficePro Black MR386.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Яна! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась підставка та вона відповідає вашим очікуванням. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом дизайн чудовий, виглядає дуже надійно. Але виявив заводський дефект, який забрав у товару преміальний вигляд, хоча ніяк не впливає на надійність виробу.
- Достоинства:
- Надійна конструкція, зручна сумка для транспортування
- Недостатки:
- Потрібно добре оглянути товар на наявність дефектів
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Вдячні вам за відгук та вибір OfficePro. Також бренд OfficePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зверніться до сервісного центру OfficePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать їх. З повагою, OfficePro!
- Йонас Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже якісна штука. Кришка маленького Макбуку чіпляється за верхівку конструкції, через що голий алюміній постійно контактує з нею.
Одна з підпірок виявилася з надто довгим вставним елементом, через що при певному сценарії переміщення по столу, алюміній безпосередньо контактує з покриттям стола. Останні пази для низької установки взагалі не збігаються зі вставними елементами.- Достоинства:
- Виконує основну функцію – підйом рівня дисплею
- Недостатки:
- Ряд недоліків в конструкції, що описані в коментарі
Представник постачальникаДобрий день,Йонас! Дякуємо за звернення. Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Також бренд OfficePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зверніться до сервісного центру OfficePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать їх. З повагою, OfficePro!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взял под ноутбук Lenovo Legion 5 15ACH6. Угол наклона большим не делал, всё что дальше первых двух отверстий под ножки - это абсурд. Во время набора текста не шатается, отверстия для забора воздуха на днище ноутбука не перекрываются. Толщина алюминия самой подставки добротная. Прорезиненные вставки плотно держат ноутбук, ничего не скользит.
- Достоинства:
- Удобство
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день,Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Лось П***
То для Вас може й абсурд, а для інших, що використовують зовнішню клавіатуру - дуже зручно у найвище положення підставку ставити
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за Ваш к відгук. Нам дуже приємно, що Ви можете зі зручністю використовувати нашу підставку для ноутбука OfficePro LS320G. Та дуже дякуємо за увагу до нашого товару.
- Васнецов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре підходить як тримач графічного планшету
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Вдячні вам за відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Кирилл Т***Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- всё супер, в комплекте шел с чехлом бархатным
- Недостатки:
- не заметил за время использования
Представник постачальникаДобрий день, Кирило! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Кирилл Т***Продавец: Rozetka
настолько понравилась подставка, что буду брать себе ещё одну
- Достоинства:
- компактная подставка, стильная, удобная в использовании, в комплекте с чехлом бархатным
- Недостатки:
- не заметил за время использования
- ВячеславПродавец: Rozetka
Чудова міцна підставка, ноутбук 15' тримає надійно. Легка в транспортуванні.
- Достоинства:
- Міцність та мобільність
- Недостатки:
- невеликий розмір
Представник постачальникаДобрий день, В'ячеслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!