Отзывы покупателей о Подставка для ноутбука OfficePro LS320S Aluminum alloy Silver

Оценка пользователей 4.48/5
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  позитивний – 67%, нейтральний – 18%, негативний – 15%
    Більшість користувачів залишились задоволені підставкою OfficePro LS320S для ноутбука — серед основних переваг виділяють якість матеріалів, зручність та компактність у використанні і транспортуванні. Багато хто відзначає гарну стійкість і наявність чохла у комплекті. Як головний недолік зазначають замалу ширину підставки для великих ноутбуків (від 15,6''), хиткість конструкції під високим навантаженням, а також випадкові проблеми з підгонкою деталей чи фіксуючими елементами. Загалом товар вважається добрим співвідношенням ціни й якості для невеликих ноутбуків.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр Д***

Класна підставка!

Достоинства:
    Міцна.
    Естетична.

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Анастасія А***

Супер незамінна річ на щодень для мене!
    Швидко відправили, якісно запакувала, порадував окремо тревел-мішечок - це топ! Зараз як раз їду у відрядження, то усе чесно склала, мішечок в чемодан і практично, стильно, зручно!

Рекомендую

Достоинства:
    Must have для кожного
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Анастасія Ф***

хороша підставка,

Достоинства:
    складається в мішечок, декілька рівнів висоти (від 45 до 15 градусів), прорезинені області
    Недостатки:
    трошки гострі краї, але є мішечок для транспортування або зберігання.

• Віталій

Підставка супер, але нема ші

• Ігор С***

Більше року працює чудово, без нарікань.

Достоинства:
    Швидко та легко розкладається, ноутбук тримає добре, висота легко змінюється
    Недостатки:
    Поки немає

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олена К***

Досить гарна підставка за помірну ціну. Надійно тримає ноут, не ковзає.

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Наталія Т***

Все хорошо.

Добрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ілля

З правого боку отвір в алюмінії зміщено, через що у верхній частині матеріал має недостатню товщину і перебуває на межі зламу. Відповідно, кріплення висувається сильніше, ніж мало б, і може подряпати лептоп. Кріплення неможливо зафіксувати в крайньому отворі нижньої частини підставки. Під час фіксації в передостанньому отворі правий дальній кут не дістає до поверхні.

Достоинства:
    Алюміній
    Недостатки:
    Виробничий брак

Доброго дня, Ілля! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Гречиха Є***

Гарна підставка, дуже сподобалась

Достоинства:
    Компактна, мішечок для зберігання
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Павло П***

Хороша

Добрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олена Ш***

Якісний матеріал виробу.
    Доволі стійка підставка. Мій ноутбук Lenovo достатньо важкий, проте не хилиться при роботі на підставці на столі. Зручно, що підставка легко складається, і в комплекті був чохол до неї - склала, спакувала ноут - і в дорогу.

Достоинства:
    Якість, стійкість. Виконує всі задані функції.
    Недостатки:
    Не знайдено.

• Іван С***

Чудова річ, займає мало місця в складеному стані, допомагає ноуту 'дихати'.

Добрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Сергій О***

Гарна підставка, виготовлена добротно

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Андрій

на жаль, вимушений був повернути, бо на 16 дюймів вона дуже вузька та хитається

Достоинства:
    компактна, має ташку для зберігання, стильно виглядає
    Недостатки:
    вузька, одна стійка не дуже міцно тримається

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. З повагою, OfficePro!

• Маргарита Б***

Супер підставка

Достоинства:
    Міцна, компактна, стильна
    Недостатки:

Добрий день, Маргарита! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ерік Д***

Хороша підставка. Довго думав і обирав між інших, де обрав саме цей варіант та не пожалкував. Товар відповідає опису та своїй ціні.

Не думав що це суттєво на щось впливає, але з його користуванням працювати на ноутбуці дійсно стало комфортніше для очей. Проте вже задумуюсь над клавіатурою для більшої зручності.

В комплекті був чохол - приємно, але не знаю чи буду активно ним користуватись, особливо якщо підставка є стаціонарною і буде знаходитись на столі ввесь час.

Достоинства:
    Ціна та якість матеріалу
    Недостатки:
    За свою ціну - немає

Добрий день, Ерік! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ярослав М***

Отличная подставка, крепкая, пользуюсь месяц, все нравится

Добрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Катерина

Класна підставка. Зручна, стійка, легка, компактна. Повністю задоволена.

Добрий день, Катерина! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Юлія Д***

В цілому я задоволена товаром. Зручна і інколи потрібна штука. Дякую виробникам за товар, а Розетці за доставку до пункту видачі.

Достоинства:
    Не погана підставка, маленька, компактна, зручна.
    Недостатки:
    Може буи трохи хиткою для великих ноутбуків більше 15 дюймів

Добрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Назар В***

Топ за свої

Достоинства:
    Силіконові наліпки
    Недостатки:

Добрий день, Назар! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Вікторія С***

Одна з ніжок занадто хитка, але під вагою ноутбука все добре

Добрий день, Вікторія! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Софія-Марія Д***

все чудово, дуже люблю працювати за ноутом з такою підставкою

Достоинства:
    міцна конструкція, мішечок для зберігання
    Недостатки:
    це не зовсім недолік, просто при покупці не звернула увагу на те що це алюмінієва підставка

Добрий день, Софія-Марія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Інна Ч***

Міцна та стильна конструкція, гарна якість та ціна

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    не має

Добрий день, Інна! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Євгеній

Якісний, працює як має

Достоинства:
    Маленький мобільний

• Мария В***

Я теперь не знаю, как раньше без нее жила!)
    Подставка оказалась очень удобной! В комплекте милейший чехол на нее. Ноутбук стоит лично у меня устойчиво, не шатается, при том что ноут 17’’. Сделана качественно и красиво, я осталась безумно довольна покупкой)

Добрий день, Марія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Сергій Б***

За таку ціну все ідеально. Особливо чохол, він прекрасний.
    Конструкція хитка і люфтить з усіх боків поки збираєшь чи пересуваєш. Але якщо зібрати, покласти ноут і не шоркати її - то все гаразд. Дві нижні підпорки неочікувано довгі.

Достоинства:
    чохол, компактна, легка, ціна
    Недостатки:
    важко переставити у зібраному стані, бо опори з пазів вилітають при пересуванні

• Ольга М***

За свою цену отличная компактная подставка под ноут.

Достоинства:
    Крепкая, удобно брать с собой.
    В комплекте есть чехол-мешочек.
    Недостатки:
    Углы немного можно шлефануть

Добрий день, Ольга! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою,OfficePro!

• Дмитро

за ці гроші — дуже добре

Достоинства:
    компактна, прорезинена
    Недостатки:
    мінімальний підйом більше ніж хотілося б, особливо переднього краю ноута
  • Дмитро К***

Отличная подставка

Доброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS320S. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Сергій Ш***

Гарна подставка для маленького ноута, якщо ноут 16-17 дюймів та користуватись на м'якої поверхні, буде хитатись

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась та підійшла підставка OfficePro LS320S. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні нашим товаром.

• Валерія

Зручна підставка, добре тримає ноутбук, задоволена

Достоинства:
    Міцна та стильна конструкція
    Недостатки:
    Не помітила

Доброго дня, Валерія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS320S та її конструкція. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Капустюк Ю***

Мені сподобалась. Легка, зручна в використанні. Металева.

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні підставкою OfficePro LS320S. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Михайло Д***

Купив так як хотів мати компактну підставку під ноутбук яку можна взяти з собою. Мав до цього схожу але там виявився заводський недолік який одразу не помітив, тому через пів року вона зламалась. Вирішив купити цю замовив одразу 2 так як відгуки по ним не найкращі. Вибрав одну з них коли вони прийшли, обидві були не ідеальні, але вибрав ту яка виявилась більш гарно зібрана. Вдома виявилось що вона на 2см коротша за мою попередню, через це ноутбук нормально не стоїть на ній (ноутбук не малий Lenovo Legion 7), а також вона не рівно стоїть і ноутбук на ній гойдається, тому вирішив модифікувати і з 2ох підставок (поламаної і нової) я зібрав одну свою, в якої підгонка деталей виявилась краще ніж по заводу. Метал у нової по вигляду краще, в модифікованому стані підставка мені подобається краще. В такому стані яка вона є по заводу вона підійде для ноутбуків з діагоналлю до 15 дюймів, а також готуйтесь до того що вона буде не занадто якісна і також ноутбук на ній буде гуляти. Виробник має покращити якість так як в такому стані це недопрацьований дорелізний варіант.

Достоинства:
    Дизайн, компактність, ергономіка, виготовлений з металу.
    Недостатки:
    Якість збірки, підгонка матеріалів, крива збірка.

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні, що ділитесь з нами власним досвідом. Максимальна рекомендована діагональ ноутбука до 16" та може залежати від формфактору самого ноутбука. Ми постійно працюємо над покращенням якості товару та бажаємо вам гарного досвіду у користуванні.

• Макс

Брав під 14-дюймовий ноут, що мій що жінки (13-дюймовий) стають ідеально, тримаються стійко. Підставка топ за свої гроші. В комплекті йшов мішечок в якому зручно зберігати чи транспортувати.

Достоинства:
    Ціна, компактність, естетичний вигляд, не ковзає.
    Недостатки:
    Для себе не виявив

Доброго дня, Максим! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась підставка для ноутбука OfficePro LS320S. Чудово, що її компактність й дизайн відповідають вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Данил

Хорошая подставка если вы работаете на относительно небольшом ноутбуке, и для работы в офисе. Для моего 15,6 дюймового она кажется маловатой.

Качество хромает, но другие варианты за эти же деньги не особо и лучше.

Достоинства:
    Высокий угол наклона, компактность, мешочек в комплекте.
    Недостатки:
    Металл выглядит дёшево, одна ножка стоит криво.

Доброго дня, Данило! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобались компактність та можливість регулювання підставки. У випадку, якщо ситуація з ніжкою є критичною зверніться, будь ласка, до сервісного центру OfficePro, за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать вашу ситуацію або підставку на нову, відповідно до експертного рішення центру. Впевненні, що надалі ви отримаєте задоволення від користування.

• Богдан

Відрізняється від фото, на відчуття ніби пофарбована трошки не рівно зроблені фіксатори кута нахилу

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що трапилась така ситуація. У випадку, якщо ситуація з фіксаторами критична зверніться, будь ласка, до сервісного центру OfficePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни допоможуть вирішити ситуацію або замінять підставку на нову, відповідно до експертного рішення центру. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.