- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При активному використанні (роботі з клавіатурою) ножки можуть рухатись тому хотів затягнути трохи гвинт, щоб не так бовтались ножки і були більш тугі та стійкі. Але дуже легко зламав гвинт. І все тепер шукати, як висверлити обломок з різьби.
- Недостатки:
- Не надійна конструкція
Представник постачальникаДоброго дня, Микита ! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Паленко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова підставка під 15 дюймовий ноут. Користуюсь майже рік, нарікань нема
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша підставка. Зручна, не займає багато місця. Ще й чохол в наявності.
Представник постачальникаДобрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
долгий час использовал эту подставку на мягкой поверхности и из-за этого главный минус был не замечен но как только я решил воспользоваться им на ровной поверхности выявился главный минус это то что одна сторона больше другой на 0.3 -0.4 см и за это при работе на ровной поверхности подставка с ноутбуком шатается
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прорезиненная, в собранном состоянии очень компактная. Угол наклона удобный, руки не устают. Советую
Представник постачальникаДобрий день, Анна! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута і компактна (складається) підставка. Використовую для Lenovo LOQ 15aph8. Ноут став помітно тихіше
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка хороша. Ноутбук краще охолоджується, компактна.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка виглядає надійно, стійко стоїть, легко складається та переноситься. В комплекті йде чохол, підставка туго всовується та дістається, але його наявність важлива. Ноутбук діагоналлю 15,6 чудово стає, не нагрівається під час ігор. Можливо, трохи завеликий нахил підставки, а в цілому незамінна річ.
- Достоинства:
- Мобільність, стійкість
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Компактний, стійкий.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка OfficePro LS530B сподобалась вам та відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена!!!
- Достоинства:
- Компактний, стійкий.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви задоволені підставкою OfficePro LS530B та вона відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робе
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що підставка OfficePro LS530B підійшла для вашого ноутбука. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS530B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Иван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка підійшла Asus ROG Strix G713 17 дюймів . Стоїть.
- Достоинства:
- Алюміній . Компактна , в наявності чохол для транспортування.
- Недостатки:
- Якби спціально робили під 17 дюймові було б бездоганно.
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла підставка OfficePro LS530B та ви відчули зручність. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка займає досить малий обʼєм у валізі з ноутбуком але може вирішити проблему з охолодженням на деяких поверхнях. Зроблено просто і зі смаком)))
Представник постачальникаДобрий день, Олексій!
Дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені дизайном, компактністю та функціоналом підставки для ноутбука OfficePro LS530B Aluminium alloys Black . Ми завжди прагнемо створювати продукти, які задовольняють потреби наших клієнтів і забезпечують зручність і надійність у використанні. Бажаємо вам приємного користування!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядає гарно як і на фото на сайті.
Прийшло швидко, акційна цена, покупкою задоволений- Достоинства:
- Компактність, легкість, ціна на момент покупки
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS530B. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Лёгкая и удобная.
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS530B та ви отримали зручність у користуванні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший товар по адекватній ціні
- Достоинства:
- Класна штука
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Дарія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS530B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна підставка, нічого зайвого.
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість підставки OfficePro LS530B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна і мінімалістична підставка. Під ноутбук 14.5 дюймів ідеально стала.
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість підставки OfficePro LS530B та її дизайн. Чудово, що підставка підійшла для вашого ноутбука. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
- Достоинства:
- Зручна складна
- Недостатки:
- Резинка трохи повзе, клей дивний, але роботі не заважає. Взяв 2 шт.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні підставкою OfficePro LS530B. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Анастасія З***Продавец: Rozetka
Підставка чудова, рекомендую!!
Тестувала на двох ноутбуках різних розмірів (14" і 16"), обидва трималися міцно і надійно.
На столі не сковзить, а також має зручний кут нахилу - екран на зручній висоті і руки не втомлюються друкувати на клавіатурі=)- Достоинства:
- Легка, компактна, складається, має зі всіх сторін гумові наліпки від сковзіння
- Недостатки:
- Немає:)
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Роман К***Продавец: Rozetka
Задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Можна скласти і взяти з собою в рюкзак, легка і міцна, не скользить, гарно виглядає.
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка для ноутбука OfficePro LS530B підійшла вам та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.