Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Вертикальная подставка для ноутбука OfficePro LS580B Aluminum alloy Black

Оценка пользователей 4.6/5
  • Микола К***

коли постійно береш і ставиш ноут - високий ризик подряпати його, тому що стінки тримача зверзу нічим не покриті. і щоб ноут тримавсь вони стоять вузько і коли ставиш ноут високий ризик його поцарапати.

Достоинства:
    гарно тримає ноут
    Недостатки:
    резинові проставки не покривають голий метал зверху

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок щодо використання тримача. Нам дуже шкода, що наш продукт викликав у вас негативні емоції та спровокував хвилювання за збереження пристрою. Ми обов'язково передамо ваше зауваження до виробничого відділу, щоб покращити конструкцію захисних проставок у майбутньому та зробити користування повністю безпечним. Разом з тим, ми раді, що ви оцінили надійність фіксації ноутбука. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Клієнт

Якісний та стильний гаджет, дещо розчарований, що не зменшується до товщини MacBook MacBook Air M2, навіть у товстому чохлі. Жаль втраченого часу

Достоинства:
    Дещо завеликий для MacBook Air M2

Вітаємо! Приємно чути, що ви оцінили якість матеріалів і стильний вигляд підставки. Алюмінієвий корпус дійсно виглядає солідно та добре поєднується з технікою.
      Водночас шкода, що регулювання ширини не дозволило достатньо зменшити слот під габарити MacBook Air M2 — навіть з урахуванням чохла. Для вертикальних підставок це критичний момент, адже фіксація має бути щільною без люфту.
      Ваш коментар буде корисним для власників тонких ноутбуків, які розраховують на максимально вузький діапазон регулювання З повагою, OfficePro!

• Олена Я***

Якісна підставка

Достоинства:
    Важка
    Недостатки:
    Не було шестигранника в комплекті (

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Тарас Б***

Мені сподобалось. Взяв 2

Добрий день, Тарас! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олена Я***

Добрий день, чи були шестигранники в комплекті? В мене немає, не знаю, чим відкрутити...

• Андрій П***

Дуже корисна річ. Якісна і красива

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Максим П***

Топ за свої кошти

Достоинства:
    Компактність

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олексій О***

Працює добре, ноут на 16 дюймів тримає і не шатається

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Роман Я***

зручно комфортно

Добрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Едуард Ч***

Прикольна річ. Раджу до покупки. Тільки майте на увазі, що через "особливості" деяких ноутбуків у них може вигинатися кришка від цієї підставки. Особисто у мене так і є, але це не є проблемою саме підставки.

Достоинства:
    Якісні матеріали, впевнено стоїть на столі
    Недостатки:
    Трохи криво поклеєна нижня силіконова смужка, на яку опирається вся вага ноутбука, але це не критично

Добрий день, Едуард! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!

• Георгій

Очень удобная штука. Экономит кучу места на рабочем столе и довольно легко подгоняется по ширине вашего ноутбука.

• Віталій

Гарна якість

Достоинства:
    Тримає добре. Покращилось охолодження ігрового ноутбука. Економить місце

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість підставки для ноутбука OfficePro LS580B та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• Богдан

Якісна підставка.
    Приємно вразила вага.

Доброго дня, Богдан! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS580B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Олексій Б***

Зручна, якісна підставка

Доброго дня, Олексій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка для ноутбука OfficePro LS580B та її якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Максим

Класна підставка. Мій 17-дюймовий 2кг ноут Lenovo тримає добре. Від хитання стола ноут точно не перекинеться. Досить широка можливість регулювання для потрібної товщини ноута. Регулювання відбувається підкручуванням чотирьох болтів, шестигранна викрутка в комплекті. Всередині наклеєні м'які підкладки, тож ноут не подряпається. Ідеальний варіант підставки, якщо використовувати Зовнішній монітор і периферію.

Достоинства:
    Стійкість, зручність, зовнішній вигляд

Доброго дня, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS580B та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• Віталій

Чудова бюджетна підставка
    Якість на висоті

Достоинства:
    Дизайн, ціна, якість
    Недостатки:
    Трішки завелике лого, але не критично, можна розвернути його в іншу сторону

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались якість та дизайн підставки OfficePro LS580B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Максим

Ваше робоче місце виглядає дуже круто!