- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все хорошо!
- Недостатки:
- Нет ключа регулировки
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна підставка, якісно зроблена. Брав для MacBook Air M1 - зовсім трохи завелика для неї, але нічого критичного. Рекомендую до покупки.
- МихаилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна річ для тих у кого мало місця на столі
- Достоинства:
- Гвинти за конструкцією не можуть царапати стіл а-пріорі
- Недостатки:
- Немає прорезиних поверхонь у бічних слотах. І з них планшет може впасти якщо ноут посередині стоїть. Телефон норм тримається
- Лада Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прям сподобалось, не думала, що така зручна штука. Тепер домашній ноут має безпечне місце.
Не хитається, не царапає, добре тримає, корпус тяжкий- Достоинства:
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як на фото ні більше не менше, товаром задоволений
- Достоинства:
- Приємний матеріал
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После некоторых раздумий - нашел еще один вариант применения для этой подставки - см .фото (и заказал их еще)
Плюсы - кроме того, что так оно лучше смотрится, подобная установка обеспечивает намного лучшее охлаждение такого свича.
(родных подставок у этого зухеля не было в принципе, у д-линков она есть, но пластиковая и неустойчивая. А тут можно и за провод случайно дернуть - и ничего плохого не случится :)- Достоинства:
- Постоянно нахожу новые
- Недостатки:
- не бесплатно
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поскольку сегодня был куплен второй эеземпляр это изделия - пишу второй отзыв :)
Просто добавляю фото.- Достоинства:
- Универсальная подставка
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Изделие покупалось для установки и крепления электронных часов (плоские без подставки)
По ходу дела выснилось, что это идеальное место для размещения и хранения смартфона (имел возможность сравнить держатели для смартфонов разных типов, начиная от простой икеевской дощечки с прорезями и до сложных подъемно-поворотных конструкций).
Ну и во вторых = это просто красиво :)- Достоинства:
- Отлично подходит для смартфона
- Филипп Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна піставка для організації робочого місця
- Достоинства:
- Виготовлено якісно, гвинти регулювання до речі також гарної якості думав що вони будуть одноразові
- Недостатки:
- поки не помітив
Представник постачальникаДобрий день, Филип! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Антон Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю кілька різних підставок для ноутбуків цієї фірми, на жоден з них не мав нарікань. Ще й за такі гроші.
- Достоинства:
- Легко регулюєтся, дуже стабільний, гарні ущільнювачі проти скользіння та для убезпечення техніки від подряпин
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ЗурабОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Конструкція проста і якісна.
Я купив, а потім зрозумів, що мені потрібна часто веб камера для онлайн переговорів. Тому мені не підходить варіант, коли ноутбук повністю складений. Якщо вам також важливо, відкривати ноутбук для онлайн включень, то врахуйте це.- Достоинства:
- Гарно, надійно. Можна розширяти чи звужувати під різну товщину ноутбука.
- Недостатки:
- Силіконові наліпки є лише в центральному відсіку. Тобто, бокові, уже не ОК для розміщення девайсів.
Представник постачальникаДобрий день, Зураб! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
регулируется, качественно, взял для макбук про м1
- Достоинства:
- идеально
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша, якісна підставка, але нажаль мінімальна відстань регулювання, не дозволяє закріпити Macbook air m2
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Ми постійно працюємо над удосконаленням товарів та сподіваємось надалі будемо радувати вас. Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
З повагою, OfficePro!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав по акційній ціні. Якість і ціна хороші.
- Достоинства:
- Хороша підставка.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість підставки OfficePro LS580S. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.
З повагою, OfficePro!