- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ідеально, за свою ціну найкращий вибір
Монітор 27 дюймів тримає дуже добре, і відчувається ще великий запас міцності
Суб'єктивно, але вигляд дуже лаконічний та красивий, і виглядає не дешево, як аналоги за таку ціну
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Богдан-іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв під Samsung Odyssey G5 32". Збірка та установка не були проблемними: закрутив на довгі гвинти з широкими шайбами, сіло мертво. За свою ціну — топ, 12 кг навантаження дають солідний запас під майбутній апгрейд.
- Достоинства:
- Ціна, запас міцності
- Недостатки:
- Не виявив
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість чудова
- Достоинства:
- Все регулюється,легко складається
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кронштейн доволі добротний. Витримав монітор в 10 кг спокійно, додатково налаштував і тепер фіксується в любому положенні. Дизайн дуже сподобався, лаконічний та строгий. Час покаже як буде тримати, але перше враження чудове
- Достоинства:
- Витримує заявлену вагу, дизайн, легке налаштування
- Недостатки:
- Немає, час покаже
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не знаю як тут працює регулювання глибини монітор назад просто не рухається і єдине що я знайшов це розвернути боком и монітор повернути, але це дуже обмежена "глибина"
- Достоинства:
- Міцний, простий у зборці,
- Недостатки:
- Регулювання за глибиною відсутнє або реалізовано дуже незручно
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!