- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
використовую вже більше більше 6 місяців, все чудово
інструкція інтуітивно зрозуміла, збирається дуже швидко та легко- Достоинства:
- виглядає естетично та приємно, тримає 2 монітора просто чудово
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підкажіть будь ласка, не можу зрушити з місця кріплення під монітор. Я так розумію воно повинно було крутитись для налаштування положення монітору, але у мене воно як монолітне (гвинт що всередині циліндру викручував, але воно все одно не рухається і не крутиться
- Достоинства:
- З виду дуже достойний за свої гроші
- Недостатки:
- Не можу розібратись чому не крутиться кріплення монітору до кронштейну
Представник постачальникаДоброго дня. Напишіть, будь ласка, у наш чат підтримки за посиланням-ссылка
- Цветков Я***
Підкажіть, чи розповіла їхня служба підтримки вам як це кріплення відкрутити? Я зіткнувся з тією ж проблемою у себе
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна підставка, використовую для двох 27 дюймових екранів, відчувається надійно.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
швидке встановлення, гарно виглядає, для такої ціни дуже гарна якість, рекомендую
- Достоинства:
- гарне виконання, легке встановлення, дуже вигідна ціна
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже тиждень, дуже класна річ для роботи. Два монітори тримає відмінно, нічого не хитається. Білий колір додає легкості, добре поєднується з меблями. Механізм плавний, можна виставити екрани під будь-яким кутом. Монтаж зайняв хвилин 20, все інтуїтивно зрозуміло. Для роботи з документами та монтажу відео тепер просто знахідка.
- Достоинства:
- економія місця, зручне регулювання, гарний вигляд
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороше кріплення, легке в користуванні. З встановленням жодних проблем. Варто зазначити що з таким кріпленням у вас не вийде підсунути стіл під саму стіну.
- Достоинства:
- Зручний, класний дизайн.
- Недостатки:
- Потребує місця за столом.
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олександр Д***
А що заважає розвернути конструкцію паралельно (вздовж) кромки столу?
І тоді і монітор троххи відсунеться до стіни і місце за столом не буде зайнято ... - Дмитро
Вітаю
А хіба неможна повернути нижню частину до стіни і тоді можно стіл під стіну задвинути. Просто планую придбати цей кронштейн, з місцем обмеження, тому і питаю. На фото зазначеної кут повороту основи 130 градусів