- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Магнит слабоватый и большой, поэтому часто не центруется и не попадаю айфоном 16 про макс на него сходу. Ну и как бы я не затягивал головку, она все равно двигается. Можно мириться с минусами.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Все чудово
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
На цей тримач не вистачає ще зірочок.
Прям дуже круто зроблений.
Метал виглядає дорого, продумано все до дрібниць. При оберті прикольно клацає - оргазм для вух )
Магніт крепкий. Сам тримач досить важкий. Шестигранний ключик в комплекті не як у багатьох девайсів просто в пакетику, а знизу в дні зроблена ніша для нього. Обертається, випрямляється, фіксується без жодних люфтів як дороге авто )- Достоинства:
- Солідний, якісно зроблений
- Недостатки:
- Немає жодних
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Чудова підставка, гарна якість, все регулюється і фіксується, телефон з MagSafe тримає досить міцно. Радий, що вибрав саме цю :)
- Николай Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Лучший товар который я видел пока еще , стойкость , держит , в комплекте есть магнит .
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Возможно чтобы нижняя часть крепилась на двухсторонний скотч
- Антон З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Перевірив підставку коли забирав на розетці, з підставкою усе було гаразд. Зараз користуюся і вона перевершила очікування. Дуже кайфова! Телефон iphone 17 pro тримає чудово. Підставкою дуже задовлений!
- Достоинства:
- Конструкція, метал, тримає телефон
- Недостатки:
- Немає.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Можливо, мені попався бракований екземпляр, але він зовсім не тримає телефон. Ані з комплектним металевим кільцем під чохлом, ані з більшою металевою пластинкою від автомобільного тримача. З тією ж металевою пластинкою телефон на магнітному тримачі в машині тримається відмінно, тому я думаю, що проблема з магнітом саме на цій підставці. Наче нормально виглядає, але оскільки цю підставку не можна було використовувати за призначенням, довелося її повернути.
- Достоинства:
- Гарно виглядає, хороша комплектація
- Недостатки:
- Не тримає телефон
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваше питання.Нам дуже шкода, що підставка не виправдала очікувань і виявилася незручною у використанні. Дійсно, у поодиноких випадках може траплятися виробничий брак, і ми розуміємо ваше рішення щодо повернення товару.
Просимо вибачення за доставлені незручності. Якщо у вас залишилися запитання або потрібна додаткова допомога, будь ласка, зв’яжіться з нами через офіційний сайт — ми завжди готові допомогти та проконсультувати.
Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
замовив одразу 2, і не помилився. дуже зручна підставка, регулюється на будь-яку позицію, яка вам потрібна. також якісний метал і магніт. рекомендую!
- Достоинства:
- якість, стійкість
Чудова річ, гарно тримає
- Достоинства:
- Приємний матеріал, гарній магніт
- Недостатки:
- Хотілося б трошки важчу основу мати, але не критично
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
16 pro тримає чітко
- Достоинства:
- Відповідає опису
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже якісна річ! Користуюся постійно з чохлом де є кільце для s24u, все чудово працює, стрілус також добре працює.
В комплекті є кільце на клейкій основі тому можна використати для будь-якого телефону. Рекомендую!- Достоинства:
- Якісь збірки.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все супер
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Товар не соответствует описанию. Производитель заявляет, что подставка универсальная и подходит для любого телефона, но это не так.
Сегодня забрал заказ и был разочарован - магнит не держит телефон с металическим кольцом под чехлом. Пробовал разные телефоны на андроиде - результат тот же.
Свою функцию не выполняет. Видимо, действительно подходит только для Айфонов с магсейф как уже тут писали. Буду делать возврат.
Рекомендую производителю скорректировать описание товара, чтобы не вводить покупателей в заблуждение.- Достоинства:
- Не могу сказать не пользовался
- Недостатки:
- Не держит телефон, подставка больше для Айфонов.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Максим
Дуже дивно. В мене звичайний чохол з кільцем з тильної сторони і все чудово тримається.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якісна підставка, треба була саме така , що має магсейф магніт і не заряджає, важкенька , класно з низу сховали ключик )
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Підставка просто топ. Мінімалістичний дизайн, стильний вигляд і реально якісні матеріали - алюміній не просто для галочки. Телефон тримає чітко, магніт потужний, нічого не люфтить. Ідеально вписалась у мій стіл. Мінусів не знайшов, хіба що шкода, що не купив раніше.
- Достоинства:
- Мінімалізм. Стиль. Якість матеріалу
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Виглядає краще ніж очікував, підтягнув кріплення комплектним ключиком і все, магніт тримає добре мій 15 про макс
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Ніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудовий функціонал
Представник постачальникаДобрий день, Ніна! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Щоб сказати що геть погано то ні, але метал на дотик неприємний. Шарніри якісь перекошені, зажимають не до кінця.
- Достоинства:
- На фото було краще
- Недостатки:
- 50/50 добре що хоч по акції
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Тимофій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
нормально
- Достоинства:
- все ок
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Тимофій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Шикарна підставка для s24 Ultra
- Достоинства:
- Метал, магніт, поворот на 360
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Сергей! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже пристойна підставка. Але слід враховувати, що це буде ідеальним варіантом для iPhone з магнітами MagSafe. Для всіх інших смартфонів є комплектне магнітне кільце, але є сумніви щодо надійності такого кріплення.
- Достоинства:
- Солідна металева конструкція, варіативність налаштувань ступенів свобод, комплектація.
- Недостатки:
- Невідповідність кольору в реальному житті, залишки обробки металу на круглій основі, якість металу на комплектній викрутці.
- Ивченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Полностью доволен покупкой! Держатель увесистый и устойчивый, что исключит случайные скольжения по поверхности, а шарниры позволяют закрепить телефон в любой удобном положении. Магнит очень хороший, телефон держится как в вертикальном, так и в горизонтальном положении, с лекостью удерживает 15 про макс. Покупкой доволен!
- Достоинства:
- Вес, материал, качество сборки, магнит
- Недостатки:
- Не обнаружены
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже зручна підставка
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Дарья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Iphone 14 pro max вообще не магнитися. Неодидала от розетки такой халтуры
Представник постачальникаДоброго дня, Дарья! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Іліан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Брав уцінену. Прийшла гарно упакована. Дууууже зручна, хочу купити ще 3 штуки щоб поставити на усі столи, збираєм гроші усім селом :)
Якість дуже хороша, вартує своїх грошей.
Дуже хороший магніт, особливо якщо ви магнітите саме айфон. Телефони з *металевими* наліпками, тримає гірше.- Достоинства:
- Зручність. Виконання. Якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Іліан! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!
- Назар В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хорошая подставка, пришла плотно упакована, ничего лишнего!)
- Достоинства:
- Все ОК
- ixibit
надішліть будь ласка сюди фото вашої підставки.
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась та підійшла підставка OfficePro MS760G. Бажаємо гарного досвіду у користуванні та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- Cвітлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Вже днів 10 користуюсь. Дуже звикла, класна та потрібна штучка для робочого столу.
- Достоинства:
- СУпер
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні підставкою OfficePro MS760S. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Думал нужно или нет, но в процессе уже понял, что вещь не занимает много места, а при этом удобства на все деньги точно) Рекомендую однозначно
- Достоинства:
- 5!
- Недостатки:
- не заметил
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність з підставкою OfficePro MS760S та можете її рекомендувати. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Ідеальна для робочого простору. Виконана міцно й стильно вигляда!)
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка для смартфона OfficePro MS760S. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.
- Євген Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарна підставка, довго думав якого кольору замовляти і розглядав багато варіантів, але ціна на розетці була приємною, тому після перегляну відео замовив. Під час отримання та огляду, почав витікати клей. Переглянувши і зрозумівши, що даного кольору вже не має, я прийшов до висновків, що чи Розетка перед видачею не переглядає товар чи хтось повернув брак, але так і не вдалось зрозуміти, що це був за клей... Довелось відмовлятись і повертати. У фіналі замовив у іншому магазині. Будьте уважні та відповідно перевіряйте, щоб не бути розчарованим, як це трапилось у моїй ситуації! Фото з клеєм прикріплюю.
- Достоинства:
- Гарна підставка @Aleks_tech_ua окрема подяка за відео, воно як раз змусило і розглянути цю підставку виробника. Відео можете переглянути воно є у закріпленнях та огляду саме цього товару
- Недостатки:
- Під час огляду товару, почав витікати клей і щось не зрозуміле, вимушений був відпомитись від товару і замовити в другому місті
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Олександр М***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Підставка впевнено тримає телефон, в якого є magsafe, легко знімається, знизу є шестиграник, щоб була можливість регулювати жорсткість нахилу та повороту, на столі виглядає презентабельно. Для мене головне щоб телефон не хитався під час користування на підставці і цей тримач з цим справляється. Єдине про що шкодую, що не дізнався про неї раніше.
- Достоинства:
- важка, регулюється, по столу не ковзає, тримає добре телефон
- Недостатки:
- якість обробки алюмінію могла б бути краще 9 з 10
- Андрій Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудова підставка для 16 про Макс. Важка. Телефон тримається міцно. Комфортна в користуванні.
- Ивченко А***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отличное качество! Сам держатель увесистый, что обеспечит надежную фиксацию на любой поверхности. Отлично держим 15 про Макс как в вертикальном так и в горизонтальном положении. Покупкой доволен.
- Достоинства:
- Вес, материал, сила магнита
- Недостатки:
- Не обнаружены