Отзывы покупателей о Стол с электрорегулировкой высоты Officepro ODE670B

Код:  420350907
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60

Стіл за свої кошти-ТОП!!! Регулювання робе тихо(як на мене),та плавно.Після збірки не скрипить,не люфтить

P.S Збирав сам(але раджу,щоб було 2 людини при зборці).

Недостатки:
    Не виявлено.
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60

В цілому все гуд і ок. Але далеко до іделу нажаль. Також не підійде до акуратистів - бо поверхня аномально марка) до речі чим її можна протирати?

Достоинства:
    топ бо на знижці
    Недостатки:
    панелі стільниці потерті. одна з ніжок люфтить на на зєднанні.

Доброго дня, Максим! Вдячні за ваш відгук. Рекомендуємо протирати стіл вологою ганчіркою. У випадку критичної ситуації з ніжкою, бренд Officepro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60

Стіл дуже якісний,не дивлячись на низьку ціну.Працює тихо.Доставили без проблем в зазначений термін.Без фізичних пощкоджень

Достоинства:
    Висока якість матеріалу.
    Недостатки:

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався стіл Officepro ODE670B та якість його матеріалів. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Василь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60

Стіл повністю підтвердив мої очікування, зручний в користуванні. Але приїхав із невеликими подряпинами, що зіпсувало загальне враження і тепер має гірше естетичний ефект.

Достоинства:
    Не шумний, легкий в збірці, гарна комплектація.
    Недостатки:
    Приїхав із подряпинами на панелі керування і має подряпини на корпусі.

Доброго дня, Василь! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась комплектація столу Officepro ODE670B. Для вирішення вашої ситуації, бренд Officepro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Впевненні надалі ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.

• Иван И***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60

Купили для моеі дружині, бо працює віддалено і вже багато років за столом сидячи. Що отримали? Отримала можливість працювати стоячи, що дуже добре розрузило поперек та дозаоляе попрацювати іншим мязам. На жаль 8-9 годин сидячої роботи не можуть компенсувати півчасові прогулянки після роботи. Тому такий девайс раджу, та цим товаром задоволений, ось вже 3 місяці.

Достоинства:
    Гарний стіл для тих хто багато працює, або вже мае якісь проблемі з хребтом чи шиею.
    Недостатки:
    З недолікив тільки те, що треба для збірки крапля мастила, якої в комплекті нема.

Доброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшов стіл Officepro ODE670B та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Влад Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 60

найкраща фасовка елементів для збірки, усі деталі промарковані, збирати було одним цілковитим задоволенням

Достоинства:
    електрорегулювання працює плавно і акуратно, цілком виправдав очікування
    Недостатки:

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась збірка столу Officepro ODE670B та він відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.