Отзывы покупателей о Приставной мобильный столик с регулировкой высоты Officepro ODM366W White

Оценка пользователей 4.68/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Дуже гарна і зручна. Працює більше року, все ок.

Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Отличная покупка, спасибо производителю.

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Дуже гарний і мобільний стіл. Прийшов в упаковці. Збирається легко. Все працює. Місця для ноутбука хватає. Можно використовувати як стіл для їжі і т.д. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручний.
    Недостатки:
    Не має.

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олена

Свої функції виконує на 100%

Достоинства:
    Дуже зручний мобільний столік
    Недостатки:

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Чудовий стіл, все подобається, легко зібрав.

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Антон Г***

Зручний, надійний

Добрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Вчора отримав столик. Швидко і просто збирається, легке регулювання висоти. Дуже сподобався колір столешні під дерево.

Достоинства:
    Легка збірка, колір столешні dark wood, і взагалі зовнішній вигляд столику
    Недостатки:
    Хотілось щоб мінімальний діапазон був ще трішки нижчий, але це вже мої забаганки - мінімальна висота, все як і було в характеристиках, 64 см.

Добрий день, Віктор! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

На стільниці скол - який замазали маркером ( рекомендую ОБОВʼЯЗКОВО переглядати товар в пункті видачі)

Достоинства:
    Гарна модель
    Недостатки:
    ПРОДАВЕЦЬ ЗАМАЗУЄТЬСЯ СКОЛИ МАРКЕРОМ!

Доброго дня, Ольга! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Чудовий стіл з невеликими недоліками, приходить в стані - прикрутити 4 гвинтів в нозі 6 в стільниці. На стільниці поміщається ноутбук і миша. Стоячи можна перед ним працювати не вводячи текст, бо тягнутися далеченько. Пласка нога залазить майже під будь-який диван.

Достоинства:
    Компактний, має великий діапазон регулювання.
    Недостатки:
    Колесики - вони є, але якість "так собі" під час руху інколи заїдають в одному положенні, в результаті ними шоркаєш підлогу. Немає можливості примусово заблокувати ці колесики.

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Константин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Стіл супер , зібрав за 5 хвилин , те що мені було потрібно, бо постійно сидячи мені важко працювати , а так підняв і можна працювати стоячи коли хребет вже ноє від болю. Газ ліфт на перший погляд надійний.

Достоинства:
    Можно сидячи працювати , можна стоячи
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день, Костянтин! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Отличный столик, всё как в описании, сборка 10 мин., красивый, качественный. Рекомендую

Достоинства:
    Стильный, качественный
    Недостатки:

Добрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Гарний столик, тим більше за ці кошти. Майже не люфтить, з ноутбуком на ньому дійсно можна працювати і сидячи, і лежачи. Збирається за 10 хв неквапом: 8 шурупів і шестигранник в комплекті.

Недостатки:

Добрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Столик пришел быстро. Все целое кроме столешницы. За такую цену можно было столешницу положить нормальную а не замазывать парафином и маркером. На стыке кромки неаккуратный срез и сколы з двух сторон. Подстаканник - тупо пластик на голом дсп без клея или кромки и он выпадает- его нужно фиксировать на дсп клеем самому и защищать от попадания влаги силиконом.

Достоинства:
    Хороший метал и покраска, хорошая упаковка, качественный метал , удобный механизм и размеры
    Недостатки:
    Столешница, некачественный контроль за качеством за такую цену

Доброго дня, Вікторія! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Столик супер! Запакований був гарно, щоб запобігти пошкодженням, збирається дуже легко. Колеса вільно рухаються навіть по ковдрі, легко регулюється висота. Виглядає, як на фото.

Недостатки:

Добрий день, Марія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Иванна

Крутой столик. Цвет и практичность. При выборе учитывайте размер

Достоинства:
    Функциональность
    Недостатки:
    Немного бы длину больше

Добрий день, Іванна! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Костянтин Ф***

• Євген В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Дуже чудовий стіл у міні форматі! Можна відрегулювати висоту, дуже компактний, є отвір для стаканів, можна і комп'ютер поставити і поїсти ) Комп в мене Lenovo legion 17 дюймів, тобто повноформатний великий лєптоп, і він чудово влазить і залишається ще місце щоб покласти килимок та мишку. Збирається за допомогою шести граного ключа за пʼять хвилин

Достоинства:
    За свої гроші дуже чудова річ
    Недостатки:
    Не знайшов

Доброго дня, Євген! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що габарити столу Officepro ODM366W підійшли для вас та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Антон Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Сподобався колір стола, відсутність зайвих написів.
    Стіл стійкий. не прогинається. Для роботи за ноутбуком місця цілком достатньо. Але для миші краще покласти килимок.
    Газліфт досить потужний й треба докласти зусилля, щоб опустити стіл. Вважаю це перевагою.
    Дівчина дуже задоволена. Їй зручно працювати як сидячи, так й стоячи (зріст 146 см). Навіть й мені, хоча мій зріст - 182 см.

Достоинства:
    Якість, зручність, зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Коробка без ручки. Незручно цю бандуру нести) Через кілометр 7кг здаються усіма 17ма)

Доброго дня, Антон! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість мобільного столика Officepro ODM366W. Чудово, що ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темное дерево. Глубина: 40

Дуже гарний і зручний столик, якісні матеріали.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, якість матеріалів, зручність
    Недостатки:

Доброго дня, Анна! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мобільний столик Officepro ODM366B та його якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.