- Михайло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний, але іноді розкручується, але це звичайний робочий момент
- Достоинства:
- Зручність і функціональність
- Недостатки:
- Не знаю
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через какое-то время перестает четко держать вес микрофона и нужно постоянно подкручивать или искать положение в котором не будет падать
- Достоинства:
- Красивый дизайн. тонкий
- Недостатки:
- Через какое-то время перестает четко держать вес микрофона
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися досвідом використання пантографа OfficePro SA085. Нам приємно, що ви відзначили його дизайн та компактність — саме тонкий профіль і акуратний вигляд є одними з ключових переваг цієї моделі.
Щодо утримання ваги мікрофона: з часом при активному використанні може знадобитися додаткове регулювання натягу шарнірів — це стандартна практика для більшості пантографів такого типу. Водночас ми передамо ваше зауваження команді контролю якості для додаткового аналізу, щоб і надалі покращувати стабільність фіксації.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!
- Михайло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
приємний вигляд, приємна ціна, але з часом розкручуються болти і потрібно затягувати знову. В мене мікрофон Maono PD200X - тримає чудово!
- Достоинства:
- недорогий, приємний вигляд
- Недостатки:
- швидко розкручуються болти
- Кирилл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не держит микрофон rode nt1 signature, даже паук его не держит... возможно брак, возможно нет, буду возвращать, взамен заказал OfficePro SA130, надеюсь будет лучше.
- Достоинства:
- Стильный, хорошо держится на столе
- Недостатки:
- Не держит микрофон
- Кирилл Д***
Заказал новый OfficePro SA130, потому что у этого провисание в центре, где он вообще не держит микрофон, прихожу сдать обратно, и мне говорят, что у него царапины где нужно крутить шестигранником, и принять не могут. Причем очень странно, я пытался регулировать только нижний и средний шестигранник, на конце который держит сам микрофон, я вообще не крутил, а он исцарапан полностью, т.е. интересно получается, сами же на складе царапают, а в случае чего возвращать не хотят, что случилось с сервисом?
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Кирилл Д***
Через тп розетки вернул, купил на замену OfficePro SA130, который в разы лучше, приятный плавный ход, кабель менеджмент, головка микрофона крутится на 360 градусов, вообщем шик, разница 700 грн, берите этот не пожалеете.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний, все регулюється, якісний
- Достоинства:
- Якість, ціна
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я очень придирчивый, и за эту цену он на удивление надежный, не шаткий, крепление к столу очень прочно держится.
Намного лучше чем классические стойки с пружинами, с которых я и перешел.
Регулирование позволяет использовать микрофон как с нижнего так и с верхнего положения.
С микрофонами AKG ARA и Fifine AM8 прекрасно себя чувствует.
Можно брать.- Достоинства:
- Цена, надежность
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Анатолій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже сподобався і виглядає топ надійний РЕКОМЕНДУЮ
- Достоинства:
- Дуже якісний виконаний з алюмінію всі деталі стильний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Анатолій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахливий товар, різьба на якому саме повинен триматись мікрофон тупо прокручується
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядає дуже круто — дизайн сучасний і якісний. Заявлені характеристики щодо ваги повністю відповідають дійсності. Загалом покупкою задоволений)
- Достоинства:
- надійність, легко збирати, ціна, дизайн
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший і класний, добре тримає мікрофон, немає люфту і не шумить. Придбав для мікрофону fifine 699b. В комплекті були також кабельні стяжки для кріплення кабелю до ніжки пантографа.
- Достоинства:
- Якість, ціна, зручність
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Борис! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший пантограф. Приятно выглядит и удобно крепиться.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не обнаружил
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому якість дуже файна. Виглядає потужно. Але мені для повної фіксації, довелось сильно затягувати коліна. Тобто це виключає факт підлаштування його в процесі експлуатації, що трохи зіпсувало враження. Мікрофон Logitech Yeti GX.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Фіксація
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасно тримає мікрофон, брав для Fifine 669b.
Представник постачальникаДобрий день, Борис ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
думал что в комплекте будет адаптер для микрофона hyperx но его нет, и нужно дозаказывать теперь, этим немного расстроен, а так все хорошо, будем тестить как будет адаптер
- Достоинства:
- приятный удобный
- Недостатки:
- думал что в комплекте будет адаптер для микрофона hyperx
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пантограф металічний, компактний, тонкий і дуже міцний, задоволений повністю
- Достоинства:
- Ціна, зовнішній вигляд і матеріали
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Переписую відгук, в мікрофоні хайпер ікс в комплекті йшло кріплення до цього штативу, все ок дякую!
- Достоинства:
- Ок
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Павел В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер пантограф , ідеально підійшов до мікрофона fifine. Але треба тугіше підтягувати шестигранним ключем фіксатори для тугішого ходу .
- Достоинства:
- Мінімалізм дизайну , практичний і універсальний , міцне кріплення за стіл
- Недостатки:
- Він розрахован під різні столи і там де я спочатку хотів його закріпити але заважала довга закрутка кріплення за стіл бо там мало місця , але в іншому місці прям добре тримається
Представник постачальникаДобрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можна сказати, перший пантограф, якість хороша, весь корпус та основа з металу. Відмінно тримає мікрофон Takstar SM-8B 2nd (близько 400г), заявлений 1кг думаю теж може витримати, але можна зірвати різьбу на болтах, тому його оптимальне навантаження десь 600г.
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Недостатки:
- Немає кабель-каналу
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не тримає Shure SM7b
- Достоинства:
- Не тримає Shure SM7b
- Недостатки:
- Не тримає Shure SM7b
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" Ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний пантограф, є можливість налаштувати тугість з'єднань, а також зробити граний кейбл менеджмент
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні пантографом OfficePro SA085. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удачная покупка которой очень доволен!
- Достоинства:
- Удобная и практичная
- Недостатки:
- Не заметил
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви задоволені пантографом OfficePro SA085 та він відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Потап М***Продавец: Rozetka
норм
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДоброго дня, Потам! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що пантограф OfficePro SA085 відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.