- НатаПродавец: Rozetka
Користуюсь вже пів року, добре тримає ноут 15,6». Якість чудова. Виглядає класно
- Достоинства:
- Жорстка, тримає ноут
Представник постачальникаДобрий день, Наталія! Вдячні вам за відгук та вибір OfficePro! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, OfficePro!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядає потужно, стійка, доволі важка, для регулювання нахилу треба трохи прикласти зусиль
- Достоинства:
- Стійка, гарно виглядає
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Назар Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороша якісна підставка, на столі не скользить, зі своїми обовязками справляжться на всі 100%
- Достоинства:
- доволі якісна
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що якість підставки для ноутбука OfficePro LS113S сподобалась вам. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.
- Євгеній А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
виглядає непогано, доволі важка, тримає міцно, нічого не хитається. трохи важко міняти кути нахилу. в цілому задоволені. рекомендую.
- Достоинства:
- вага, дизайн, міцність
- Недостатки:
- важко міняти кут
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Вдячні за ваш відгук. Ми уже раді, що вам сподобалась якість підставки OfficePro LS113S. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні та сподіваємось надалі будемо радувати вас.
З повагою, OfficePro!- Владимир Б***
А не могли бы вы ответить на вопрос, который я оставил сегодня в разделе вопросов?
- Антон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута підставка! Без проблем тримає ноут вагою майже 3кг. За бажанням можна підтягнути гайки і я думаю на ньому можна сидіти. Повністю аннодований алюміній.
- Достоинства:
- Якісь, повністю аннодований алюміній, дуже міцна, вигляд.
- Недостатки:
- Не співпали вентиляційні отвори з тими що на ноутбуці, вирішив підкладкою з пінки що йде в упаковці щоб трохи підняти ноут
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS113S та її якість. Бажаємо гарного досвіду у користуванні та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова підставка
- Достоинства:
- Матеріали, якість, надійність, стійкість (нічого не люфтить)
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Вдячні вам за відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, OfficePro!
- Петухов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.
Раджу.
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша підставка. Міцна, компактна і зручна. Для MacBook Pro 13" ідеально.
- Достоинства:
- Компактна, міцна, потужні кріплення.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Вдовиченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальна
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла підставка для ноутбука OfficePro LS113S. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, підставка добре регулюється в усіх напрямках. Дуже міцна, стоїть на столі впевнено. Дуже хороші матеріали. По акції ціна нормальна, без акції дорогувато
- Достоинства:
- Вигляд, якість матеріалів, габарити.
- Недостатки:
- Ціна, але по акції норм) Хотілося б чорний колір, але його не було по акції)
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS113S та якість її матеріалів. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Валерій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібна річ.
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла підставка OfficePro LS113S. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
- Софія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний, компактний, в міру гнучкий, не перегрівається. Тримає задану позицію дуже добре. Я в захваті від цієї підставки :)
- Достоинства:
- Матеріал
Представник постачальникаДоброго дня, Софія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні підставкою OfficePro LS113S. Чудово, що матеріали підставки відповідають вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається. Зручно. Є можливість вибру висоти та нахилу. Комп тримається надійно.
- Достоинства:
- Сучасний вигляд робочого місця. Допомагає екомити вільне місце на столі. Зручно працювати за компом.
- Недостатки:
- Поки немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS113S та ви відчули зручність. Бажаємо гарного досвіду та легкості у користуванні нашим товаром.
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ноут чітко непорушно стоїть. Згини достатньо тугі, будь-який ноут витримає
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ви отримуєте зручність у користування підставкою для ноутбука OfficePro LS113S. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення з нашим товаром.
- Михаил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка дуже якісна і повністю виправдала очікування за таку ціну
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка OfficePro LS113S сподобалась вам. Чудово, що ви якість підставки відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з задоволенням.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все дуже надійно
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що якість підставки для ноутбука OfficePro LS113S відповідає вашим очікуванням. Бажаємо зручності та гарного досвіду у користуванні нашим товаром.
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова алюмінієва підставка для ноутбука те, що треба!
- Достоинства:
- Металева, стійка, зручна.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за ваше питання.Ми дуже раді, що підставка для ноутбука OfficePro LS113S підійшла та її якість відповідає вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду у користуванні та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли замовив, побачив що вона тримає ноути до 16", але вона може тримати ноут 17", перевірено, не падає
- Достоинства:
- Гарно зроблено
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що підставка підійшла для вашого ноутбука. Користуйтесь з легкістю та зручністю. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Дмитрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому, підставкою задоволений. Але одразу як встановив ноут помітив невеликий перекіс верхньої пластини, в результаті чого ноут трошки нахилений вбік. В мене другий монітор і підставка стоїть боком, тому не повертав через цей брак. Але інколи дратує, тому майте на увазі.
Думав що вирівняється, але нічого подібного.
Другий момент - на картинці зображено як людина може друкувати без сторонньої клавіатури одразу на платформі. Так ось - це обман. Механізм не настільки тугий щоб спокійно працювати на ноутбуці, поклавши запястя на нього. Бо задня частина платформи одразу просідає. Мій макбук не важкий, але платформа не витримує активного друку одразу на ньому.
В цілому, якщо маєте окрему клавіатуру, мишку і ще додатковий монітор, то хороша платформа, найкраща з тих що були до цих пір.- Достоинства:
- Сталева конструкція, стійка, хороший дизайн
- Недостатки:
- Просідає при активному друці одразу на ноуті на платформі, трохи крива платформа
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що ви залишились задоволені підставкою OfficePro LS113S. Чудово, що дизайн та якість конструкції підставки відповідають вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший день використання, але одразу можна відмітити сильні сторони: на перший погляд дуже міцна конструкція, ніде немає люфтів, прогумовані поверхні.
Серед недоліків кинулось в очі:
- Брудна змазка на петлях, одразу запачкався коли спробував встановити необхідну висоту стійки
- Подекуди сколи (невеликі, але все ще присутні, я нарахував декілька)
- Нерівність конструкції - засмутило більше ніж попередні пункти. Верхня деталь трохи повернута відносно основи стійки. Не перфекціоніст, у роботі не заважатиме, але трохи зіпсувало враження.- Достоинства:
- Стійкість кріплення, відсутність будь-яких люфтів, якість матеріалів
- Недостатки:
- Нерівність конструкції, присутні сколи, змазка на петлях
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що стійкість кріплення та якість матеріалів підставки відповідають вашим очікуванням. У випадку якщо ситуація з нерівністю чи сколами є критичною зверніться, будь ласка, до сервісного центру OffiicePro, за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни замінять підставку на нову, відповідно до експертного рішення центру.
З повагою, OffiicePro!
- Мар'ян М***Продавец: Rozetka
Мала значний люфт в верхній частині, також мала перекос. В результаті не взяв її
Представник постачальникаДоброго дня, Мар'ян! Вдячні за ваш відгук. Ми постійно працюємо над покращенням якості нашого товару та сподіваємось надалі будемо радувати вас.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хитається на місці кріплення ніжки до нижньої платформи, коли ноутбук стоїть на столі, прям труситься монітор. Нижня платформа крутиться і вліво і вправо, і вертикально, бо шурупи не тримають ніжку повністю
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Хитається кріплення
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!