- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 41
Взуття — топ! Маю багато взуття цієї фірми. Зносити його дуже важко, і воно нічим не поступається більш іменитим брендам, хіба що ціною. Безпосередньо про ці кросівки: приїхали з сірою підошвою. Потрібно це виправити, тому що людина очікує на один варіант, а отримує, можливо, не той, що хотіла. Особисто мені з сірою підошвою навіть краще, ніж із білою. Рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Olang
- Недостатки:
- не виявив
- Михайло У***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 41
Гарний вигляд . Якість Хороша. Дихаючі . Довго носяться . Маю 2 Пари цієї моделі неможу зносити і ще купив третю Дуже задоволений . В цій моделі підошва Сіра не Біла приїхала але для мене це навіть краще бо менше буду її мити . І з Сірою підошвою вигляд теж прикольний. Рекомендую .
- Достоинства:
- Хороша Якість
- Недостатки:
- Ярослав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 42
Замовляв з білою підошвою, а отримав із сірою, в іншому все добре.
- Arina S***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 41
Товар отримали. Замовляли з білою підошвою, отримали із сірою. Тобто зовнішньо відрізняються від бажаних. І ця "дрібничка" псує враження від покупки. А взагалі - все добре.
- Лукьянов В***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 42
Meest с моей посылкой блуждал, но в итоге кроссовки я получил. Знаю этот бренд, поэтому с размером проблем не было. В этой модели для меня подъем не совсем удобный, но это индивидуально. Сами кроссовки очень нравятся. Дизайн без особых ярких элементов, классически сдержанно, как я и хотел.