- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 26
Вже є 2 пари гумових чобіт Old Com. Хорошої якості, не протікають. Сподіваюсь, що і ці будуть такі ж
- Достоинства:
- Якісні
Соответствие по подъему
Средний
Большемерит
+15°C
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 30
Сын с удовольствием носит, не натирают
- Достоинства:
- Не промокают и не стираются легко
- Недостатки:
- Не обнаружено
Широкая
Соответствует
- Рубанова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 26
Брала донці, їй подобається фіолетовий колір, зручні, не важкі, на ножку 17,3 є запас.
- Достоинства:
- Колір, ціна, якість.
+5°C
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 22
Сапожки отличные, очень понравились
- Достоинства:
- Удобные и яркие
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 24
Купила размер 23,по факту где-то 26 минимум. Как так можно указывать размер не пойму? Наше производство как всегда! Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Размер
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 24
на наш 24/25 подошли 21-22 эти сапожки, очень большемерят
- Достоинства:
- Недостатки:
- большемерят на 2 размера
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 32
Товар соответствует всем параметрам, цвет как на фото. Бюджетный вариант
- ИванПродавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 22
Сапожки качественные. Абсолютно отсутствует запах резины. Проверены лужами, ножки сухие. Поскольку в них нет теплой вставки, стоит одеть теплые носки. Размер 21-22 ~ 16.5 см
Большемерит
+10°C
- Юлия К***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 26
красивые плотные сапожки, брала дочке, ей они очень понравились. На ножке сидят хорошо, одеваем один носочек хлопковый или колготки. Воду не пропускают, плотная резина
- Достоинства:
- плотная резина, хорошее качество, красивы цвет ,удобные
+20°C
- Ирина З***Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 26
сапожки очень понравились, они плотные и не протекают. Доченька очень радуется, когда мы их одеваем и ходим по лужам.
Одеваю их на носочек доченьке и она с радостью их носит. По цвету они очень яркие , как на картинке и прочные.- Достоинства:
- плотные, не протекают, легкие, не дорогие
+10°C
- Елена Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 26
Рішення придбати гумові чоботи я прийняла цієї осені у вересні місяці, коли дощі буквально заливали наше місто. Вирішальним моментом став проливний дощ, коли я не могла навіть вийти з дому, щоб сходити в магазин. Калюжі текли рікою. Почала пошуки в інтернеті і натрапила на ці чобітки. Мені вони відразу сподобалися своїм забарвленням і я вирішила їх замовити. Тим більше маю вже парасольку схожою забарвлення))). Відмінне поєднання як на мене. Виміряла ногу, по розмірній сітці, мені підходив розмір 37-38 і в цей же день оформила замовлення. Спасибі цьому сайту спрацювали дуже оперативно: вже через 2 дня забрала їх на Новій Пошті. Забарвлення виявилася такою ж як на фотографії. Виглядають на нозі акуратно, можна одягати під джинси, лосини, спідницю і все, що завгодно. Матеріал якісний, воду не пропускає :). Легкі. Висота - до коліна. Запаху гуми немає взагалі.
Може на фото вони виглядають грубувато, але в житті - нормальні, зовсім не грубі. Дуже зручні. Як тільки отримала, як раз на наступний день була злива як з відра цілий день - пішла спеціально погуляти в них. Так так сподобалося що проходила в них 6 годин під проливним дощем. Калюжі були просто нереальні. Нормально, цілі, не пропускають. Повернулася додому з сухими ніжками.
Що хотілося б відзначити - на повну ногу буде важкувато одягати - в підйомі завузькі, а не широкі.
Миються ці гумові чоботи досить просто і швидко. Так, вони не утеплені, але на осінь під теплий носок - нормальні, а для більш холодної погоди планую придбати флісовий утеплювач.
Цими гумовими чобітьми залишилася дуже задоволена. Так, ношу не кожен день, але ось тепер дощова погода для мене не страшна.- Достоинства:
- Ціна, зовнішній вигляд, зручність, якість виконання
- АнастасияПродавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Размер: 32
есть ли 39й размер?
- СергейПродавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 22
запах ужасный, завоняли всю квартиру
голенища чересчур большие, как на взрослого человека- Недостатки:
- запах