Отзывы покупателей о Фонарь-брелок Olight i3E EOS Suspicious Clouds (23704824)

• Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Красный

Дуже якісні ліхтарі. Дякую!

Достоинства:
    Гарний на вигляд,якісний ліхтар. Дуже компактний,яскравий. Можна користуватись в дощ,або там де волого.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Дуже якісна і економна річ

Дякуємо за відгук!

• Ігор Н***

Суперовий малюк

Достоинства:
    Одна батарейка ААА
    Недостатки:
    -----

Дякуємо за відгук!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Синий

Дуже яскравий, враховуючи розміри, ліхтар. Ідеально підходить для носіння з ключами

Достоинства:
    Компактний, одна батарейка
  • Олег В***

……..

• Олег В***

Все супер

Достоинства:
    Потужний
  • Олексій Т***
  • Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

На мій погляд, якби стан "вимкнено" був у положенні ковпачка/лінзи "затягнуто до упору", а не "недо кручено", тоді ризику на випадкове вмикання було б меньше (нажаль, на положення "затягнуто" відвели стан "увімкнено").

Добре, що є можливість використовувати і ААА батарейки, і відповідні аккумулятори; проте не очікуйте, що останні можна заряджати прямо у ньому - не можна - все заради компактності.

А так, ліхтар дуже сподобався одразу, ще коли допомагав другу вічистити такий самий ліхтарик (попередню версію, багато років носив) від батарейки, що потікла. Як відремонтували той, я одразу ж замовив і собі аналогічний (вже навіть порадив його двом-трьом приятелям).

Словом, цей "наключник" дуже сподобався, породистий він такий :) вселяє довіру!

Достоинства:
    Компактний; зручний; на відчуття - дуже надійний; яскравості для побутових потреб - достатньо;
    Недостатки:
    підозрюю, що таки може вмикатися сам у кишені, а батарейки на довго ж не вистачить
  • Олексій

Чудовий мініатюрний ліхтарик.

Достоинства:
    Міцний металевий корпус, працює на одній ААА-батарейці, дає яскраве спрямоване світло
  • Вадим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Отличный фонарь, купил на бонусы. Всегда на связке клбчей, яркость отличная хватает батарейки на чуть больше часа где-то непрерывного свечения. В общем в своём сегменте то что нужно.

Достоинства:
    Маленький, лёгкий, яркий.
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Ліхтар дійсно дивує яскравістю, він яскравіше за спалах айфону 12.
    Освітлює кімнату.

Єдине що, я коли обирав неуважно читав, подумав що він на батарейці АА.

А так - дуже гарний і мініатюрний.

Достоинства:
    Яскравий, металевий, якісний, компактний, симпатичний.
    Недостатки:
    Поки не виявленно.
    Звертайте увагу що це ліхтар-брелок на ключі.
  • Тамара Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Потужний ліхтарик,не дивлячись на свій маленький розмір.
    Зроблений якісно.Рекомендую

Достоинства:
    Яскраво світить,компактний.
  • Тор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Можна використовувати як брелок, а можна як кулон - що мені особисто зручніше. Поширений формат джерела живлення ААА сильно полегшує життя в польових умовах.

Достоинства:
    Компактний, акуратно зроблений, потужний як для свого розміру, практичний формат елемента живлення (батарейка ААА вже в комплекті), виробник дає 5 років гарантії на товар.
    Недостатки:
    Ще б один режим з меншою потужністю але більшою екномією не завадив би. Можливо ціна.
  • Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Неймовірно компактний та при цьому потужний ліхтарик. Якісно зроблений та на перший погляд надійний.

Достоинства:
    Компактний, потужний, якісно зроблений
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Точно стоит своих денег. Всегда на связке с. ключами и доступен в нужный момент.

Достоинства:
    Крошечный, но удобный. Яркий свет. Батарейки ААА хватает надолго.
  • Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Отличный компактный фонарик. Составил хорошую компанию ключам.) Как для своих размеров, светит очень ярко. Рекомендую к приобретению. В работе ещё nitecore mt1a, но это уже другая ниша.

Достоинства:
    Космактность, яркость
    Недостатки:
    Для себя не нашёл.
  • Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Фонарик класний. Компактний, на звязці ключів взагалі відчувається як якийсь маленький брелок, світить для свого розміру достатньо яскраво, в темному підїзді все добре видно, всім рекомендую.

Достоинства:
    Дуже компактний, трохи більший за батарейку ААА.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

По яскравості не зважаючи на свій розмір можна використовувати як повноцінний ліхтарик

Достоинства:
    Яскравий, мініатюрний, AAA батарейка або ж акумулятор
  • Володимир Х***

Бімба. Яскравий, компактний, простий

• Ігор Г***

в радянськи часи у мене був ліхтарик на 3 батарейки типу D
    цей з однією ААА і розміром приблизно з неї - світить набагато крутіше
    він вартує кожної гривні, що ви за нього заплатите
    ліхтарик не виділяється ні вагою ні габаритами на звязці ключів

Достоинства:
    мініатюрність і потужність
    Недостатки:
    не має
  • Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Купив колись не в розетці дружині, водити дітей вночі із занять. Після цього вже два дітям купляв тут. Кожної гривні вартий цей ліхтарик. Компактний, яскравий - до порушення світломаскування, довго тримає від звичайної ААА, а на enellop так взагалі. Брати однозначно рекомендую!

Достоинства:
    компактний, яскравий, ААА
    Недостатки:
    діти граються поки батарейку не посадять.
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
    Достоинства:
    Гарно світить, маленький
  • Іван Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Коли вперше береш до рук, аж не віриться що ліхтарик розміров з пальчикову батарейку може так яскраво світити.
    Ношу як брилок з ключами від авто.

Достоинства:
    Габарити як у звичайної пальчикової батарейки.
    Ідеально для повсякденного використання.
    Olight як завжди браво!
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Удивляет качество света для такого маленького фонаря. Он даже меньше чем ожидал, а яркость света на высоком уровне. Из недостатков возможно только цена.

• Щуревский О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Фонарик отличный, светит очень хорошо. Особенно порадовал меня, когда я уронил его с высоты 2 метра, и он продолжил работать.
    Из минусов - слишком маленький, иногда не могу найти в какой карман положил. Нет регулировки яркости, если надо посветить в отверстие, то отблеск от стены так слепит, что нельзя рассмотреть что в отверстии или углублении.

Достоинства:
    Компактный, хорошо светит, надежный
    Недостатки:
    маленький, нет регулировки яркости
  • Александр Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Синий

Шикарное качество изготовления. Его размер и то как он светит - эти две его характеристики совершенно не укладываются в голове. Нежнейшая светотеневая граница. Изумительно яркий, но не напрягающий глаза свет. Жаль брал на подарок, теперь мучаюсь какую модель наключника "Olight" взять себе...

Достоинства:
    Да он просто великолепен!
    • Марк Л***

I3s купи, вполне себе вариант, 3 режима, 8 часов на 20лм, максимальный режим до 85лм. Ну или добавь и возьми, fenix e05, думаю он немного крепче (если верить обзорам), но олайт тоже хороший вариант, в комплекте коробка, средний режим тусклее, но гораздо дольше светит (второе для меня важнее). Ну хотя есть варианты и на литие, но как по мне формат батареек (или аккумуляторов) ааа более предпочтителен

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный

Як і інші ліхтарики з простими драйверами без стабілізації яскравості, висмоктує елемент живлення до ~1 В з поступовим згасанням, і це добре. Такі ліхтарики невибагливі, працюють і від батарейок, і від акумуляторів, причому батарейки можна доїдати після тих пристроїв, що на кількох елементах.

Вмикання/вимикання реалізовано просто й геніально: достатньо невеличкого повороту на відкручування (градусів десять), щоб обідок корпуса відійшов від кільцевої доріжки на платі драйвера, і, таким чином, контакт розірвався. У ліхтариках Inova, для порівняння, треба крутити ковпачок ззаду, це не так зручно і потребує значно більшого прокручування, ніж тут.

У характеристиках сказано, що заявлений час роботи — максимум 1 година. Насправді мається на увазі, вочевидь, істотна яскравість. У мене від повністю зарядженого акумулятора Eneloop 800 mAh (в дійсності навіть трохи більше, 817 mAh) ліхтарик в режимі 15-20 хв роботи з перервами 20-40 хв світив яскраво 45-50 хв (доки акумулятор тримав напругу вище 1,2 В), далі з падінням яскравості до стану ”місячної”, достатньої лише, щоб підсвітити собі під ноги чи в темній кімнаті, сумарно витягнув 150 хв (на цьому я просто припинив його мучити). В цьому й перевага простого драйвера без стабілізації, ліхтарик ”розтягує” залишки заряду, і ви все ще можете з його допомогою щось бачити, коли нема чим замінити посаджений елемент.

Достоинства:
    суцільні
    Недостатки:
    не бачу
    • Юрій Y***

Доповнення через півроку.

У мене він не як брелок, а окремо — в сумці або в задній кишені, а вдома на столі. Наключну роль забракував (підсвічувати замкову щілину і водночас прокручувати ключ, коли все це в одній зв’язці, все ж не надто зручно). Замок підсвічую (рано вранці на роботу, приватний сектор), і ліхтарик в тій же руці, що й ключ, але руку з ним можна віднімати від ключа, і це зовсім інша річ. Та я не про це.

Коли ліхтарик не на ключах, ним частіше користуєшся, і тоді, по-перше, раджу прив’язати йому хвостика (шнурок-петельку) на кілечко. У мене це невеличка чорна тасьма Nokia (до смартфона, лежала без діла), дуже стильно вийшло. Зі шнурком все кардинально міняється, варіанти використання ліхтарика збільшуються (в т.ч. завдяки його майже невагомості), а загубити його вже не боїшся. Можна засунути за вухо на кшталт олівця, шнурок як противага чи підстраховка, щоб ліхтарик тихо й непомітно не вислизнув (його майже не відчуваєш). Можна сміливо кинути його комусь, шанси впіймати значно вищі зі шнурком. Можна увімкненим підвішувати за петельку і т. д. З кишені не так легко йому випасти, шнурок за якір. Не треба дивитися на ліхтарик, чи тим боком взяв у руку, бо завдяки шнурку відчуваєш.

По-друге, коли починаєш користуватися регулярно, хочеться вмикати-вимикати однією рукою, не дивлячись, на автоматі, щоб не відволікатися на ліхтарик, а залишати увагу на тому, куди світиш. І тут особисто в мене раптом проявилася психомоторна проблема — у правій руці зручніше вимикати, а в лівій вмикати. Тобто, ніби легше крутити голівку ”від себе”. Причину проблеми я зрозумів, коли знайшов собі УФ ліхтарик майже точно в такому ж виконанні, як сабж, хоч і не Олайт, але з ним у комплекті йшла кліпса! Зверніть увагу на виточку в хвостовій частині ліхтарика, вона саме для кліпси. Так от, коли я переставив кліпсу з означеного УФ ліхтарика (Lightfe UV101, кому цікаво), ту мою психомоторну проблему як рукою зняло. Без кліпси складніше утримувати від прокручування маленький корпус ліхтарика (фактично стискаєте одним лише середнім пальцем) і одночасно пальцями обертати голівку ”на себе”. Тож раджу за нагоди, якщо знайдеться кліпса, обов’язково поставити.

Між іншим, у порівнянні з тим УФ ліхтариком можу тепер назвати ще один плюс Olight I3E EOS — його порівняну легкість прокручування голівки, оптимальну, я б сказав.

• Юрій Y***

Ще одна суттєва дрібничка. Для простого вимикання достатньо крутнути голівку лише трошки (послабити, ”відпустити” різьбове з’єднання). Однак, якщо в такому стані злегка стиснути ліхтарика в руці, порушується самоцентрування голівки, яке дає пружина ззаду батарейки, і тоді завдяки перекосу голівки відносно корпуса відновлюється електричний контакт. У такий спосіб можна сигналити, як тактичною кнопкою, це додатковий плюс. З іншого боку, треба мати на увазі, що в кишені чи сумці такий притиснутий ліхтарик садитиме елемент живлення, тому для носіння треба відкручувати голівку більше ніж трошки, на півоберта. Достатньо перевірити стисканням в руці.

• Юр і***

Доповнення через рік: став тугіше крутитися, змащення різьби силіконовою мазюкою зняло проблему на 111% -- наче тепер крутиться ще навіть легше, як було спочатку. Отже, потребує періодичного змащення, але мізерною кількістю, буквально маленький мазок кінчиком пальця, розтерти плівкою по різьбі. Коробочки 5 мг вистачить на багато років на кілька ліхтариків.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Синий с желтым

Купил сначала себе, в итоге отдал жене. Очень уж понравился ей из-за компактности (очень маленький, как брелок). Возвращаясь домой с работы теперь светит им то в подъезде, то на улице. Я рекомендую.

Достоинства:
    Очень компактный, легкий, из крепкого материала. Отличное наружное покрытие. Безупречно подогнаны закручивающие элементы. Очень яркий свет диода и длинный луч.
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Синий

Фонарик действительно очень маленький и легкий и ощущается как небольшой брелок. При этом качество на высоте: прочный метал, хорошее красочное покрытие, приятный на ощуп, чувствуется что не дешевая китайская безделушка. У меня цвет синий - приятный не кислотный. На плате для плюсового контакта батарейки усиленный толстый контакт. Все контакты золоченные. Думаю прослужит все долго. Для бытовых нужд яркость фонарика даже слишком большая как по мне (это ж не туристический и не поисковый фонарь). В темноте при небольшом расстоянии до обьекта ( в темной комноте) яркость освещаемых обьектов слепит глаза. Это хорошо чувствуется так как боковой засветки у фонаря нет в принципе. Есть только хот-спот, который сравнительно широкий и без четких краев (типично для TIR оптики - кстати именно такая в этом фонаре). Хот спот шикарный, но не хватает дополнительной боковой засветки чтобы слегка освещала все в большом радиусе. Свет нейтрально белый без дополнительных оттенков, приятный. Фонарик легко потерять! И трудно найти даже в той же сумке! Или вешайте на ключи или прицепите какой-нибудь темляк к нему или на шею вешайте :) Мне не хватает в нем режима на 15-20 люмен. Или боковой широкой засветки за счет уменьшения яркости центрального светового пятна (хот-спота).

Достоинства:
    Очень маленький и легкий - действительно наключник! Отличное качество исполнения. Очень яркий!
    Недостатки:
    Слишком яркий порой! Нет широкой боковой засветки.
    • Алексей

Оттенок ближе к теплому спектру или холодному?

• Сергей

как по мне, так светит больше теплым, чем холодным

• александр

Три уровня яркости и режим стробоскопа легко сменяют друг друга с помощью головки фонарика.---Это правда?

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ARMYONE_PRO

Гарний, компактний, працює.

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Снайпер. Цвет корпуса: Черный

Все супер. Продавець надійний.

Достоинства:
    Розмір,якість, ціна
  • Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Big Stan. Цвет корпуса: Черный

Товар повністю відповідає описанню: не набагато більше батарейки, легкий. Як для такого розміру, освітлення, як на мене, на гарному рівні.
    Подивимось як буде світити на вивіз рівнях заряду батарейки.

Достоинства:
    Приємно лежить в руці, яркий діод. Батарейка в комплекті.
  • Анатолий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BRN-X. Цвет корпуса: Бронзовый

Підкажіть у чому проблема?

Достоинства:
    Користуюсь два роки. Прекрасний ліхтарик. Не було жодних проблем. Яскраво світить, маленький, компактний.
    Недостатки:
    Сьогодні придбав ще один такий же "і3е EOS". Має всі вищевказані переваги, але під час роботи сильно нагрівається. Просто в пальці пече.
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunFish

Спасибо SunFish и менеджеру Павлу за консультацию и помощь в выборе. Фонарик отличного качества, протестирован в гаражах через 10 минут после покупки, остался очень доволен. Пока на ключи вешать жалко, скорее всего для этой цели закажу ещё черный.

Достоинства:
    Размеры, вес, качество. Для меня один режим оказался плюсом. Включил - выключил, максимально просто и удобно.
  • Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeBest. Цвет корпуса: Бронзовый

Ліхтарик офігенний, мак вже не один, діти постійно гублять, але беру такі ж самі, бо дуже зручний.

Достоинства:
    Формфактор, одна ААА, простота використання.
    Недостатки:
    Діти гублять легко
  • Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunFish

Мій улюблений наключник. Вже другий купляє, свій віддав рідним. Надійний ліхтарик. Нічого не важить, не заважає висячи поряд з ключами. Колись був використаний, як основний ліхтар у поході. Працює від однієї батарейки ААА, яка йде у комплекти.

Достоинства:
    - якість
    - довговічний
    Недостатки:
    - один режим світла