Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Термоусадка с припоем OlKWL термоусаживаемая гильза набор 120 шт (PH050756)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120

Толковая вещь!!! Немного смахивает на магию вне Хогвартса)

Достоинства:
    Работает так как и сам себе представляешь.
    Недостатки:
    По всей длине кембрика становится твердым, вроде хорошо но оно ещё и делает провод толстым.

Добрий день.
      Дякуємо за детальний відгук!
      Раді, що термоусадка працює саме так, як ви очікували. Щодо твердішої частини по довжині кембрика — це характерна особливість матеріалу, яка забезпечує додаткову міцність і надійність з’єднання, хоча дійсно може збільшувати товщину.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120

Спробував цей новий для себе концепт з'єдняння дротів і мені подобається. Головна умова не перепалити термоусадку, щоби вона не луснула і не витік припій. Тому не поспішаючи все буде гуд. Раджу потренуватися спочатку, бо в мене зразу не вийшло))

Тестував на мідному багатожильному, мабуть що 1.0 мм²
    Вдалий стик перевірив на опір і він має настільки незначні відмінності, що можна співставити з цілим дротом. Також перевірив його на розрив, важко сказати скільки кілограм зусилля було, але відчувалося що тягнеться вже оболонка дроту. Місце з припоєм трохи задубіле, але його загинання не повпливало ні на проводимість, ні на цілісність (на розрив)

Продукт прекрасний, раджу тим, хто сумнівається і не вміє працювати паяльником, сумніваюсь що це буде слабким місцем провідника

Достоинства:
    Працює, має якісний стик, зручно, не треба паяти
    Недостатки:
    Треба погратися, щоби підібрати температуру, перед реальною роботою

• Alex L***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120

Не з'єднує так як треба !

Достоинства:
    Гарно зовні
    Недостатки:
    Не з'єднує так як треба

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що Ви не задоволені покупкою.
      Можливо, причина полягає в неправильному використанні виробу. Для досягнення якісного з'єднання важливо дотримуватись інструкції: рівномірно прогріти термоусадку за допомогою термофену або іншого джерела тепла. Це забезпечує правильне розплавлення припою та надійне з'єднання.

• Ілля Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50

Дуже легко ними з'єднувати дроти. З'єднав ними дроти сенсора з LED-стрічкою та блоком живлення. Тримаються мертво

Достоинства:
    Легкі в використанні, великий вибір розмірів
    Недостатки:
    З'єднував дроти разом з дідом. Він мене заїбав

Добрий день. Дякуємо за відгук!

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50

Класні термоусадки, краще і не придумаєш

• Денис П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 250

Класні гільзи, показали себе добре, дуже якісні