Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Презервативы OLO 0.01 Ice and Fire Ваниль с термоэффектом 10 шт (ROZ6400230145)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Чудові презервативи, брав багато разів

Достоинства:
    Якість, смазка, товщина, надійність
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що презервативи вам подобаються та добре себе показали.
      Дякуємо, що обираєте OLO — нехай і надалі все буде надійно та комфортно

• В
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Партнерці зігріваючий ефект дуже сподобався. Є відчуття що презерватив хороший, але пакування занадто міцне, особливо якщо руки не ідеально сухі, дуже важко відкриваються, декілька разів псувався момент через це)

Розмір за відчуттями значно менший за «стандартний». Занадто тісно сідає, важко вдягати, іноді через це можуть бути больові відчуття. Краще взяти меншу упаковку на пробу, щоб зрозуміти, чи підійде.

Жаль, що немає цього презервативу в більшому розмірі, так би брав і на далі

Достоинства:
    Зігріваючий ефект
    Недостатки:
    Розмір, пакування
    • Представник бренду

Добрий день!
      Дякуємо за такий детальний та змістовний відгук.

Раді, що вам сподобався ефект — для цієї моделі це одна з ключових переваг.

Щодо упаковки та розміру — дякуємо, що звернули увагу. Такі коментарі дійсно важливі, адже допомагають краще зрозуміти досвід використання. Підбір розміру та відчуття можуть бути індивідуальними, а зручність відкривання упаковки — важливий момент, який також врахуємо.

Дякуємо за вашу рекомендацію щодо тестового формату — це цінний зворотний зв’язок!

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

надо заранее открывать а это минус
    больше не возьму

Достоинства:
    нормального качества
    Недостатки:
    тяжело открыть упаковку а если руки мокрые то практически невозможно
    • Представник бренду

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Ми шкодуємо, що Ви зіткнулися з труднощами при відкритті упаковки наших презервативів, особливо коли руки мокрі.

Ваші зауваження дуже важливі для нас, оскільки ми завжди прагнемо забезпечити зручність та комфорт для наших клієнтів. Ми передамо цю інформацію нашій команді для перегляду та вдосконалення дизайну упаковки, щоб зробити її більш зручною для використання в будь-яких умовах.

Якщо у Вас є будь-які інші зауваження або пропозиції, будь ласка, дайте нам знати. Ми завжди готові вислухати наших клієнтів і вдосконалювати нашу продукцію.

• Виталий К***

Всё хорошо
    Но лично мне размер не подошел

Достоинства:
    Тонкие
    Недостатки:
    Размер
    • Представник бренду

Добрий день, Віталій. Дуже вдячні Вам за покупку та за те, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже важливо знати Вашу думку, щоб ми могли покращувати нашу продукцію. Ми шкодуємо, що наші презервативи не виправдали Ваших очікувань стосовно розміру. Хочемо вас запевнити що розмір презервативів відповідає опису на сайті.

• Забутная Е***

Ок

• Представник бренду

Добрий день. Дуже вдячні вам за вашу покупку та високу оцінку!

• Олександр

Треба вказати вірну ширину - 52, а не 56 як вказано зараз - тому і не підходять

• Представник бренду

Доброго дня! ) Дякуємо за уважність!
      Вже редагуємо товар!

• Павло
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Перед тим як купувати читав відгуки. І один з нихнасміш. Що розмір не підійшов. Сьогодні спробував даний товар і можу сказати що з розміром щось не то. Реально замалі їх навіть не можна нормально розматати щоб одягти на всю довжину. Раніше з будь який іншою маркою таких проблем не було. Щодо ефекту то дівчина відразу відчула що зігріває а я проходи не відчув

Достоинства:
    Ще не виявив
    Недостатки:
    Розмір
    • Представник бренду

Павле, дякуємо за детальний відгук!
      Шкода, що розмір виявився для вас незручним. Модель OLO 0.01 дійсно має більш щільну посадку порівняно з багатьма іншими брендами — це особливість саме цієї серії. Ми завжди рекомендуємо звертати увагу на параметри, зазначені на упаковці, щоб підібрати найбільш комфортний варіант.

Щодо термоефекту — сприйняття може відрізнятися індивідуально. Добре, що ваша партнерка відчула ефект, але розуміємо, що важливо, аби він був помітний і для вас.
      Ваш відгук обов’язково врахуємо при формуванні наступних поставок, щоб розширити вибір за розмірами та ефектами.

Дякуємо, що поділилися досвідом!

• Олексій П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Для тих хто шукає щось новеньке- це саме то! Відчуття на висоті)

Достоинства:
    Отримав в точці видачі Розетка в анонімному пакуванні- не довелося красніти) дякую,Розетка за турботу)
    • Представник бренду

Олексій, дякуємо за ваш вибір! заходьте ще!)