Отзывы покупателей о Набор презервативов OLO 0.01 Perfect enjoyment 35 шт Ультратонкие (ROZ6400230294)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Дуже круті презервативи. Ice and fire-мій рекомендасьйон) дівчина в захваті
- Представник бренду
Добрий день, Олександр. Дякуємо вам за покупку та високу оцінку!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Цікавий набір для ознайомлення з лінійкою і мій висновок наступний:
*OLO Ice and Fire 1 - чесно кажучи не я, не партнерка не замітили якоїсь різниці.
*OLO з гіалуроновою змазкою - мій топ, купував окремо упаковку і користуюся постійно. Тонкі, зручна упаковка, дійсно багато додаткового лубриканту який не липне з часом чи не перетворюється в "катишки", має приємний ванільний аромат.
*OLO Feeling Ultrathin - я не дуже зрозумів від нього прикол. Той шарик весь час десь зміщається, або взагалі перекочується на носик. Ні я, не партнерка не отримали від нього ніякого задоволення, тільки дискомфорт.
*OLO 0.01 Ультратонкі - по відчуттях дуже схожі на "OLO з гіалуроновою змазкою", але згідно опису, вони безлатексні. Мені не принципово, але ті у кого алергія на латекс, мають їх оцінити.- Достоинства:
- Зручність
Добрий день!
Дякуємо вам за такий детальний та змістовний відгук.
Цінуємо, що ви поділилися власним досвідом використання різних моделей — це дійсно корисно для інших покупців.
Сприйняття відчуттів, товщини та особливостей змазки може відрізнятися індивідуально, тому ваш коментар допоможе іншим краще зорієнтуватися при виборі.
- Погрібняк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Ванільний коли відкрили на половину менший від розміру ,були шоковані
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією! Ми обов'язково перевіримо партію та у разі виявлення відхилення від стандартів якості-вилучимо партію товару з продажу.
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Не підійшли, не сподобались ні мені, ні хлопцеві
- Залеський М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8
Спробував 1 раз, Мені не підійшли. Дружина сказала, що їй пече, по розміру, якісь короткі. Замовляти більше не буду
- Представник бренду
Добрий день, Микола. Дякуємо за покупку. Нам прикро, що вам не підійшов наш товар.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8
Подделка
качество дно- Достоинства:
- Недостатки:
- подделка
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.
- Представник бренду
Анна, чому ви зробили такий висновок? Товар оригінальний. Що саме вам не сподобалося?
- Анна Р***
По-перше сам матеріал жовтий а не білий як має бути.
По-друге щільність матеріалу просто жах, бо перевір вони не пройшли.
До чого я буду перераховувати ці недоліки якщо ви самі чудово знаєте що продаєте!